۱۰ راهکار طراحی سایت برای جلب اعتماد کاربر

۱۰ راهکار طراحی سایت برای جلب اعتماد کاربر

 

 

۱- به وعده های خود در طراحی سایت عمل کنید!

۱۰ راهکار طراحی سایت برای جلب اعتماد کاربر

خب شاید این ساده ترین راه برای یک طراحی سایت و جلب اعتماد کاربران شما باشد. یک کاربر از شما چه میخواهد؟! اگر قرار است سایت شما تا ۵ روز دیگر آماده شود، خب پس باید طراحی سایت شما تا آن زمان تمام شود.

۲- اصول سازگاری در طراحی سایت

بهترین روش طراحی سایت این است که ما بدانیم اولاً کاربران ما چگونه احساس راحتی بیشتری میکنند که نیاز کمتری به آموزش در زمان استفاده را داشته باشند و ثانیاً تغییرات مورد نظر را به آهستگی و در طی یک بازه زمانی طولانی مدت در نظر بگیریم تا کاربر بتواند آرام آرام با تغییرات انس بگیرد و دچار سردرگمی در ساختار جدید سایت شما نشود.

۳- در طراحی سایت حرفه¬ای باشید!

اگر به دنبال جلب اعتماد بیشتر کاربران سایت خود هستید، سعی کنید تا رعایت اصولی مانند ایجاد فضای خالی در وب سایت، رعایت ترکیب بندی و رنگ بندی متناسب با متون و قابل خوانا بودن محتوای ارائه شده به کاربر را در طراحی سایت خود همیشه در نظر داشته باشید. یادتان باشد هیچ گاه کاربرد را فدای زیبایی ظاهری نکنید!

۴- فریم ورک و چارچوب خودتان را در طراحی سایت داشته باشید.

۱۰ راهکار طراحی سایت برای جلب اعتماد کاربر

یک کاربر در صفحه ای محتوایی را مشاهده مینماید، مشخصا توقع دارد با عبور به صفحه¬ای دیگر طی همان قالب قبلی محتوای جدید را مشاهده کند. شما همیشه باید در نظر داشته باشید که طراحی سایت شما به گونه ای نباشد که مخاطب برای مرور در صفحات شما همواره با یک چینش و ظاهری متفاوت روبرو شود. در طراحی سایت یک مثال است که میگویند یک صندلی در یک اتاق، یک اتاق در یک خانه، یک خانه در یک محله و یک محله در یک شهر معنا پیدا میکند. این به این معنا است که باید اصول و تناسب همیشه در طراحی سایت از یک قاعده مشخصی پیروی کند و ساختار شکنی های غیر متعارف باعث سردرگمی مخاطب خواهد شد.

۵-سبک خودتان را در طراحی سایت به کار بگیرید!

همیشه، تقلید و پیروی کردن از دیگران، چیزی است که باعث حس بی اعتمادی به کاربر می گردد. شما حتماً دیده اید تجارت هایی را که از سعی میکنند خود را چه از نظر نام و عنوان و چه از نظر ظاهر شبیه رقبای موفقشان نمایند. بیشتر کارفرماها دوست دارند که طراحی سایت ای شبیه به وب سایت های رقیب خود داشته باشد، این حرفه طراح سایت است که بتواند او را از خطرهای ایجاد شده برای ایجاد حس اعتماد کاربرانشان متوجه سازد.

۶- طراحی سایت برای کاربران، نه موتورهای جستجو

افراط در سئو، چیزی است که محبوبیت و القای حس اعتماد یک کاربر را خدشه دار میکند. سئو در طراحی سایت، نقش بزرگی را ایفا میکند، اینکه کدهای سایت به چه صورتی در سایت نمایش درآیند، کلمات کلیدی چگونه لینک شوند، تعداد استفاده از المان های مورد نیاز در هر صفحه و بسیاری از موارد دیگر هستند که در زمان طراحی سایت باید در سئو در نظر گرفته شود. وقتی شما کاربر را فراموش می کنید و یادتان می رود این مطالب را برای چه کسی می نویسید، مخاطب شما حس بی اعتمادی نسبت به سایت شما پیدا خواهد کرد.

۱۰ راهکار طراحی سایت برای جلب اعتماد کاربر

۷- تغییرات در طراحی سایت، آهسته و پیوسته

کاربر شما در هنگام مراجعه به وب سایت شما، می خواهد از رویکرد منطقی تغییرات که برای او قابل درک، تشخیص و دارای روندی آهسته باشد برخوردار گردد، پس سعی کنید در طراحی سایت به کاربران خود القا کنید که شما همان کسی هستید که در صفحه قبل هم بودید !

۸- شناخت تمایلات کاربران و تطابق آن در طراحی سایت

هیچ انسانی دوست ندارد متوجه شود که فریب خورده است و یا مجبور به انجام کاری شود که نمیخواهد. اگر شما در ابتدای یک صفحه یک پاپ آپ تبلیغاتی در نظر گرفتید، در حقیقت به صورت مشخصی خواسته اید آن چیزی که خودتان میخواهید را به زور به کاربر نشان دهید! این حس خوبی برای کاربر ایجاد نمیکند. یا مثلاً اگر قرار است که با فروش این فایل، نیازمندی هایی از کاربر را برطرف سازید ولی این فایل حاوی آن نیازمندی ها نیست، مصداق اصلی تقلب در سایت را پدید آورده اید.

۹- طراحی فرآیند های طراحی سایت، سادگی یا ساده لوحی؟!

در طراحی سایت باید بتوانید به سادگی و با کمترین فرآیند های کاری به مخاطب آن چیزی که باید را ارائه کنید.بزرگترین اشتباه توضیح واضحات است؛ بیشتر از اینکه کارکرد مثبتی داشته باشد، باعث ایجاد حس توهین به کاربر خواهد شد. سعی کنید مواردی را که کاربر خود میتواند به سادگی کشف نماید را برای کاربر نگاه دارید تا لذت درک و کشف آن را کسب نماید.

۱۰ – طراحی سایت مطابق سلیقه کاربران، افراط و تفریط ممنوع!

همیشه سعی کنید بازخورد کاربران سایت های مختلف و سایت خودتان را داشته باشید. امروزه فرآیند های تشخیص خودکار سلایق کاربر از طریق بازخوردهای کار با یک وب سایت بوجود آمده است که مطابق با آن بتوان به ارائه محتوا و یا شکل ظاهری یک وب سایت پرداخت. در درجه اول به نظر ایده بسیار جالب و کاربردی می آید، اما همیشه یک نقطه بحرانی همراه خود خواهد داشت و آن این است که تا چه زمانی و چه مقداری از چه اطلاعاتی را میتوان از کاربر جمع آوری نمود که به او حس ورود به حریم خصوصی و ردیابی او را ندهد.

۱۰ راهکار طراحی سایت برای جلب اعتماد کاربر


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

 

 

 

 

طراحی وب سایت مانند هر حرفه و صنف دیگری دارای اصطلاحات مخصوص خود است که فراگیری این امر برای کسانی که به تازگی می خواهند طراحی وب را یاد بگیرند یا سفارش طراحی وب سایت بنمایند بسیار مهم و ضروری است.

در این مطلب قصد داریم شما را با مهمترین مفاهیم طراحی وب سایت آشنا کنیم:

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

Web Page یا صفحه‌ی وِب:
به مجموعه ای از تصاویر و نوشته‌ها که به صورت یک صفحه از طریق اینترنت قابل دسترسی می‌باشند ، صفحه وب می‌گویند .

 Web Site یا وب سایت:
پایگاهی بر روی فضای مجازی اینترنت ، شامل مجموعه ای از صفحات وب است. که توسط آدرس مخصوصی (Domain) از طریق اینترنت قابل دسترسی می‌باشند. این صفحه‌ها می‌تواند حاوی اخبار، تصاویر ، اطلاعات علمی و تجاری ، تبلیغات و … باشد.

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

 Domain یا نام دامنه:
نام بین‌المللی مخصوصی که برای هر وب سایت ثبت می‌شود و به عنوان آدرس آن سایت محسوب می‌گردد .

Web Host میزبان وب:
میزبان وب به کامپیوتری گفته می‌شود که اطلاعات یک یا چند وب سایت بر روی آن قرار می‌گیرد و هنگامی که کاربری در مرورگر وب خود ، آدرس سایت مورد نظر را  را وارد می‌کند ، مرورگر کامپیوتر شخصی کاربر از طریق خط تلفن و یا آنتن‌های ماهواره‌ای با وب سرور ( Web Server ) که بر روی آن میزبان نصب شده است ارتباط برقرار نموده و صفحات مورد نظر را به نمایش در می‌آورد .

 Web Server یا وب سرور:
به نرم افزاری گفته می‌شود که بر روی کامپیوتر میزبان نصب شده و صفحات وبِ درخواستی مرورگرهای وب را برای آنها ارسال می‌نماید. البته اغلب از میزبان وب به عنوان وب سرور نام برده می‌شود که این از نظر تکنیکی صحیح نمی‌باشد.

 Static Page یا صفحه‌ی ثابت:
صفحه‌ی وبی می‌باشد که مطالب داخل آن برای مراجعه کننده ثابت هستند وهمچنین برای تمام کاربران اینترنت به یک صورت نمایش داده می‌شوند .

 Dynamic Page یا صفحه‌ی پویا:
به صفحه‌ی وبی گفته می‌شود که مطالب و محتویات آن متغیر هستند و به درخواست کاربران در آن‌ها اطلاعات متفاوتی نمایش داده شده و نیز امکان وارد کردن اطلاعاتی توسط کاربران اینترنت در آن‌ها میسر می‌باشد . برای تولید این صفحه‌ها نیاز به برنامه نویسی‌های خاصی می‌باشد.

 Home Page یا صفحه اصلی:
صفحه‌ی اصلی و ابتدایی یک وب سایت که بازدید کننده وب سایت آن را در ابتدا مشاهده می‌نماید. این صفحه شامل ، اخبار مهم ، تصاویر اولیه ، پیوندهایی به بخش های مختلف آن سایت و نیز پیوند‌هایی به سایت‌های دیگر و یا تبلیغات دارنده‌ی وِب سایت می‌باشد.

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

 Intro یا اینترو:
انیمیشنی است که در ابتدای وب سایت جهت جذاب تر شدن ، تاثیر تبلیغاتی بیشتر و خوش آمد گویی به کاربران نمایش داده می‌شود .

 Flash Site یا سایت فلش:
وب سایتی است که به شکل کامل و یا در بعضی از بخش‌ها با استفاده از صدا ، انیمیشن و … توسط نرم‌افزارهای خاصی ساخته می‌شود .

 HTML یا اچ تی ام ال:
HTML در حقیقت زبان اصلی در طراحی وب و پل ارتباطی بین طراح و مرورگر وب است. امروزه از نسخه جدیدتر HTML که XHTML نام دارد استفاده می‌شود. با استفاده از کدنویسی صحیح و استاندارد XHTML، می‌توان اطمینان داشت که وب‌سایت طراحی شده در مرورگرهای مختلف با کمترین مشکلات نمایش داده خواهد شد.

 CSS یا سی اس اس:
CSS ابزاریست جهت قالب‌بندی، رنگ‌بندی و ایجاد جلوه‌های تصویری و گرافیکی در صفحات HTML. استفاده از CSS اعمال تغییرات جدید گرافیکی را برای دارنده وب‌سایت بسیار آسان می‌کند.

 ASP ای اس پی:
ASP یک زبان برنامه‌نویسی تحت وب سمت سرور است که توسط شرکت مایکروسافت گسترش یافته است.ورژن جدیدتر ASP، که بسیار پیشرفته‌تر از ورژن قبلی است ASP.NET نام دارد. از زبان‌های برنامه‌نویسی تحت وب برای ایجاد تعامل با کاربر و طراحی صفحات داینامیک استفاده می‌شود

 PHP یا پی اچ پی:
PHP نیز مانند ASP یک زبان برنامه‌نویسی وب سمت سرور است. تفاوت اصلی بین PHP و ASP در “Open Source” یا “کد باز” بودن PHP است. هر یک از این دو زبان قابلیت‌های گوناگونی دارنند که بسته به نیاز مشتری و امکانات سرویس‌دهنده وب قابل استفاده است.

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

 JS یا جاوا اسکریپت:
JavaScript (جاوا اسکریپت) یک زبان کدنویسی سمت کاربر است. بر خلاف زبان های کدنویسی سمت سرور که توسط سرور اجرا می شوند جاوااسکریپت توسط مرورگر کاربر اجرا می شود.

 AJAX یا آژاکس:
AJAX مجموعه ای از روش ها و تکنولوژی های کدنویسی سمت کاربر است. با استفاده از ایجکس برای بارگذاری اطلاعات بخشی از صفحه وب سایت نیازی به بارگذاری مجدد کل صفحه نیست.

 W3C یا دبلیو تیری سی:
مرجع جهانی تعیین استانداردها و راهبردهای وب W3C نام دارد. W3C از سال ۱۹۹۴ فعالیت خود را آغاز نموده و گسترش قوانین در جهت پیشرفت وب را در دستور کار خود قرار داده است. از اعضای W3C می‌توان مایکروسافت، اپل، سان مایکروسیستمز و آی بی ام را نام برد.

 SEO یا سئو:
به فرآیند بالا بردن رتبه وب‌سایت ها در موتورهای جستجوی وب تکنیک‌های SEO گفته می‌شود. SEO ارتباط مستقیمی با تکنیک‌های طراحی سایت و کدنویسی صحیح دارد.

 Robot یا ربات:
ربات های خودکار موتور های جستجو که گاهی با نام spider یا crawlers شناخته می شوند در واقع کاوشگران دنیای وب هستند. حتما شما هم تا بدین روز در این اندیشه بوده اید که ربات ها مانند کاوشگران واقعی می توانند از هر مانعی عبور کنند یا بروی هر گذر گاهی پل بزنند اما در واقع این یک طرز فکر اشتباه بوده است ، بر خلاف آنچه تصور می شود آن ها آن قدرت کافی را بای انجام این کار ندارند. آنها در طراحی سایت فرقی میان یک فریم ، یک عکس و یا فلش نمی گذارند ، آن ها نمی توانند مانند انسان برای دسترسی به یک صفحه وب که با کلمه عبور محافظت شده ، کلمه عبور وارد کنند. در واقع ربات ها در معقوله تنها و تنها محتوا و لینک را می شناسند نه چیز دیگر.

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

نحوه عملکرد ربات ها اکثراً بدین صورت است:

موتوری که صفحات وب را می یابد.
شناسایی صفحات جدید پس از طراحی سایت.
شناسایی صفحه هایی که قبلاً پیدا شده و اکنون تغییر کرده اند.
به دو روش عمقی و عرضی ارزیابی می شوند.
در روش عمقی نه تنها سایت اصلی بلکه صفحات فرعی آن صفحات را نیز می یابد.
در روش عرضی بیشتر سایت های اصلی تر را می یابد.

 Ranker یا رنکر:
در واقع پس از طراحی سایت Rank همان جایگاه یک سایت در نتایج جستجو است و این موضوع به الگوریتم هایی که موتور جستجو برای رنک بندی استفاده می کند باز می گردد. Ranker هم بخشی است که وظیفه استفاده از الگوریتم و چیدمان نتایج را بر عهده دارد.

 Page Rank یا پیج رنک:
یک سیستم انحصاری مربوط به شرکت گوگل است که پس از طراحی سایت برای تعیین کردن اهمیت صفحات یک وب سایت به کار می رود و در واقع فاکتوری از چندین فاکتور Ranking است.

 Keywords یا کیوردس:
در طراحی سایت در واقع واژه ها و عباراتی هستند که یک صفحه وب را معرفی می کنند. هنگامی که یک کاربر واژه خاصی را در موتور های جستجو ، جستجو می کند ، موتور های جستجو تلاش می کنند تا صفحه هایی را که بیشترین تطابق را دارد نمایش دهد.

 Page title یا پیج تایتل:
در واقع همان عنوان صفحه ای است که در بالای پنجره مرورگر به نمایش در می آید و در بین تگ های Title قرار می گیرد. دقت داشته باشید که در طراحی سایت این یک سر صفحه و یا هیچ متن بزرگی که ممکن است در صفحه نمایش داده شود نیست.

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

 On-Page Factors یا آن پیج فکتورز:
فاکتور هایی از سئو می باشند که در طراحی سایت بر روی رنک شما تاثیر گذارند و این فاکتور ها محتویات وب سایت شما یعنی لینک ها ، متون ، تگ ها و غیره بستگی دارند.

 Off-Page factor یا آف پیج فکتور:
فاکتور هایی از سئو می باشند که در طراحی سایت بروی رنک شما تاثیر گذار هستند و این فاکتور به عناصر دیگر وب سایت ها بستگی دارند لینک های اصلی که به سایت شما بازگشت داده می شوند.

 Spider, Crawler, Robot:
نرم افزاری است که کار جمع آوری اطلاعات از صفحات سایتهای مختلف را بر عهده دارد.

 Directory یا دایرکتوری:
فهرست: نوعی از موتورهای جستجوگر که پایگاه داده آن توسط ویراستاران تکمیل می گردد. در آنها سایتها در گروههایی موضوعی دسته بندی می شوند.

 Keyword کیورد:
بــه واژه ها ی مهم (کلیدی) هر صفحه گفته می شود. اما غالبا منظور کلماتی است که دوست داریم با آنها رتبه های مناسبی کسب کنیم.

 Keyword Density:
چگالی کلمه، منظور تعداد دفعات تکرار واژه های کلیدی در مقایسه با سایر کلمات متن است.

 Keyword Staffing:
تکرار یک کلمه به دفعات  وپشت سر هم به منظور بالا بردن چگالی کلمه، این کار تقلب محسوب می شود.

 Tinny Text:
نوشتن متن با اندازه های بسیار کوچک و ریز به گونه ای که کلمات بسیاری بدین ترتیب در یک خط قرار داده می شود و به سختی نیز در صفحه قابل رویت هستند. نوشتن مطالب به این صورت، تقلب محسوب است.

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

 Invisible Text:
متن نامرئی:منظور استفاده از متن های همرنگ با پس زمینه صفحه است. متن هایی که از دید کاربران مخفی می ماند. به عنوان مثال اگر پس زمینه یک صفحه سیاه است، متن صفحه نیز با رنگ سیاه نوشته می شود تا دیده نشود . این نوع متن ها از مصادیق تقلب می باشند.

 Spam:
تقلب: به تمام تلاش هایی گفته می شود که به کمک آن سعی می شود از راه های غیر معمول، رتبه های بالایی کسب شود. یا در اختیار گذاردن اطلاعاتی که موتورهای جستجوگر آنرا دوست ندارند. مانند تکرار یک کلمه به دفعات و پشت سر هم، استفاده از متن های هم رنگ زمینه و … می باشد.

 ALT tag:
محتوای این شناسه، متنی است که یک عکس را توضیح می دهد.

 Deep Crawl:
به معنای این است که موتور جستجوگر، می تواند صفحات زیادی از یک سایت را در پایگاه داده اش قرار دهد. موتور جستجوگر هرچه پایگاه داده اش بزرگتر باشد، صفحات بیشتری از یک سایت را می تواند در پایگاه داده اش قرار دهد. همه موتورهای جستجوگر دارای این ویژگی نمی باشند.

 Robots.txt:
با این فایل متنی و ساده، میزان دسترسی موتور جستجوگر به محتوای یک سایت را می توان کنترل کرد.

 META robots tag:
به کمک این شناسه میزان دسترسی موتور جستجوگر به محتوای یک صفحه را می توان کنترل کرد.

 Link:
پیوند: در واقع پلی بین دو صفحه است. به کمک آن می توان از یک صفحه به صفحه دیگر رفت.

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

 Link Popularity:
مقصود این است که چه تعداد از سایت های دیگر به سایتی مشخص لینک کرده اند یا اینکه از چند سایت دیگر می توان به کمک پیوندها به سایتی مشخص رفت.

 Link Reputation:
اشاره به این دارد که سایر سایتها درباره سایتی که بدان لینک داده اند، چه می گویند. عموما در این موارد عنوان، متن لینک و کلمات اطراف لینک در سایت مقصد، بررسی می شوند.

 Learn Frequency:
بعضی از موتورهای جستجوگر می توانند تشخیص دهند که محتوای صفحات پس از چه مدتی تغییر می کند (به روز می گردد) و بعد از آن مدت به آن صفحات مراجعه می کنند.

 URL-Uniform Resource Locator:
به آدرس منحصر به فرد هر منبع موجود در اینترنت گفته می شود. این منبع می تواند یک صفحه وب، یک فایل متنی و… باشد

 Stop Word:
به کلماتی گفته می شود که در کل اینترنت از آنها بسیار استفاده شده است. کلماتی نظیرthe, a, an, web www, home page, و …

 Meta tags:
به کمک این شناسه ها، اطلاعاتی از صفحه در اختیار بینندگان (موتور جستجوگر، مرورگرها و …) قرار داده می شود.

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت

 META Keywords:
به کمک آن، کلمات کلیدی صفحه در اختیار موتورهای جستجوگر قرار داده می شود.

 META Description:
به کمک آن، توضیحی مختصر از صفحه در اختیار موتورهای جستجوگر قرار داده می شود.

 Stemming:
به معنای این است که موتور جستجوگر می تواند صورت های مختلف یک کلمه را جستجو کند. به عنوان مثال با جستجوی swim موتور جستجوگر به دنبال swimmer ، swimming نیز می گردد. همه موتورهای جستجوگر دارای این ویژگی نمی باشند.

 Rank:
رتبه یک صفحه در نتایج جستجو است زمانی که جستجویی مرتبط با محتوای آن صفحه انجام می شود.

 Spamdexing:
مختصر شده spam indexing است. منظور طراحی و معرفی صفحاتی به موتورهای جستجوگر است که کیفیت نتایج جستجو را پایین می آورند. موتورهای جستجوگر تمایل دارند که کاربران بارها و بارها به آنها مراجعه کنند و کیفیت بالای نتایج می تواند این روند را تضمین کند. لذا آنها هرکدام به نوعی سعی در تشخیص صفحاتی دارند که کیفیت نتایج جستجو را پایین می آورد. برخی از این موارد عبارتند از: ساختن صفحاتی که همگی دارای محتوای یکسانی اند، تکرار یک کلمه بیش از حد و …

آشنایی با اصطلاحات طراحی وب سایت


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
اتریبیوت های زبان HTML

اتریبیوت های زبان HTML

 

 


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
10 قانون اصلی در طراحی وب سایت موفق

۱۰ قانون اصلی در طراحی وب سایت موفق

 

 

۱۰٫ سادگی زیباست

قرار دادن چیزهای زیاد در هر صفحه باعث میود وب سایت شما سردرگم شود. برای بازدید کنندگان وب سایت سخت است تا موضوعی را که دنبال آن هستنند در میان لینک ها و تصاویر پیدا کنند. ساده بودن صفحات وب سایت باعث میشود کار با وب سایت شما ساده تر شود.

۱۰ قانون اصلی در طراحی وب سایت موفق

۹٫ طراحی خیلی مهم است

زمانی که شما برای اولین بار یک نفر را میبینید دوست دارید تاثیر مثبتی در طرف مقابل داشته باشید. همین قضیه درباره وب سایت صدق میکند. ظاهر کلی سایت اولین چیزی است که بازدید کننده به آن توجه میکند.

۸٫ نویگیشن در سایت باید قابل درک باشد

هیچ چیز خسته کننده تر از این نیست که نتوانید محتوای مورد نظر خود را پیدا کنید. صفحه ها باید هوشمندانه از بالا تا پایین طراحی شوند طوری که بازدیدکننده ها بتوانند به راحتی در بین بخش های مختلف سایت شما بگردند.

۷٫ ثبات کلید اصلی است

بازدیدکننده ها نباید با باز کردن هر صفحه این حس را داشته باشند که یک وب سایت تازه را می بینند. ثبات در میان صفحه های سایت شما باعث میشود نویگیشن هم راحت تر شود.

۶٫ رنگ ها مهم هستند

انتخاب رنگ می تواند وب سایت را موفق و یا خراب کند. خیلی از ما وب سایت هایی دیده ایم که آزار دهنده هستند. زمانی که رنگ را انتخاب میکنید، از یک پالت رنگی ثابتی که رنگ هایش با هم تصادم ندارند استفاده کنید و مطمئن شوید که کانتراست قویی بین متن و بک گراند وجود دارد.

۵٫ وب سایت خود را واکنش گرا بسازید

وب سایت شما از طرق مختلفی در دسترس آدم ها قرار میگیرد – از گوشی های هوشمند گرفته تا کامپیوتر های دسکتاپ. بنابراین، مهم است که وب سایت شما در هر سایزی درست نمایش داده شود. با استفاده از مدیا کوری میتوانید وب سایت خود را واکنش گرا کنید.

۱۰ قانون اصلی در طراحی وب سایت موفق

۴٫ وب سایت خود را برای تمامی مرورگرها پیاده سازی کنید

مرورگرها برای رندر کردن صفحات وب بصورت یکسان طراحی شده اند، اما در عمل اینطور نیستند. بنابراین مطمئن شوید که وب سایت شما در همه مرورگرها بصورت صحیح نمایش داده میشوند.

۳٫ ارورهای وب سایت خود را بررسی کنید

هر کار خارق العاده ای با یک ارور کوچک میتواند خدشه دار شود. وب مسترها همواره وب سایت خود را برای غلط املایی، لینک های خراب، و تصاویری که به درستی لود نمیشوند چک میکنند.

۲٫ کد خودتان را بنویسید

چه HTML باشد و چه PHP، اگر کد شما از تمپلیت و یا اسکریپت های آماده باشد، در زمان خطا دچار دردسر میشوید. اگر کد خودتان را نوشته باشید کنترل کامل بر روی ظاهر و عملکرد سایت خود خواهید داشت.

۱٫ محتوا را فراموش نکنید

حتی اگر وب سایت شما به زیبایی طراحی شده باشد، بدون محتوا چیزی به جز یک صفحه خالی نیست. وب سایت خوب باید هم طراحی خوب داشته باشد و هم محتوای خوب. بنابراین مطمئن شوید که همه صفحات شما محتوای منحصر به فرد دارد که ارزش دیده شدن دارند.

۱۰ قانون اصلی در طراحی وب سایت موفق


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
15 نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

 

 

 

در دنیای پر رونق دنیای مجازی ، راه اندازی یک سایت یا حتی وبلاگ برای ارائه مقالات و محصولات یکی از موارد ضروری و پراهمیت است. افراد مختلف حقیقی یا شرکتی و سازمانی برای اینکه بتوانند به مردم کشورشان مطالبی را که مورد نیازشان است ارائه کنند ، باید یک وب سایت خوب و مناسب و با استانداردهای روز دنیا را برپا کرده تا جوابگوی نیاز خود برای کسب درآمد و نیاز مخاطبان برای کسب اطلاعات لازم باشد.

در واقع طراحی و ساخت وب سایت به افراد امکان ایجاد فضایی برای تبلیغ کسب و کار خود و هم چنین ارائه استعدادها و نگارش های خود را می دهد و منبعی را برای کسب درآمد ایجاد می کند. راه اندازی یک سایت حرفه ای و شایسته کاربران می تواند بعد از مدتی فعالیت به یک منبع درآمد اینترنتی مناسب برای مدیر آن تبدیل شود و این مورد فقط با رعایت یک سری استانداردها و اصول و قوانین در طراحی وب سایت میسر می شود.

بنابر این در اینجا سعی کرده ایم تا مفیدترین نکات کلیدی در مورد طراحی یک وب سایت حرفه ای را بیان کنیم که امیدوارم برای شما ایده بخش و تاثیرگذار باشد.

۱ – اهداف و محتوای وب سایت

هدف اصلی از راه اندازی یک وب سایت ، جذب خواننده و کاربران از طریق موتورهای جستجو و بک لینک ها است. در ابتدای راه اندازی سایت خود سعی کنید اهداف و سیاست اصلی سایت خود را در جهت نحوه مطالب و مقالات ، خدمات و محصولات و چیزهای دیگر در راس کارتان قرار دهید. این نکته را همیشه مد نظر داشته باشید که اگر نوع سایت و مطالب و طراحی سایت شما نتواند کاربران را جذب کند و آنها را مجاب به بازگشت به سایتتان و خواندن مقالات شما کند، مطمئن باشید که مشتریان و خوانندگان بالقوه خودتان را از دست خواهید داد . پس از همان ابتدا نوع سایت و طراحی خوب سایت و هدف اصلی از ارائه مطالب به کاربران را مدنظر داشته باشید.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۲ – ساختار و طرح اولیه سایت

بهتر است که در ابتدای کار و بعد از تعیین اهداف اصلی سایت ، یک طرح اولیه یا به قولی اسکچ ( sketch ) وب سایت را بر روی یک تکه کاغذ ترسیم کنید تا نحوه چیدمان اولیه سایتتان را پیدا کنید . در واقع این کار باعث می شود تا یک ذهنیت ابتدایی و یک درک کلی از ساختار سایت و نحوه قرارگیری عناصر سایت در کنار هم را به سادگی و بدون طراحی بر روی کاغذ بیاورید و این کار شما را در طراحی بسیار راحتتر خواهد کرد و می توانید به راحتی ترسیم های مختلفی را داشته باشید تا در نهایت به شکل و ساختار دلخواهتان دست پیدا کنید.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۳- استاندارد طراحی وب سایت

استفاده از استاندارهای رایج جهانی در طراحی وب به شما و کاربرانتان کمک می کند تا اطلاعات و مطالب شما با ساختاری درست در تمام مرورگرها بارگذاری شده و نمایش داده شوند و یا سایت شما سریعتر در موتورهای جستجو بررسی و ایندکس شوند. در ابتدای طراحی سایت خود این نکته را مدنظر قرار دهید که هنوز هم در ایران بسیاری از افراد از اکسپلورر ۶ استفاده می کنند ، گرچه این نسخه بسیار کم در جهان استفاده می شود و در حال حاضر با روی کار آمدن مرورگرهای سریع مثل فایرفاکس و کروم هنوز هم در کشورمان از اکسپلورر ۶ استفاده می شود و شما باید حتی القدور این مرورگر را هم برای بارگذاری سایتتان مدنظر قرار دهید. سعی کنید برای رعایت استاندارها از سایت های مشهور و مرجع های معتبر استفاده و الگوبرداری کنید.

طراحی وب

۴- رنگ آمیزی وب سایت

بعد از در نظر گرفتن طرح اولیه نیاز دارید که به رنگ آمیزی سایت خود فکر کنید. بزرگترین مزیت و حسن طراحی وب در اینست که شما در استفاده از رنگ های مختلف در جهت رسیدن به یک طراحی دلنشین مختار هستید. باید به این نکته دقت کنید که در هنگام انتخاب رنگ ، از پالت رنگ ویژه و ترکیب رنگ هایی که چشمان کاربران را خسته و اذیت نمی کند ، استفاده کنید. اگر از رنگ های مختلف و غیرهمگون و آزاردهنده در طراحی خودتان استفاده کنید، مطمئنا بازدیدکننده را سریع از سایت خود بیرون خواهید کرد و سایتتان غیرحرفه ای و اذیت کننده شناخته می شود.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۵- گرافیک و رابط کاربری وب سایت

یکی دیگر از فاکتورهای مهم در طراحی وب سایت ، در نظر گرفتن گرافیک و نوع رابط کاربری است. با توجه به رشد روز افزون سایت های متعدد و ایجاد شدن فضای رقابتی ، شما باید در ابتدای کار نما و ظاهر سایت خود را مدنظر قرار دهید و به این نکته توجه کنید که ظاهر یک سایت نشان دهنده نوع محتوا و سلیقه مدیر آن سایت است و اگر سایتی شلوغ و پر از عناصر گرافیکی نامربوط به هم را ایجاد کنید، مطمئن باشید کاربران را از سایت خود دور خواهید کرد. هم چنین باید مطمئن شوید که رابط کاربری که با استفاده از رعایت استاندارهای مناسب در سایت خود ایجاد می کنید ، می تواند کاربران
را به بخش های مختلف هدایت کند و آنها را مجاب به استفاده از قسمت های مختلف سایت شما کند.

طراحی وب

۶-نگارش متون و نوشته ها

به این نکته توجه داشته باشید که هدف اصلی شما از راه اندازی یک وب سایت ، جلب توجه کابران از طریق نوع طراحی و قرار دادن مطالب مفید در سایتتان است. پس کاربر برای نیازش به سایت شما مراجعه می کند ، پس سعی کنید مقالات و متون خود را با فونت های مناسب و با سایز و اندازه های استاندارد و رنگ های قابل تشخیص که قابل خواندن و تفکیک دادن هستند در صفحات وب خود به کار ببرید. به این نکته هم توجه کنید که ممکن است مخاطبان شما از افراد میانسال یا کم بینا تشکیل شده باشد که اگر از فونت های ناخوانا و یا رنگ روشن و با سایزهای غیرمتعارف و یا کوچک استفاده کنید ، آنها را از دست خواهید داد.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۷-تصاویر در وب سایت

استفاده از تصاویر با کیفیت بالا در بین مطالب و در فضاهای مختلف سایت ، می تواند ارزشی معادل متن ها داشته باشد. تصاویر بسیار زیادی در سطح وب و به صورت رایگان و البته با کیفیت بالا وجود دارد که کافیست برای مطالب خود به آنها مراجعه کنید و یا از موتور جستجوگر عکسی بهره ببرید. هم چنین توجه کنید که سایز عکس ها و تصاویر استفاده شده را قبل از قرار دادن در سایتتان توسط برنامه های کم حجم کننده تصویر مثل فتوشاپ ، کم حجم و متعادل کنید تا سرعت بارگذاری و لود صفحات وب شما بیشتر شود. از به کار بردن بیش از حد تصاویر هم اجتناب کنید و تصاویر را نه خیلی کوچک و یا بزرگ به کار نبرید.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۸-فلش و اسکریپت در وب سایت

در طراحی وب سایت خود می توانید برای جذابیت آن از فلش نیز استفاده کنید ، ولی باید به جا و به اندازه کافی باشد. مثلا برای ورود به سایت ، هرگز یک فلش حجیم و بدون فایده را استفاده نکنید که کاربران را دلزده خواهد کرد. سعی کنید از منوهای فلش هم استفاده نکنید ، زیرا منوهای سایت شما تنها راه هدایت کاربران به بخش های مختلف سایتتان است.

استفاده از اسکریپت های جاوا در طراحی سایت رایج تر از فلش است ، زیرا اسکریپت های جاوا توسط مرورگرها اجرا می شوند و کاملا بستگی به مرورگر کاربران دارد و دیگر نباید نگران این بود که کاربران برنامه فلش را بر روی رایانه خود نصب کرده اند یا نه. اما سعی کنید از اسکریپت ها هم به اندازه و در صورت ضرورت استفاده کنید ، چون استفاده از اسکریپت ها نتایج مختلفی را در مرورگرهای گوناگون خواهند داشت.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۹-ساختار لینک ها در وب سایت

سعی کنید رنگ لینک ها و عناوینی که می خواهید در سایت خود به کار ببرید را ، رنگی متفاوت از رنگ پیش فرض لینک ها در نظر بگیرید . سعی کنید رنگ لینک ها را مطابق با رنگ و حال و هوای فضای وب سایتتان قرار دهید و برای تمام لینک های خود در متن ها از یک رنگ استفاده کنید تا کاربران را هم سردرگم نکرده باشید. هم چنین خط زیر لینک ها را هیچ وقت پاک یا حذف نکنید ، زیرا کاربران به نوع قرار گیری و شکل و شمایل زیرخط دار بودن لینک ها عادت کرده اند و با دیدن خط زیر یک نوشته ، سریعا می فهمند که این متن لینک شده است.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۱۰-تبلیغات در وب سایت

یک سایت بعد از مدتی برای برگشت سرمایه خود و کسب درآمد ، شروع به جذب تبلیغات در سایتش می کند. اما همین مدیر سایت نباید فراموش کند که نباید بیش از حد از تبلیغات در فضاهای مختلف سایت خود به کار ببرد . سعی کنید اگر هم می خواهید از تبلیغات استفاده کنید ، حتما قبلا فضای کافی و مناسب را برای این منظور در طراحی اولیه خود اتخاذ کرده باشید. هم چنین سعی کنید از تبلیغات های فلش و متحرک کمتر استفاده کنید تا هم چشم بازدیدکننده هایتان درد نگیرد و خسته نشود و هم سرعت لود صفحات شما بالاتر رود.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۱۱-سرعت لود و بارگذاری وب سایت

یکی از موارد سخت در طراحی وب ، لحاظ کردن سرعت و بارگذاری وب سایت است که باید در راس طراحی قرار بگیرد. یک طراح یا مدیر سایت می تواند با کاهش حجم تصاویر و کمتر استفاده کردن از عناصر گرافیکی و اسکریپت ها ، کمک مناسبی به سریع شدن لود صفحات وب خود کند. کاربران به هیچ وجه دوست ندارند که زمان زیادی را برای بارگذاری یک سایت صرف کنند. پس شما باید سرعت لود صفحات را با رعایت استانداردهای لازم تا حد ممکن بالاتر ببرید تا مشتریان خود را از دست ندهید.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۱۲-بهینه سازی و سئو وب سایت

در حین طراحی یک وب سایت ، طراح یا مدیر سایت باید با رعایت استانداردهای بهینه سازی ، سایت خود را برای موتورهای جستجو که منبع اصلی برای فرستادن کاربران به سایت ها است را فراموش نکنند. بهینه سازی و سئو سایت یک بخش مهم از طراحی وب است و طراحان باید با راهکارهای سئو کاملا آشنا باشند. با رعایت ساختار سئو و بهینه سازی مناسب کدها در هنگام طراحی و در نظر گرفتن اصول نگارش و نحوه قرار گیری مقالات در سایت ، موتورهای جستجوگر راحتتر و سریع تر می توانند عناوین و محتوای سایت را مورد بررسی و ایندکس قرار دهند.

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

طراحی وب

۱۳-بهینه سازی برای مرورگرها

در هنگام طراحی سایت باید مطمئن شوید که سایت شما با تمام مرورگرهای جدید و قدیم سازگار باشد. مثلا در ایران رسم است که سایت ها را برای مرورگرهای اکسپلورر ۶ تا ۹ و فایرفاکس و کروم و اپرا تنظیم می کنند. هیچ وقت سایت خود را فقط برای یک یا دو مرورگر تنظیم نکنید که کاربرانی که با مرورگرهای مختلف در سایت شما وارد می شوند را از دست خواهید داد.

طراحی وب

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت

۱۴-سادگی وب سایت

قبل از راه اندازی سایت خود بر روی هاست شخصی ، سعی کنید از یک یا چند نفر خبره و کاربر عادی درخواست کنید تا طراحی شما را مورد بازبینی قرار دهند تا بتوانید عیوبی را که از چشم شما دور مانده اند را رفع کنید. همچنین تا جایی که می توانید در طراحی از سبکی ساده و دلنشین استفاده کنید تا هم کاربران را مشتاق به وارد شدن دوباره به سایتتان کنید و هم جنبه زیبایی و خلاقانه بودن را در ذهن کاربر تداعی کرده باشید.

طراحی وب

۱۵-تحلیل کاربران وب سایت

بعد از روی کار آمدن سایت ، با استفاده از ابزارهای بررسی و آنالیزی مانند گوگل آنالیز می توانید رفتار و عملکرد سایت خود و کاربرانتان را به راحتی زیر ذره بین برده تا بفهمید که طراحی سایت و مطالب و محتوای تولیدی شما مورد پسند آنها واقع شده است یا خیر. همچنین با تست رفتار کاربران در سایت می توانید متوجه این نکته شوید که ساختار سایت و نحوه بهینه سازی سایت شما در موتورهای جستجو در چه حدی خواهد بود و آیا شما نیاز به طراحی مجدد سایت و یا بهینه کردن دوباره سایت خود دارید یا نه.

طراحی وب

اگر شما به عنوان یک طراح به دنبال ایجاد فرصتی برای گسترش کسب و کار خود هستید و می خواهید با چندین طراحی خوب مشتریان دائمی کسب کنید و اگر یک فرد عادی هستید و می خواهید با مطالب و مقالات ناب و جدید در سطح وب یک شهرت و مکانی برای کسب درآمد داشته باشید، حتما باید به فکر طراحی و ایجاد یک پروژه و سایت حرفه ای و جذب کننده و دلنشین بیفتید و با اصولی که در بالا گفته شد بتوانید یک وب سایت تاثیرگذار و جلب کننده بسازید.!

۱۵ نکته کلیدی مهم در طراحی وب سایت


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت چیست؟

 

 

 

 

طراحی وب چیست

طراحی وب سایت، طراحی سایت یا همان Web Design، دقیقا به معنای تلاش برای ایجاد یک پایگاه اینترنتی برای ارائه خدمات، فروش محصول یا اطلاع رسانی است. طراحی وب سایت یک پروسه است که از لایه‌سازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده است. در واقع اگر شما می‌خواهید یک وب سایت قدرتمند ایجاد کنید که بتوانید با استفاده از آن خدمات، محصول یا هر چیز دیگری را به صفحه اول گوگل بیاورید، باید تمام اصول فنی و ظاهری طراحی یک وب سایت را رعایت کنید.

طراحی سایت چیست؟

وظایف طراح سایت چیست؟

یک طراح سایت با توجه به اینکه در چه پروسه‌ای از طراحی وب سایت درگیر است، وظایف مختلفی دارد. به صورت کلی در طراحی و راه اندازی یک سایت، به دو تیم یا فرد برای طراحی Back-end یا همان بخش کدها و Front-end نیاز داریم.

متخصص طراحی Back-end کسی است که مسئولیت نوشتن کدهای مختلف برای ایجاد ساختار اصلی وب سایت را به عهده دارد. این کدها همان چیزی هستند که از نظر بازدیدکنندگان یک سایت پنهان هستند و بیش از هر چیز وظیفه راه اندازی و عملکرد یک سایت را به عهده دارند. یک متخصص طراحی سایت که وظیفه توسعه Back-end را به عهد دارد از زبان های برنامه‌نویسی مثل Python، ASP و PHP استفاده می‌کند.

طراحی سایت چیست؟

در بحث طراحی Front-end همه کارها برای بهتر کردن ویژگی‌های دیداری یک سایت انجام می‌شوند. در واقع تمام چیزی که بازدیدکننده سایت می‌بیند، نتیجه کار یک توسعه دهنده Front-end‌ یا همان کسی است که با استفاده از کدهای مختلف ظاهر وب سایت را به سر و شکل می‌دهد. برای توسعه ظاهر سایت، نیاز به کد نویسی است و نوشتن این کدها با زبان‌هایی مثل HTML، CSS و جاوا اسکریپت انجام می‌گیرد. البته فراموش نکنید که همیشه در این پروسه همکاری با یک گرافیست وب می‌تواند نتایج بسیار بهتری رقم بزند.

برای طراحی سایت به چه ابزاری نیاز داریم؟

ابزار طراحی سایت

حتما با خودتان فکر می‌کنید، یک کامپیوتر خوب که با سرعت بالا همه چیز را اجرا کند و اعصاب ما را هنگام اجرای فرمان‌های مختلف به هم نریزد؟ بله، یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای طراحی وب یک کامپیوتر خوب با سیستم عامل به روز و مناسب است. اما مهم‌تر از آن ابزار اصلی طراحی وب یا همان زبان های برنامه نویسی مختلف هستند.

ابزارهای طراحی سایت، معمولا با توجه به اینکه در چه پروسه‌ای از بحث طراحی وب درگیر باشند، می‌توانند کاملا از هم متفاوت باشند. این ابزارها معمولا در گذر زمان با نسخه‌هایی جدیدتر جایگزین می‌شوند تا کار طراحی سایت را راحت‌تر و مفیدتر کنند. البته تکنولوژی که پشت هر کدام از این ابزار قرار دارد، همچنان ثابت می‌ماند و فقط کارایی آن‌ها است که دستخوش تغییر می‌شود.

یک طراح سایت از ابزار و تکنولوژی‌هایی مثل HTML، CSS، PHP یا هر زبان و تکنولوژی دیگری مربوط به طراحی سایت استفاده کند.

طراحی سایت چیست؟

انواع طراحی سایت

وب سایت‌های امروزی به دو گونه وب سایت استاتیک و وب سایت داینامیک دسته‌بندی می‌شوند.

طراحی سایت استاتیک

در طراحی سایت استاتیک، یک فایل متمایز به ازاء هر صفحه وب سایت روی سرور ذخیره می‌شود و هر بار که این صفحه مورد نیاز باشد، عینا از سرور بازخوانی می‌شود و برای کاربر نمایش داده می‌شود. از مزایای این گونه طراحی سایت که در بیشتر تا سال ۲۰۱۵ محبوبیت داشت، آسانی طراحی صفحات استاتیک و امنیت بالای آن برای سرورهای آن دوره بود.

با ارائه سرورهای ارزان قیمت‌تر و بالا رفتن تکنولوژی امنیت سرور، کم کم این طراحی جای خود را به طراحی سایت داینامیک (پویا) داد. البته هنوز هم در تمام وب سایت‌های داینامیک، بخش‌هایی با طراحی استاتیک ایجاد می‌شوند و در واقع تمام وب سایت‌ها چند بخش استاتیک در طراحی خود دارند.

سایت داینامیک

طراحی سایت داینامیک

صفحات داینامیک وب سایت به گونه‌ای طراحی می‌شوند که خود صفحه ثابت، اما محتوای آن متغیر باشد. ساختار این صفحات توسط یک اپلیکیشن سرور که اسکریپت‌های سمت سرور را فراوری می‌کند، ایجاد می‌شود.

در واقع محتوای چنین صفحاتی با توجه به جستجوی کاربر، ایجاد می‌شوند. این بدان معنی است که محتوای صفحه به خودی خود روی سرور وجود ندارد و با فراخوانی چنین محتوایی از یک صفحه سایت داینامیک، این صفحه روی سرور ایجاد شده و برای کلاینت فرستاده می‌شود.

در یک سایت داینامیک، صفحات معمولا محتوای مورد نیاز خود را از یک دیتابیس در Back-end فراخوانی می‌کنند. هنگامی که صفحات داینامیک وب سایت برای اولین بار توسعه پیدا کردند. توسعه اولیه صفحات داینامیک وب مستقیما در زبان‌هایی مثل PHP، Perl یا ASP صورت می‌گرفت.

طراحی سایت چیست؟

مشاغل مرتبط با طراحی وب سایت چیست؟

تیم طراح سایت

علاوه بر خود طراحان وب سایت، برای اینکه یک وب سایت به موفقیت برسد و در نتایج گوگل بدرخشد، افراد زیادی باید درگیر توسعه و نگهداری از آن باشند. در واقع طراحی سایت تنها شروع یک فرایند بزرگ برای رسیدن سایت به سود است.

هنگامی که یک کسب و کار آنلاین را راهاندازی می‌کنید، پیش از هر چیز باید یک وب سایت خوب طراحی کنید. در این پروسه علاوه بر طراح وب سایت باید با متخصصان دیگری هم همکاری داشته باشید. در ادامه به صورت فهرست گونه، مشاغل و تخصص‌های مرتبط با راه اندازی و نگهداری سایت را با هم مرور می‌کنیم.

  • شما به یک گرافیست نیاز دارید تا دکمه‌ها، لی اوت و لوگوی مناسبی برای شما طراحی کند.
  • یک متخصص دیجیتال مارکتینگ به شما می‌گوید که چه استراتژی‌هایی به کار ببرید تا با استفاده از تکنیک‌های بازاریابی آنلاین، همیشه موثرترین ترافیک را به سایت خود هدایت کنید.
  • متخصص کپی رایتینگ، کسی است که به شما برای ایجاد محتوای مناسب و پیگیری هدف سئو کمک می‌کند. همانطور که می‌دانید امروزه یکی از مهم‌ترین ابزار بالا بردن و جذب ترافیک موثر برای سایت، محتوای مناسب و کلمات دقیقی است که باید به کار برده شوند. یک متخصص تولید محتوا در کنار متخصص دیجیتال مارکتینگ، می‌توانند تضمین کننده حضور شما در صفحه اول گوگل باشند. البته شما می‌توانید برای حضور بهتر از یک فرد به عنوان متخصص سئو هم بهره ببرید تا محتوای شما بهتر و موثرتر به چشم بیاید.
  • طراحی سایت چیست؟
  • طراح رابط کاربری یکی دیگر از مشاغل مرتبط با طراحی و نگهداری از سایت است. این فرد می‌تواند به شما در ایجاد یک معماری اطلاعات، طراحی کاربر محور، طراحی جذاب و همینطور بهبود المان‌های ظاهری سایت کمک بسیاری کند.

همانطور که می‌بینید طراحی سایت فقط به دانش فنی و یادگیری اصول کد نویسی و آنلاین کردن سایت محدود نمی‌شود. در این راه نیاز است یا تمام تخصص‌ها را داشته باشید، یا تیمی از افراد متخصص با دانش فنی مناسب ایجاد کنید.

هدف از طراحی سایت چه می‌تواند باشد؟

هدف سایت

وب سایت‌ها انواع مختلفی دارند. ممکن است هدف یک فرد از طراحی سایت با هدف فرد دیگر از زمین تا آسمان تفاوت داشته باشد. امروزه تقریبا برای هر هدفی یک سایت طراحی می‌شود تا به عنوان پایگاه اطلاع رسانی یا فروش یا هر منظور دیگری مورد استفاده قرار بگیرد.

با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توانید متوجه تعداد زیادی از وب سایت‌های تجاری، E-Commerce، خبری و وبلاگ‌های شخصی شوید که فعال هستند. اما اگر دقت کنید موفق‌ترین این سایت‌ها، گروه‌هایی هستند که از اصول طراحی سایت و بهینه سازی و هدف گذاری سئو پیروی کرده‌اند تا اطلاعات درون وب سایت خود را به مشتریان یا بازدیدکنندگان هدف خود نمایش بدهند.

طراحی سایت چیست؟


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
۵ راه برای افزایش سرعت وب سایت ها و اپلیکیشن‌‌ها

۵ راه برای افزایش سرعت وب سایت ها و اپلیکیشن‌‌ها

۵ راه برای افزایش سرعت وب سایت ها و اپلیکیشن‌‌ها

 

 

 

مؤسسات و صاحبان وب سایت ها ممکن است آهسته با تغییرات تکنولوژی سازگار شوند، زیرا اغلب آخرین گله ها به سرعت ظهور می یابند زیرا می توانند سازگار باشند. ما تمایل به تکیه بر تلاش های بیشتری برای آزمایش، که همیشه سریع ترین نیستند و بنابراین همیشه بهترین تجربه کاربر را ارائه نمی دهند. بنابراین اگر با فرایندهای طراحی وب خود به پایان برسید، در اینجا برخی از ابزار و تکنیک های طراحی وب به شما کمک می کند تا سایت ها و برنامه های خود را سریعتر و UX بهبود بخشید.

 

۱- از چارچوب جاوا اسکریپت استفاده کنید:

استفاده از یک چارچوب جاوا اسکریپت یکی از راه های افزایش سرعت برنامه های وب شماست. این رویکرد در طی چند سال اخیر محبوبیت زیادی به دست آورده است و پشتیبانی بیشتر صنعت برای اکثر بسته ها وجود دارد. با استفاده از یک چارچوب جاوا اسکریپت اغلب شما را قادر می سازد سایت را به عنوان یک صفحه (SPA) ایجاد کنید، که تنها حداقل محتوای مورد نیاز مرورگر را بارگذاری می کند.
این سرعت را بهبود می بخشد، (مگر اینکه شما مایل به اضافه کردن بسیاری از سفارشی سازی و کار سرور) نیز باشید که برای جستجوگرها نیست. بنابراین آن را به برنامه های وب به جای وب سایت ها نگه دارید.

۵ راه برای افزایش سرعت وب سایت ها و اپلیکیشن‌‌ها

 

۲-استفاده از برنامه های وب پیشرفته:

برنامه های وب پیشرفته (PWAs) وب سایت ها و یا برنامه های وب را تطبیق می دهند تا وقتی آنها به صفحه اصلی تلفن همراه اضافه می شوند، آفلاین باشند. آنها معمولا از ویژگی های مرورگر وب برای ذخیره اطلاعات آفلاین استفاده می کنند – و برای اتصال به اینترنت پراکنده مناسب است. اگر می خواهید کاربران اغلب به برنامه شما بازگردند، PWA را در نظر بگیرید. شما می توانید از کاربران تلفن همراه برای اضافه کردن این سایت ها به صفحه اصلی خود برای دسترسی سریع و بارگذاری سریع استفاده کنید.

 

۳- AMP را بررسی کنید:

یک گروه کاری تحت رهبری گوگل AMP را در فوریه سال ۲۰۱۶ منتشر کرد تا صفحات نمایش داده شده در فرمت صحیح را از طریق شبکه جهانی گوگل بلافاصله پس بگیرد. فن آوری، مانند مقالات فوری فیس بوک، نیازمند کسب و کار برای حفظ پایگاه های اضافی و دسترسی به ویژگی های طراحی کمتری است، اما قابلیت دید بهتر موتور و قابلیت استفاده بهتر را فراهم می کند. این به ویژه برای تولید کنندگان رسانه ای با محتوای موضعی بسیار مفید است.

 

۵ راه برای افزایش سرعت وب سایت ها و اپلیکیشن‌‌ها

۴- CDN را در نظر بگیرید:

شبکه های تحویل محتوا (CDN ها) جدید نیستند، اما بسیاری از وب سایت ها هنوز از آنها استفاده نمی کنند. CDNs به شما اجازه می دهد تا کار خود را در زمینه ارائه وب سایت و دارایی های خود از سرور خود به یک شبکه توزیع جهانی که سریعتر است، انتقال دهید. CDN ها سایت ها را بسیار سریعتر اجرا می کنند، زیرا کاربر منتظر سرور نهایی نیست که تمام کارها را انجام دهد. آنها به ویژه برای سایت هایی طراحی شده اند که برای طراحی بیش از قابلیت ها مفید هستند.

 

۵- افزودن یک افزونه ذخیره:

پلاگین های Caching با استفاده از CMS ها ارائه می شوند، اما اغلب نادیده گرفته می شوند. برای مثال، وردپرس بسیاری را ارائه می دهد. در داخل نرم افزار، سرور شما فوری از صفحات را به جای جمع آوری یک صفحه جدید برای هر درخواست ذخیره خواهد کرد. این به این معنی است که کاربران نهایی همان تاثیر سریع را دارند، همانطور که اگر شما آنها را یک وب سایت ایستا قرار دادید. بنگاهها می توانند با استفاده از CDN ها، ذخیره سازی را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.

شرکت طراحی سایت اینتن با تیم حرفه ایی خود توانسته یکی از بهترین شرکت های طراحی سایت در تهران را به خود اختصاص دهد این شرکت با بیش از ۸ سال سابقه در زمینه ی طراحی سایت های اینترنتی و سئو بهینه سازی سایتدر حال فعالیت است و بیش از ۴۰۰ سایت معتبر را طراحی و به نام خود اختصاص داده است،برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در قسمت تماس با ما در ارتباط باشید تا در حیطه ی کاری خود اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

۵ راه برای افزایش سرعت وب سایت ها و اپلیکیشن‌‌ها


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
۶ جاوا اسکریپت که از css تاثیر می پذیرد

۶ جاوا اسکریپت که از css تاثیر می پذیرد

۶ جاوا اسکریپت که از css تاثیر می پذیرد

 

بعضی اوقات مردم از جاوااسکریپت  حتی در زمانی که به آن احتیاج ندارند، استفاده می کنند  بعضی ممکن است استدلال کنند که برای JS هر روز برای هر وبسایتی مورد نیاز است، اما آیا واقعا باید باشد؟

در حال حاضر صدها نمونه از پیاده سازی CSS خالص از جلوه های جاوا اسکریپت معمول وجود دارد. می توانید برخی از آنها را با هم ترکیب کنید، و انیمیشن های بسیار پیشرفته و دیگر زرق و برق ها را دریافت کنید. مرورگرها فقط بهتر و سریعتر میشوند، بنابراین پشتیبانی مرورگر تقریبا مسئله ی مورد استفاده آن نیست.

انیمیشن CSS بهترین استفاده از شتاب سخت افزاری را برای رندر کردن آنها می گیرد. اغلب JS به نحوی اجرا می شود که وقتی آن را شکسته، محتوا کاملا ناپدید می شود. لازم نیست که چنین کاری انجام شود، اما اغلب بدین صورت است.

تقریبا هر گونه پیاده سازی با جاوااسکریپت انجام می شود. این موضوع بیشتر به این دلیل است که کیت کلارک تا سال ۲۰۱۴ به نسخه CSS رسید و تکنیک خود را در سال ۲۰۱۵ نیز اصلاح کرد.

۶ جاوا اسکریپت که از css تاثیر می پذیرد

 

برای پیاده سازی و ایده های بیشتر، مثال های زیر را مشاهده کنید:

۱-نمایش اسلاید:

نمایش اسلاید را می توان در CSS خالص اجرا کرد. استفاده از jQuery برای این نوع از چیزی که حتی در حال حاضر نیز استفاده می کنیم، کمی دشوار است. اما قابل اجرا است.

۲-رها کردن:

رها کردن در واقع، این احتمالا عنصر UI است که قبل از اجرای JS برای هر چیزی به دست می آید. به یاد داشته باشید زمانی که فقط در مورد هر وبلاگ طراحی پر از ایده هایی برای چگونگی گرفتن منوهای کشویی با CSS مسئله ای تازه است که گفته می شود این تکنیک ها اکنون به خوبی پشتیبانی می شوند.

۳-ویندوز modal و گالری عکس:

آیا می خواهید محتوای پنهان داشته باشید و سپس آن محتوا را روی یک کلیک نمایش دهید؟ CSS می تواند این کار را انجام دهد. البته می توانید پنجره های ساده ی مدال ایجاد کنید، اما شما همچنین می توانید در گالری های تصویر کامل ایجاد کنید.

یکی از بهترین نمونه های گالری عکس که تا کنون یافت شده توسط کاربر GitHub شناخته شده تنها به عنوان mas-5 است.

۶ جاوا اسکریپت که از css تاثیر می پذیرد

۴-دکمه ها و اثرات شناور:

این احتمالا چیزی بود که توسعه دهندگان CSS درست پس از منوی کشویی شروع کردند. بنابراین، کارشناسان CSS3 سال ها توانسته اند با انواع جلوه های جالب برای اعمال دکمه ها، منوها، و تقریبا هر چیزی که از تعاملات شناور در یک وب سایت استفاده می کنند، ارائه کنند. قابلیت های انیمیشن با به روز رسانی پیشرفته HTML5 ، علاوه بر افزایش پشتیبانی اخیر برای SVG، طراحان زیادی با آن همکاری کرده اند.

۵-اثر تصادفی ماشین تحریر:

این موضوع کاری است که بر روی ماشین تایپ اثر می گذارد و برای استفاده از آن از JS استفاده می شود.

۶-خواندن بیشتر:

جاوا اسکریپت باید برای انجام کارهایی باشد که HTML و CSS نمی توانند آن را پشتیبانی کنند، و CSS می تواند خیلی بیشتر از آنچه که مردم به آن اعتبار بدهند را انجام دهد.

شرکت طراحی سایت اینتن با تیم حرفه ایی خود توانسته یکی از بهترین شرکت های طراحی سایت در تهران را به خود اختصاص دهد این شرکت با بیش از ۸ سال سابقه در زمینه ی طراحی سایت های اینترنتی و سئو  بهینه سازی سایتدر حال فعالیت است و بیش از ۴۰۰ سایت معتبر را طراحی و به نام خود اختصاص داده است،برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در قسمت تماس با ما در ارتباط باشید تا در حیطه ی کاری خود اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

۶ جاوا اسکریپت که از css تاثیر می پذیرد


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
همه چیز در مورد طراحی وب سایت تک صفحه ای

همه چیز در مورد طراحی وب سایت تک صفحه ای

همه چیز در مورد طراحی وب سایت تک صفحه ای

 

 

 

همه چیز در مورد طراحی وب سایت تک صفحه ای

طراحی وب سایت تک صفحه ای به دلیل آسان تر و سریع تر بودن بیشتر از طراحی وب سایت چند صفحه مورد استقبال قرار گرفته است.

اگر بخواهیم در یک جمله فرآیند طراحی وب سایت تک صفحه ای را بیان کنیم این می شود :” یک وب سایت که تمام محتویات و عناصر آن در یک صفحه نمایش داده می شود.” هدف طراحی وب سایت تک صفحه ای این بود که یک تجربه کاربری مانند نرم افزارهای دسکتاپ ایجاد کند که تمامی آیکن و عناصر آن قابل دسترس باشند. امروزه بیشتر متخصصان طراحی وب، به دنبال راهی هستند که بتوانند تجربه کاربری سایت را بالا ببرند و از این رو وب سایت های تک صفحه مورد علاقه بیشتر آن ها قرار گرفته است.

همه چیز در مورد طراحی وب سایت تک صفحه ای

همانطور که می دانید وب سایت ها امروزه به صورت تک صفحه ای یا چند صفحه ای طراحی می شوند. اینکه چگونه طراحی شود، بستگی به نوع کاربری کاربر دارد. البته در ایران اکثر وب سایت ها به صورت چند صفحه ای هستند و آن هایی هم که دارای یک صفحه می باشند، بیشتر حالت شخصی و صرفا معرفی خودشان را دارند.

یکی از مزیت های طراحی وب سایت تک صفحه ای این است که می توان درخواست ها از سمت سرور به سمت کلاینت تغییر داد و همچنین کمتر به نوشتن کدهای جاوا اسکریپت و برنامه نویسی برای داینامیک کردن آن لازم است، از این رو سرعت بارگذاری و ایجاد آن سریعتر از چند صفحه ای است.

همه چیز در مورد طراحی وب سایت تک صفحه ای

اما تفاوت طراحی وب سایت تک صفحه ای با چند صفحه ای چیست؟

سایت های تک صفحه ای به معنای نگه داشتن کاربر در یک محیط وب خاص است. اگر شما بتوانید تمامی محتوا مورد نیاز را در یک صفحه وب قرار دهید، دیگر نیازی به ایجاد صفحات اضافه نیست. تولید صفحات مجزا هرکدام نیازمند روش و تکنیک خاصی برای طراحی است و علاوه بر این می تواند در سرعت بارگذاری سایت هم تاثیر داشته باشد، برای همین است که اکثر آنهایی که مطلب زیادی ندارند و صرفا می خواهند خود را معرفی کنند، از این نوع وب سایت استفاده می کنند.

اگر قصد فروش محصول یا معرفی خدمات شرکت خودتان را دارید، طراحی وب سایت های چند صفحه ای توصیه میشود، یعنی الزامی است برای مثال وب سایت های فروشگاهی که اصلا امکان زدن یک صفحه برای کل آن نیست و هر کاربری که وارد سایت شما گردد، دیگر پیمایش درون صفحه ای اعتراضی نخواهد کرد.

ما مقایسه این دو نوع وب سایت در یک نگاه:

•محتوا و مطالب وب سایت های چند صفحه ای خیلی بیشتر از تک صفحه ای است.

•همچنین از نظر UI دارای سطوح مختلفی می باشند.

•بخش بندی در وب سایت های چند صفحه خیلی بیشتر از تک صفحه ای میباشد. هر صفحه داری بسته به نوع کاربردی آن دارای بخش بندی اطلاعات مجزایی است.

•از نظر سئو، این وب سایت ها از اهمیت بیشتر نسبت به نوع تک صفحه ای برخوردار هستند.

اما مزایای طراحی وب سایت تک صفحه ای

دارای تجربه کاربری آسانتری هستند

مهمترین و اولین مزیت طراحی وب سایت تک صفحه ای، طراحی ساده UI آن است. اصلا در این سایت کاربر لازم نیست که هیچگونه پیمایشی انجام دهد و هر چه را که بخواهد در دسترس او است.

در صفحات موبایل به خوبی نشان داده می شوند

وب سایت های تک صفحه ای چون حالت رسپانسیو دارند، به خوبی در صفحات موبایل نشان داده می شود که از نظر سئو می تواند امتیاز قابل توجهی برای آن ها باشد.

نرخ تبدیل بهتری دارند

این نوع وب سایت ها نسبت به نوع چند صفحه ای، دارای نرخ تبدیل بالاتری هستند. در حالت تک صفحه ای استفاده از دکمه های CTA خیلی راحت و رایج تر از نوع چند صفحه است. هر چند که با کلیک برروی هر دکمه فقط اسکرول صفحه بالا و پایین می شود.

روش طراحی داستان گونه آن کاربر را مجبور به انجام عملی در سایت می کند

داستان ابزار مفیدی است که به طراحان وب کمک می کند که بتوانند توجه کاربر را به سمت خود بهتر جلب کنند و از این رو نرخ کلیک سایت را افزایش دهند. روش داستان گونه باعث ایجاد یک UI انتزاعی می گردد و توجه کاربر را بیشتر و بهتر به سمت خود جلب می کند.

تکرار راحت تر است

در مقایسه با وب سایت های چند صفحه ای، میزان تغییر آسان تر و سریع تر است. چون فقط یک صفحه وجود دارد، لازم نیست که مجبور باشید کد های صفحه را تغییر دهید. البته اصولا تعداد تغییرات این نوع سایت ها کمتر از بقیه است مگر اینکه بخواهید موردی با به روز رسانی نمایید.

چه زمانی باید از طراحی وب سایت تک صفحه ای استفاده کنیم؟

طراحی وب سایت های تک صفحه ای زمانی انجام می شود که لازم نداریم اطلاعات زیادی داخل سایت قرار دهیم برای مثال وب سایت های شخصی یا وب سایت هایی فقط لازم است خدمات یک فروشگاهی یا سازمانی معرفی گردد. اصولا چون اکثر افراد دنبال طراحی وب سایت ارزان هستند، ما این نوع سایت را به آن ها پیشنهاد می کنیم.

همه چیز در مورد طراحی وب سایت تک صفحه ای


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
درآمد شغل طراحی وب سایت چقدر است، و ویژگیهای این شغل چیست؟

درآمد شغل طراحی وب سایت چقدر است، و ویژگیهای این شغل چیست؟

درآمد شغل طراحی وب سایت چقدر است، و ویژگیهای این شغل چیست؟

 

 

 

 

یکی از سوالاتی که از طرف افرادی که تصمیم دارند وارد حرفه طراحی وب بشوند زیاد پرسیده می شود این است که آیا می توان به طراحی وب به عنوان یک شغل با درآمد مناسب نگاه کرد؟ آیا ارزش دارد ماهها وقت بگذاریم و کدنویسی و برنامه نویسی و فتوشاپ و تکنیکهای مختلف طراحی را یاد بگیریم؟ اصولا درآمد یک طراح وب در ایران چقدر است؟

طبعا یکی از راحتترین پاسخها نیز این است که بستگی به خودتان و پشتکارتان دارد! اما اگر بخواهیم دقیقتر شویم، شغل طراحی وب ویژگیهایی دارد که آنرا از بسیاری شغلهای دیگر متمایز می کند. اینجا به چند مورد به صورت خلاصه اشاره می کنیم:

درآمد شغل طراحی وب سایت چقدر است، و ویژگیهای این شغل چیست؟

۱٫ درآمد طراح سایت:

بستگی دارد شما برای یک شرکت به عنوان کارمند کار کنید یا به صورت مستقل و انفرادی. در حالت اول حقوق میانگین برای طراح وب به شکل تمام وقت (در سال ۹۱ – تهران) معمولا بین ۶۰۰ هزار تومان تا ۱٫۵ میلیون تومان است که میزان دقیق آن بستگی به سطح مهارتهای شما، سختی کار خواسته شده، بزرگی شرکتی که برای آن کار می کنید و… دارد. اما در حالت دوم، یعنی اگر به صورت مستقل کار کنید، بستگی به اینکه چند پروژه در ماه بگیرید می توانید قیمتهایتان را بالا و پایین کنید. برای اینکه حدود درآمد دستتان بیاید، بابت طراحی اختصاصی یک وبسایت داینامیک با امکانات معمول سایتهای شرکتی، معمولا بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ تومان می توانید دریافت کنید. حالا اگر فرض کنید ماهانه فقط دو پروژه بگیرید، حدود یک میلیون در ماه درآمد خواهید داشت که گرچه بالا نیست، اما برای شروع بد هم نیست. این البته برای طراحان وب در سطح متوسط و در ایران است و اگر شما یک طراح وب حرفه ای باشید به نسبت بزرگی پروژه ها و قیمتها بسیار بالاتر از این خواهد بود. ضمن آنکه تعرفه طراحی وب در کشورهای اروپایی و امریکا جزء شغلهای پردرآمد است و اصلا قابل مقایسه با درآمدهای ایران نیست.

اما شغل طراحی وب ویژگیهای منحصر به فرد دیگری نیز دارد که اینها بازدهی و سود این حرفه را بیشتر می کنند.

۲٫ عدم وابستگی به موقعیت جغرافیایی:
در واقع یک طراح وب می تواند در کلبه ای در یک روستای دور افتاده هم مشغول به حرفه خود باشد! کافی است یک خط تلفن و برق باشد تا بتواند تقریبا از همه جای دنیا سفارش بگیرد. در واقع یک طراح وب (چه به عنوان طراح مستقل و فریلنسر، و چه به عنوان کارمند دورکار یک شرکت) تمام کارهای خود را در بستر وب انجام می دهد و لزوما نیازی به حضور نیست. در خانه خود می توانید بنشینید و با ده ها مشتری از شهرهای مختلف سر و کله بزنید. کمتر شغلی چنین ویژگی‌ای دارد.
از طرفی، یک طراح وب اصولا باید به این اصل ایمان داشته باشد که وبسایت یک فرد یا شرکت نقش فروشگاهی بین المللی را دارد. اگر زبانتان هم خوب باشد شاید بتوانید روی درآمدهای خارجی (که بسیار بسیار بسیار بالاتر از نرخهای معمول در ایران است) هم حساب کنید.
۳٫ عدم نیاز به سرمایه‌ی اولیه، به جز زمان:

زمان: بزرگترین سرمایه برای طراحی وبسایت

برای اینکه شغل طراحی سایت را شروع کنید می توانید با یک کامپیوتر قدیمی که فقط نوت‌پد دارد شروع کنید! اگر مصرف برق و پول اینترنت را روی حساب مصارف خانگی بگذاریم، هیچ خرج دیگری نخواهید داشت. در واقع بزرگترین سرمایه ای که باید بگذارید تا به شما سود برساند، زمان است. شما باید زمان قابل توجهی بگذارید تمام تکنیکهای به روز مورد نیاز برای طراحی وب را یاد بگیرید، و این یادگیری باید همیشه استمرار داشته باشد. از طرف دیگر طراحی و برنامه نویسی شما (اگر بخواهید حرفه ای کار کنید) وقت قابل توجهی خواهد گرفت. از طرفی این حرفه، جزء دسته خدمات قرار می گیرد، و بنابراین احتمالا بیشتر از نود درصد پولی که از مشتری می گیرید سود خالص است. پس در مقایسه با شغلهایی که با فروش محصول به سود می رسند، واقعا شغل پر سودی به حساب می رسد!
۴٫ بازاریابی پویا:
هر پروژه ای که شما به خوبی آن را انجام دهید، خود یک نماینده بازاریابی شما خواهد بود. امضای شما پای وبسایتها تبلیغ خوبی برای شماست و از طرفی، فهرست نمونه کارهای شما را پربارتر خواهد کرد. در واقع رزومه فعالیتها و لیست نمونه کارهای شما (که قطعا باید در وبسایت شخصی خود بگذارید) بزرگترین عامل درآمد شما و تعیین کننده قیمت پروژه های آینده شما خواهند بود. بنابراین بزرگترین بازاریابی برای شما حرفه ای انجام دادن پروژه هاست.

اینها تجربیاتی بود که شخصا طی سالها سابقه طراحی وب به دست آورده ام و سعی کردم نه خیلی آرمانی باشد و نه خیلی بدبینانه. اگر این مطلب به درد شما خورد، می توانید با یکی از این شیوه ها جبران کنید: لینک دادن به این وبلاگ، به اشتراک گذاشتن این مطلب، و کامنت گذاشتن! مرسی.

درآمد شغل طراحی وب سایت چقدر است، و ویژگیهای این شغل چیست؟