Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت ایندکس شدن اطلاعات

راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت ایندکس شدن اطلاعات

راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت ایندکس شدن اطلاعات

 

 

یکی از اهداف اصلی تمام صاحبان کسب و کارهای اینترنتی این است که بعد جستجوی حرفه و خدمات متناسب با کسب و کارشان در صفحه اول گوگل باشند،ولی دستیابی به این امر اندکی زمان میبرد و دلیل آن ایندکس شدن صفحات در گوگل است.روش کار گوگل به این صورت است. گوگل فعالیت خود را از زمانی که لینکی برای بررسی به او معرفی می شود، شروع می کند. در این مقاله به شما راهکارهایی را معرفی میکنیم تا سرعت ایندکس شدن صفحات را افزایش دهید

راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت ایندکس شدن اطلاعات

۱٫ اکانت گوگل وبمستر
جهت بهبود ایندکس سایت، مهمترین قدم برای هر سایتی نصب یک آمارگیر قوی و ساخت اکانت گوگل وبمستر می باشد. سایت خود را به گوگل معرفی کنید، و وضعیت بازدید روباتهای گوگل از سایت خود را زیر نظر بگیرید.

۲٫ استفاده از Fetch as Google
در اکانت گوگل وبمستر خود میتوانید درخواست بررسی و ایندکس سایت و صفحات مشخصی از آن را ثبت کنید. این کار برای معرفی صفحات جدید سایت و یا آنهایی که به تازگی بروزرسانی شده اند کاربرد دارد.
برای ایندکس سایت از این طریق از نوار کناری و در بخش Health بر روی گزینه Fetch as Google کلیک کنید. آدرس مورد نظر خود را در باکس سفید رنگ وارد کرده و بر روی دکمه Fetch کلیک کنید. پس از بارگزاری مجدد صفحه وضعیت به Successful تغییر می یابد. در این زمان برای ثبت نهایی دکمه Submit to Index را بزنید.

راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت ایندکس شدن اطلاعات

برای ایندکس سایت از این طریق شما دو گزینه پیش رو خواهید داشت، یا خود صفحه را بررسی میکنید یا آدرس مورد نظر با تمام لینکهای موجود در آن را. در هر ماه تنها ۱۰ بار میتوانید از روش دوم و ۲۰۰۰ بار از روش اول برای ایندکس سایت استفاده کنید.

۳٫ نقشه سایت
نقشه سایت بعنوان نقشه راه ربات های گوگل استفاده میشوند و آنها را به صفحات داخلی سایت شما راهنمایی میکنند. برای بهبود وضعیت ایندکس سایت حتما نقشه سایت خود را بسازید و آن را در اکانت وبمستر خود معرفی کنید.

راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت ایندکس شدن اطلاعات

۴٫ لینک های ورودی به سایت
اگر صفحاتی که بخوبی توسط گوگل ایندکس میشوند به شما لینک داده باشند، ربات های گوگل به سرعت به ایندکس سایت شما خواهند پرداخت. برای این کار باید لینک های مناسب و با کیفیت از سایتهای دیگر به صفحات خود داشته باشید (لینک سازی خارجی)

۵٫ گوگل پلاس
یک اکانت گوگل پلاس بسازید و در صفحه About آن لینک سایت خود را قرار دهید. با توجه به اینکه پلاس از سرویس های اصلی گوگل است توجه ویژه ای به آن میشود. استفاده از شبکه های اجتماعی دیگر مانند اینستاگرام، تلگرام و … نیز برای بهبود ایندکس سایت توصیه میشود.

۶٫ رعایت نکات کد نویسی
شما با رعایت صحیح نکات کد نویسی میتوانید کار رباتهای گوگل را برای ایندکس سایت خود راحت تر کرده و سرعت این پروسه را افزایش دهید. برای بررسی کد HTML سایت خود به سایت W3.org مراجعه کرده از ابزار چک کننده آن بهره بگیرید. در کنار این کار رعایت نسبت متن به کد در صفحات خود را رعایت کنید.

۷٫ سرعت بیشتر، ایندکس بهتر
با کاهش زمان بارگذاری صفحات به همان نسبت سرعت ایندکس سایت افزایش می یابد.سرعت سایت یکی ار مهمترین فاکتورها برای سنجش کارایی و سئو سایت است. گوگل سرعت مناسب سایت را نشانگر کاربرپسند بودن آن میداند و در رنکینگ تاثیر میدهد.

راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت ایندکس شدن اطلاعات

۸٫ لینک سازی داخلی در سایت
سعی کنید که ارتباط مناسبی میان صفحات داخلی سایت خود ایجاد کنید و لینک های داخلی را بین مطالب مرتبط بسازید. این کار موجب میشود که ربات های گوگل از صفحات ایندکس شده به صفحات جدید سایت شما راه یابند و در نهایت سرعت ایندکس سایت افزایش یابد.

۹٫ محتوای تازه و مفید
بطور مرتب سایت خود را بروزرسانی کرده و در بازه های زمانی مشخص مطالب جدیدی به آن بیافزایید. اگر بطور مرتب و در زمانهای خاصی مطالب جدیدی را در سایت خود منتشر کنید، و یا مطالب قدیمی سایتتان را ویرایش کنید، روباتهای گوگل نیز در همان فاصله های زمانی به سایت شما وارد شده و وضعیت ایندکس سایت شما را بروز خواهند کرد. با این کار فاصله زمانی میان انتشار یک مطلب جدید تا ایندکس آن توسط گوگل به شدت کاهش خواهد یافت.

در نهایت شما میتوانید با استفاده از پنل مدیریت گوگل وبمستر خود و بخش Index Status وضعیت ایندکس سایت خود را مشاهده کرده و تعداد صفحات ایندکس شده از سایت در گوگل را با توجه به تاریخ مشاهده کنید.

راهکارهای طلایی برای افزایش سرعت ایندکس شدن اطلاعات


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت

۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت

۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت

 

 

 

اگر میخواهید برای وب سایت خود در گوگل رنکینگ بالاتری دریافت نمایید، لازم است به یک سری نکات توجه کنید تا با رضایت مخاطبان وب سایت تان به هدف خود برسید . در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با نکاتی آشنا کنیم که با توجه به آنها به سادگی بتوانید رنکینگ وب سایت خود را افزایش دهید و از این طریق همچنین از وب سایت خود کسب درآمد کنید.

۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت

۱٫ برای مردم بنویسید نه ماشین
در حالی که می دانید محتوا کلید موفقیت در بهینه سازی وب سایت در موتور جستجو است، بسیار حائز اهمیت است که به یاد داشته باشید، در نهایت محتوا را برای افراد تهیه می کنید نه برای ماشین ها، دستگاه ها و ربات های موتور جستجو. مطمئنم که بارها در این مورد بیش از حد نیز شنیده اید که باید محتوایی با کیفیت بالا – قابل خواندن و آموزنده در وب سایت تان ایجاد نمایید.اگر این کار را انجام دهید مطمئناً خوانندگان خود را بدست آورده و کلیک های آنها را بر روی صفحات وب سایت تان خواهید داشت و اگر این کار را انجام ندهید در واقع انرژی خود را هدر داده اید. اگر به دنبال یک راه حل بلند مدت هستید پس باید به خاطر داشته باشید که در پایان کیفیت بر کمیت پیروز خواهد شد.

چیز دیگری که به شما ارائه می شود این است که اجازه ایجاد کسب و کار آنلاین را به شما داده و یا بدون هچ تکیه ای بر روی گوگل می توانید ترافیک سایت خود را داشته باشید؛ مانند مطالب ارسالی به وبلاگ ها و مطالب ارسالی به تالارهای گفتگو

۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت

۲٫ اضافه کردن مطالب به صورت روزانه
وب سایت ها نیاز به این دارند که به طور منظم با مطالب جدید و صفحات جدید به روزرسانی شوند تا کمک زیادی در بهینه سازی آنها در موتورهای جستجو باشد. کلمات کلیدی در اینجا نقش بزرگی را ایفا می نمایند و به وب سایت شما کمک می کنند تا آن را توسعه دهید. اگر در مورد موضوعات عمومی مطالبی می نویسید، بسیار بسیار ساده در میان سیلی از مطالب عمومی در اینترنت گم خواهید شد.

مطمئناً تمایلی ندارید که وب سایت شما رتبه پائینی در موتورهای جستجو دریافت نماید. مطالب و محتوای وب سایت خود را با ایجاد لینک با وب سایت هایی با رنکینگ بالا به صورت منظم همیشه تازه نگه دارید. درست همانطور که می خواهید سایت های بزرگ، بک لینک های مناسبی با شما داشته باشند، سایت های دیگر نیز تمایل به ایجاد لینک با وب سایت های معتبر دارند.

۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت

 

۳٫ ایجاد ارتباط با مخاطبین
از وب سایت های آموزشی و یا سازمان های غیر انتفاعی بخواهید که با مطالب وب سایت شما لینک ایجاد نمایند. موتورهای جستجو نگاه مناسب و مطلوبی به وب سایت هایی دارند که به منابع معتبری لینک می شوند. ارائه اطلاعات مفید و با کیفیت بالا که باعث جلب نظر وب سایت های قابل اعتماد می شود، باید از ویژگی های وب سایت شما باشد. کلمه کلیدی در اینجا قابل اعتماد بودن و شاید قابل خواندن بودن وب سایت ها باشد. ما در مورد ارسال مقالات به سایت و یا ارسال آن به دایرکتوری ها صحبت نمی کنیم؛ ما به طور کلی در مورد ایجاد محتوا که سازمان ها و نهاد های مختلف آن مطالب را مفید و ارزشمند بدانند صحبت می کنیم.

۴٫ آنچه دیگران می دانند را بیاموزید
فراموش نکنید که باید به بررسی رقبای خود در امر سئو بپردازید باید ببینید رقبای شما از چه تکنیک هایی استفاده می کنند تا به رتبه های بالا در موتور جستجو می رسند؛ تا کمکی برای بالا رفتن رنکینگ وب سایت شما باشد. از موفقیت های آنها بیاموزید، روش های موفقیت آمیز آنها در امر سئو سایت را در وب سایت تان گسترش داده و یا منطبق نمایید.

۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت

۵٫ کمی Html یاد بگیرید
فراموش نکنید که موتورهای جستجو انسان نیستند! باید از Html استفاده کنید تا آنها بتوانند مطالب و محتوای سایت شما را بخوانند و مزیت بیشتری نسبت به رقبای شما برای وب سایت تان در نظر بگیرند. استفاده از دیگر زبان های برنامه نویسی نیز بسیار مفید می باشد و شاید حتی لازم و ضروری باشد اما همیشه html به عنوان Back up به موتورهای جستجو اطلاعات لازم و ضروری وب سایت تان را ارائه خواهد کرد.

۶٫ ترکیب تاکتیک ها
هنگامی که بحث بازاریابی، لینک بیلدینگ و تبلیغات و یا هر متد دیگری که شما استفاده می کنید در میان باشد، نیاز به این است که همیشه ترکیبی از این استراتژی ها را در وب سایت تان به کار ببرید. نه تنها باید برای وب سایت تان تبلیغات اینترنتی انجام دهید، بلکه باید از طریق خود وب سایت تان بازاریابی انجام دهید.

آنچه شما می خواهید اتفاق بیافتد این است که افراد زمان بیشتری در وب سایت شما صرف نمایند و بر روی لینک های وب سایت تان کلیک کنند. هر دوی این موارد قابل اندازه گیری هستند. در Bounce rate می توانید آمار میزان ورود افراد به صفحات و خروج بلافاصلهء آنها را بررسی نمایید. بعضی وب سایت ها Bounce rate زیر ۲۰٪ دارند اما در صورتی که به طور متوسط بالای ۳۰٪ باشد در واقع وب سایت شما به خوبی عمل کرده است.

چیزی که درباره آن صحبت می کنیم در واقع افزایش سود کلی و موفقیت در وب سایت در طول یک سال است. باید کمی در موردبهینه سازی صفحات داخلی یا onpage SEO یاد بگیرید؛ برای بهینه سازی بهتر وب سایت شما در موتور جستجو، باید در تگ های عنوان در هر مطلبی از کلمات کلیدی در آن استفاده نمایید. اکثر موتورهای جستجو نسبت به دیگر انواع مطالب اهمیت بیشتری به عنوان می دهند. این موضوع بدان معنی است که استفاده از کلمات کلیدی موثر در تگ عناوین یکی از بهترین روش ها برای دریافت ترافیک وب سایت از طریق موتورهای جستجو است.

۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت

۷٫ یادگیری شیوه های مناسب لینک
بیلدینگ هنگامی که پیوند لینک به صفحه اصلی وب شما از دیگر بخش های وب سایت شما برقرار می شود، باید اطمینان حاصل فرمایید که پیوند شما به نام دامنه لینک شود و نه به /index.html/ و یا دیگر چیزهایی که در پایان آدرس قرار دارد. به جای گیج کردن موتورهای جستجو با داشتن دو یا چند صفحه اصلی جداگانه مانند /index.html/ ،به موتورهای جستجو در تشخیص نام دامنه تان به عنوان Anchor text کمک کنید تا صفحهء اصلی وب سایت شما در بالاترین رتبه صفحهء نتایج موتور جستجو قرار گیرد.

۸٫ استفاده از خدمات رایگان در وب سایت
این امر به خوبی در وب سایت تان کار می کند.وب سایت شما نیاز به چیزهایی برای ارائه به صورت رایگان به مخاطبین دارد. آنچه شما سریع یاد می گیرید آن است که بعد از انجام این کار باید چیزهای رایگان زیادی برای ارائه در وب سایت داشته باشید. بهترین راه برای گرفتن خدمات رایگان در وب سایت، عضویت در سایت ها می باشد. برخی از آنها بسار خوب است اما سایت های عضویتی وجود دارد که واقعاً خدمات با کیفیتی ارائه می کنند.

۸ راز افزایش رنکینگ وب سایت


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
۷ راز تولید محتوای پربازدید

۷ راز تولید محتوای پربازدید

۷ راز تولید محتوای پربازدید

 

 

 

خیلی اوقات با توجه به تجربه کاری با افرادی مواجه میشوم که از عدم بازدید مطالب وب سایتاشان متعجب و ناراحت هستند. آنها میگویند روزانه مطالب مرتبط و مفیدی را در سایتشان وارد کرده ولی بازخورد مورد نظر را ندارند. اما چرا؟

مسئله مهم در بحث تولید محتوا وب سایت درک سلیقه و خواسته های مخاطبان است. تحقیقات نشان داده است که اکثر افراد در ابتدا نگاهی کلی به مطالب صفحه باز شده می اندازند و اگر در این نگاه اجمالی نظرشان جلب نشود،صفحه را میبندند.با توجه به این موضوع در این مقاله به شما نکات کوچک اما تاثیرگذاری را میگوییم که با توجه به آنها میتوانید مطالب پر بازدیدی را تولید کنید.

۷ راز تولید محتوای پربازدید

۱٫ به فاصله میان پاراگراف ها توجه کنید
چند راه آسان برای خوش خوان تر شدن مطلب تان وجود دارد. حتی مطالب پیچیده هم در صورت وجود فضاهای خالی زیاد بهتر خوانده می شوند. در هر پاراگراف بخشی از یک ایده را، کوتاه – حداکثر در سه، چهار خط – شرح دهید. سعی کنید بعضی از پاراگراف ها را در قالب یک جمله بگنجانید.

۲٫ از تکنیک لیست سازی و تکه تکه کردن محتوا بهره بگیرید
تکنیک لیست سازی کار انتقال پیام به مخاطب را راحت کرده و به آنها این امکان را می دهد که با یک نگاه ساده و مرور کلی تمامی اطلاعات را دریابید. لیست هایی که با استفاده از این تکنیک ساخته می شود به جهت ظاهر متفاوتی که دارد، می تواند توجه مخاطب را به سادگی جلب خود کرده و در یکنواختی متن تنوع ایجاد می کند. لیست سازی را می توانید با استفاده از علائمی چون نقطه تو پر مشخص کنید.

۷ راز تولید محتوای پربازدید

۳٫ برای هر بخش عناوین گیرایی در نظر بگیرید
می توانید پیش از شروع هر مطلبی، عنوان اصلی و عناوین فرعی(میان تیترها) آن را بنویسید. در وهله اول استفاده از عنوانی تأثیر گذار برای جذب مخاطب ضروری است. عناوین فرعی قدرتمند خوانندگان را همراه می کند، و مانند یک عنوان اصلی کوچک آن ها را به پیشروی در ادامه مطلب سوق می دهد. عناوین فرعی باید علاوه بر آن که خیره کننده باشند، آگاهی دهنده هم باشند. خوانندگان وب به خوبی درست و غلط را از هم تشخیص می دهند، بنابراین نباید اغراق کنید، چون در غیر این صورت اعتبار خود را از دست می دهید. گیرایی با سهل گیری مترادف نیست. بعد از آن که عناوین فرعی را نوشتید آن را مرور کنید تا بدانید خوانندگان و مرورگرانی که تنها آن بخش را می خوانند چه برداشتی از آن می کنند. آیا با داستان گیرایی مواجه می شوند؟ آیا لب مطلب را می فهمند؟

۴٫ بخش های اساسی را برجسته کنید
به وسیله برجسته ساختن بعضی از بخش ها (بلد کردن)، بر روی مطلب تان تاکید کنید. با استفاده از این روش خوانندگان قادرند تا مطلب را به صورت اجمالی مرور کرده و در یک نگاه متوجه نکات مهم آن شوند.

همه مطالب را برجسته نکنید، چون برجسته کردن همه ی مطالب فرقی با برجسته نکردن آن ندارد. به جای آن بر روی مطالب کلیدی تاکید کنید تا خوانندگان بتوانند به سرعت آن ها را فهم کنند.

۵٫ به متن تان لینک های مفید و مرتبط اضافه کنید
لینک های داخلی افراد را در سایت شما نگه می دارد تا بهترین مطالب تان را بخوانند. لینک های خارجی نیز نشان می دهد که شما راجع به موضوع تحقیق کرده اید و می خواهید متخصصان دیگر این حوزه را هم برجسته کنید. محتوای خوب از هر دو لینک استفاده می کند تا دایره ی مطالعات خوانندگان را افزایش دهد و به آن ارزش ببخشد.

۷ راز تولید محتوای پربازدید

۶٫ قدرت شماره گذاری را فراموش نکنید
شماره ها راه حلی تأثیر گذارند، چه برای جلب توجه و چه برای جلب همراهی خواننده. اگر این مسئله را باور نمی کنید سری به محبوب ترین مقالات سایت های مختلف بزنید. گاهی اوقات می توانید تنها با اضافه کردن شماره به نکات اصلی بحث تان، آن را گیراتر کنید. برای یک بار هم که شده، این روش را امتحان کنید.

۸٫ از عکس ها و زیرنوس های مناسب استفاده کنید
مطالعات نشان می دهد، محتوایی که با عکس همراه است، بیشترین بازدید را نسبت به دیگر بخش ها در صفحه داراست. اما باید سعی کنید عکسی را انتخاب کنید که با نوشته تان بیشترین قرابت معنایی را داشته باشد. در کنار آن نیز از کپشن های مفهومی و کامل استفاده کنید. همین کار کافی است که خوانندگان تان را به خواندن کل مقاله جذب نمایید.

۷ راز تولید محتوای پربازدید

۷٫ ساختار کلی محتوا را بررسی کنید
اگر از عناوین فرعی، شماره ها، لیست های مؤثر و هر روش دیگری برای برجسته کردن نکات کلیدی در پست تان استفاده کردید، دوباره آن را بخوانید و از خود بپرسید که آیا با این تکنیک ها توانسته اید توجه مخاطب را جذب خود کنید، و یا آیا کلمات مهم و مرتبط را برجسته کرده اید تا خوانندگان خود را برای خواندن مطلب تان کنجکاو نگه دارید؟

۷ راز تولید محتوای پربازدید


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
تفاوت XAMPP و WAMP چیست؟

تفاوت XAMPP و WAMP چیست؟

تفاوت XAMPP و WAMP چیست؟

 

 

 

شما به عنوان یک طراح سایت، پس از طراحی و پیاده سازی، اولین کاری که قبل از گذاشتن سایت روی اینترنت لازم است انجام دهید تست سایت و بررسی Errorها یا باگ های آن می باشد. برای انجام این کار باید ابتدا سیستم خود را به یک سرور محلی تبدیل کنید تا بتونید سایتی که حاوی کدهای PHP میباشند را تست کنید و سپس آن را روی Host قرار دهید. نرم افزارهایی مانند XAMPP و WAMP به شما در انجام این کار کمک می کنند.

تفاوت XAMPP و WAMP چیست؟

XAMPP چیست ؟
XAMPP همان طور که از نامش مشخص است برای شبیه سازی لوکال هاست بر روی سیستم عامل مورد استفاده قرار می گیرد. در XAMPP ما سیستم عامل یاOS ، پایگاه داده یاDatabase ، زبان اسکریپت نویسی یا Scripting Language و فضای ذخیره سازی یا Host را در اختیار می گیرم و به همین شکل Apache و MySQL و Perl و PHP در هنگام نصب نرم افزار XAMPP به سادگی و تنها کلیک کردن چند دکمه انجام می شود. توجه کنید که از این سری نرم افزارها در اینترنت ممکن است زیاد باشد اما یکی بهترین های آنها مطئنا XAMPP می باشد.

تفاوت XAMPP و WAMP چیست؟

از XAMPP برای نصب، تست، برنامه نویسی و اجرا کردن نرم افزارهای تحت وب باز متن یا Open Source در سیستم عامل ویندوز برای برنامه نویسان PHP و Perl استفاده میشود که توانایی کار کردن با خود سیستم عامل لینوکس را ندارند. در واقع این نرم افزار یک شبیه ساز وب سرور و تمامی مخلفات لینوکسی آن در ویندوز می باشد و شما تقریبا همه نرم افزارهایی که در قالب Web Application در زبان های برنامه نویسی PHP و Perl نوشته شده اند را می توانید در این محیط نصب و راه اندازی و تست و البته توسعه دهید.

تفاوت XAMPP و WAMP چیست؟

WAMP چیست ؟
WAMP یک ابزار قدرتمند مبتنی بر پلتفرم ویندوز می باشد که سیستم شما را به یک سرور محلی (Local Server) تبدیل می کند. این کلمه از عبارات Windows, Apache, MySQL, PHP تشکیل شده است که بیانگر این است از چه ابزار ها و تکنولوژی هایی استفاده می کند.
WAMP برای توسعه و تست برنامه های نوشته شده به زبان PHP روی سیستم عامل ویندوز مناسب می باشد.

تفاوت XAMPP و WAMP
۱- XAMPP در سِت کردن تنظیمات دلخواه شما کمی راحت تر از WAMP هست.
۲- XAMPP از نظر مصرف حافظه RAM از WAMP بهتر عمل میکند ولی از نظر هارد XAMPP به خاطر سرویس ftp و.. که بیشتر ارائه میدهد حجم بیشتری را مصرف میکند.
۳- اگر از CMS هایی مثل جوملا و وردپرس استفاده می کنید WAMP را پیشنهاد میدهیم چون XAMPP خطاهای زیادی را نشان میدهد. البته از منوی تنظیمات میتوان درست کرد .
۴- WAMP مخصوص ویندوز است ولی XAMPP مولتی پلتفرم هست.

تفاوت XAMPP و WAMP چیست؟


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
ابرجستجوگر یا متاسرچ چیست؟

ابرجستجوگر یا متاسرچ چیست؟

ابرجستجوگر یا متاسرچ چیست؟

 

 

 

نیازی که امروزه بشر با آن مواجه است سرویسی برای فیلتر و مقایسه ی داده ها می باشد. حجم گسترده اطلاعات در اینترنت و ورود روزافزون داده ها نیاز به این سرویس را صد چندان کرده است. سرویسی به نام ابرجستجوگر یا متاسرچ.

ابرجستجوگر یا متاسرچ چیست؟

با تولد اینترنت و رونق آن به واسطه ی ظهور وب سایت ها و سرویس های گوناگون، نیاز به ابزارهایی برای جستجو در میان انبوه محتوای وب احساس می شد. بدین ترتیب موتورهای جستجو روی کار آمدند تا به کاربر در یافتن محتوای دلخواهشان یاری برسانند؛ اما تعداد موتورهای جستجو در کنار بهره گیری آن ها از الگوریتم هایی متفاوت برای یافتن و دسته بندی نتایج، کاربران را به استفاده از چندین ابزار جستجو سوق می داد. این عوامل در نهایت زمینه ساز تولد متاسرچ ها یا ابرجستجوگرها شد.

ابرجستجوگر یا متاسرچ چیست؟

ابر جستجوگر یا متاسرچ چیست؟
ابر جستجوگر یا متاسرچ (Meta search) در واقع یک نوع موتور جستجوی تخصصی است که نتایج خود را از سرویس های جستجوگر همان حوزه استخراج کرده و نمایش می دهد. پس مطابق با این تعریف دو نوع تفاوت عمده با موتورهای جستجو یا Search engineها دارد. اول اینکه در یک حوزه خاص و تخصصی سرویس دهی می کند. یعنی مانند گوگل حالت عمومی برای هر جستجوی مد نظر کاربر را ندارد. دوم اینکه نتایج خود را از سرویس های جستجوگر دیگر استخراج می کند.

شاید از خود بپرسید که درآمدزایی متاسرچ ها از چه طریقی صورت می گیرد؟ در پاسخ باید بگوییم آن دسته از متاسرچ هایی که کاربران را به سمت فروشگاه ها و ارائه کنندگان اصلی خدمات ارجاع می دهند، از طریق دریافت پورسانت فروش از فروشندگان خدمات و همچنین تبلیغات درآمد کسب می کنند و کاربران خود را در پروسه کسب درآمد وارد نمی کنند.

 

در مجموع باید متاسرچ ها را سرویس هایی کاربردی بدانیم که مجموعه ای از داده های غربال شده را در راستای پاسخ بهتر به نیاز کاربران به وی نمایش می دهند. با در نظر داشتن تصویر کاربرانی که همه سوال های خود را در اینترنت جستجو می کنند و قابلیت مقایسه و انتخاب آگاهانه متاسرچ ها، احتمالاً حضور پررنگ تری از این شیوه ی کسب وکار را شاهد خواهیم بود.

ابرجستجوگر یا متاسرچ چیست؟


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

 

 

 

در مقاله قبلی با لندینگ پیچ یا همان صفحه فرود آشنا شدید و در ادامه نیز تعدادی از آیتم های ضروری صفحه فرود را به شما معرفی کردیم. در این مقاله نیز ادامه مبحث مربوطه را برایتان جمع آوری کرده ایم . با ما همراه باشید

۷٫ درد مشتری
علم روانشناسی می گوید: انسان ها برای فرار از درد ساخته شده اند. هر محصول و خدمتی که ایجاد می شود، می تواند یک درد از مشتری رفع کرده و یا تسکین دهد. اگر بتوانید به شکلی درد مشتری را به او یادآوری کنید، مشتری ناخودآگاه به چگونگی رفع آن درد فکر می کند. و اگر شما این درد را رفع می کنید در نتیجه احتمال استفاده آنها از محصول یا خدمت شما بیشتر می شود.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

در استفاده از این تکنیک، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
– لازم نیست تنها به نفعی که نصیبش می شود اشاره کنید، به کاربر یادآوری کنید که در صورت استفاده نکردن از این محصول یا خدمت، چه چیزهایی را از دست خواهد داد.
– اینکه کاربر چیزی را از دست بدهد یک نوع درد محسوب می شود، پس اگر به کاربر نشان دهیم که چه چیزهایی را از دست می دهد، به مراتب موثرتر از آن است که به اون نشان دهیم چه چیزهایی را به دست می آورد.
– اگر استفاده دیگران از محصول یا خدمت را به کاربر نشان می دهید، دقت کنید که کاربر متوجه رفع درد این افراد در استفاده از محصول یا خدمت بشود.
– یادتان باشد که وقتی به درد اشاره می کنید، در ادامه به چگونگی رفع این درد که محصول یا خدمت شماست نیز اشاره کنید. در غیر این صورت تنها کاربر را نگران و ناراحت کرده اید، زیرا راه حلی برای رفع این درد ارایه نکرده اید.

۸٫ نمونه مشتریان راضی و واقعی
یکی از المان های بسیار تاثیرگذار در یک صفحه فرود، بخش نمایش مشتریان راضی است. یعنی نشان دهیدکه دیگران از محصول یا خدمت شما راضی هستند. افراد مایل اند بدانند که آیا تا به حال کسی از محصول یا خدمت شما استفاده کرده است؟ آیا در استفاده از محصول یا خدمات شما رضایت کافی وجود دارد؟ نمایش مشتریان راضی و واقعی، تاثیر بسیار زیادی در قانع کردن مشتریان بالقوه خواهد داشت. یکی از روش های قانع سازی مشتری، استفاده از تکنیک سوشال پروف است، یعنی نشان دهید که تا چه حد معتبر و تایید شده هستید، و نمایش مشتریان راضی یکی از تکنیک های موثر سوشال پروف است

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

در نمایش مشتریان راضی، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
– مشتریانی که نمایش می دهید باید کاملا واقعی باشند. سلبریتی ها و افراد معروف خوب هستند، اما شما نیازی ندارید که از این افراد استفاده کنید، بهتر است از افرادی که در گروه مشتریان هدفتان هستند استفاده کنید.
– حتما از عکس استفاده کنید. عکس بخش مهمی از فرآیند نمایش مشتریان راضی است. عکس و همینطور فیلم موجب می شوند که کاربر نسبت به واقعی بودن مشتریان راضی اطمینان بیشتری داشته باشد.
– از جملات کلیشه ای و زرق و برق دار دوری کنید. مراقب باشید که نمایش مشتریان راضی طوری نباشد که ساختگی به نظر برسد. به عنوان مثال اگر از فیلم استفاده می کنید، نباید توضیحات مشتریان راضی مصنوعی باشد و از جملات کلیشه ای در تعریف محصول شما استفاده شود.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم۹٫ نمایش راههای ارتباطی
شما یک کسب وکار قانونی هستید؟ پس کاری کنید که مشتری این موضوع را خیلی خوب متوجه شود. یکی از کارهایی که باید بکنید نمایش راههای ارتباطی مختلف با شماست. نمایش ایمیل سازمانی، شماره تماس های مختلف، نمایش آدرس حضوری و . . . از دو جهت ارزشمند است. اول اینکه اعتبار شما را نزد مشتری بالاتر می برد و دوم اینکه مشتری راه های ارتباطی مختلفی را پیش روی خود می بینید و احتمال تماس با شما بالاتر می رود.

در نمایش راههای ارتباطی در صفحه فرود، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
در درجه اول سعی کنید به کاربر نشان دهید که یک کسب وکار واقعی و قانونی هستید، برای این کار از آدرس واقعی و همینطور شماره تماس های ثابت استفاده کنید.
استفاده از چت باکس برای ارتباط بهتر با مشتری می تواند کمک کننده باشد. البته هنوز یک آیتم خیلی ضروری محسوب نمی شود اما در اینکه امکان ارتباط بهتر با مشتری را فراهم می کند شکی نیست. دقت داشته باشید که چت باکس باید متناسب با صفحه فرود شما باشد، یعنی اگر بسته به نوع صفحه فرود و کسب وکاری که دارید وجود چت باکس کاربردی ندارد، لزومی ندارد که از آن استفاده کنید.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

۱۰٫ نمایش گارانتی به کاربران
کاربران عاشق گارانتی هستند، فارغ از اینکه گارانتی شما چیست و به چه شکل عرضه می شود، به کاربران کمک می کند که در خرید خود مصمم شوند و نگرانی خرید در آنها از بین رفته یا تا حد خیلی زیادی کاهش پیدا کند.

در استفاده از گارانتی در صفحه فرود، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
– گارانتی مدل های مختلفی دارد، بسته به نوع کسب وکارتان گارانتی مناسب را پیدا کنید و در صفحه فرود نمایش دهید.
– علاوه بر گارانتی هایی مانند گارانتی برگشت پول، در برخی مواقع می توانید گارانتی کیفیت ارایه دهید. مثلا ۱۰۰درصد خالص و بدون وجود . . .، یا ۱۰۰درصد مقاوم در برابر آتش و . . .
– گارانتی خود را نزدیک به دکمه CTA(اقدام به عمل) قرار دهید. مثلا در جایی که دکمه ثبت نام یا خرید را قرار داده اید. این موجب می شود که کاربر در آخرین لحظه و پیش از اقدام، اطمیانش از محصول یا خدمت بیشتر شود.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

– اگر گارانتی شما شامل شرایط خاصی است، لازم نیست که در این صفحه به شرایط استفاده از گارانتی اشاره کنید، البته منظور این نیست که کاربر را فریب دهید، اما لزومی نیست که فضای صفحه را با شرایط گارانتی خود پر کنید، می توانید دکمه یا لینک کوچکی برای شرایط گارانتی ارایه دهید.

۱۱٫ دکمه اقدام به عمل یا Call to Action
آخرین المان و البته مهمترین المانی که در یک صفحه فرود استاندارد باید وجود داشته باشد، دکمه CTA است. دکمه CTA همان دکمه ای است که کاربر با کلیک روی آن اقدام مورد نظر ما را انجام می دهد. مثلا دکمه ثبت نام، دکه خرید، دکمه دانلود و . . . همگی نمونه هایی از دکمه های CTA هستند.

در استفاده از دکمه CTA به موارد زیر دقت داشته باشید
– دکمه CTA باید به اندازه کافی بزرگ باشد، به اندازه ای که جلب توجه کند.
– به متن دکمه توجه کنید، متنی مانند “عضویت” خیلی جالب نیست. بهتر است که متن جمله حالت امری داشته باشد. مثلا “ثبت نام کنید” و . . .
– دکمه CTA باید کاملا شبیه یک دکمه باشد، یعنی کاربر با نگاه به آن متوجه شود که این یک دکمه است و برای کیک شدن طراحی شده است. برخی در طراحی دکمه بیش از حد خلاقیت به خرج می دهند به طوری که کاربر اصلا متوجه نمی شود که این یک دکمه است، زیرا از تصورات معمول کاربر در مورد یک دکمه فاصله گرفته است.
– دکمه CTA باید تضاد رنگی قابل قبولی با زمینه خود داشته باشد. صفحه فرود شما باید رنگ بندی مشخصی داشته باشد و در این میان رنگ دکمه نیز باید کاملا متضاد باشد تا جلب توجه کند.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

کاربران چطور وارد صفحه فرود می شوند؟
ممکن است از طریق گوگل، از طریق شبکه های اجتماعی و یا یک کمپین ایمیلی به این صفحه هدایت شده باشند. اما یکی از روش های مرسوم هدایت کاربران به صفحه فرود، تبلیغات بنری در وب سایت ها است. در این روش شما یک بنر تبلیغاتی به کاربران هدف نمایش می دهید و تلاش می کنید که کاربران روی این بنر کلیک کنند و به صفحه فرودی که ساخته اید هدایت شوند. ارتباط صفحه فرود و بنر تبلیغاتی از این جهت مهم است که کاربر پس از ورود به صفحه فرود کاملا متوجه شود که این صفحه مربوط به همان بنر است.

برای اینکه این مورد محقق شود به موارد زیر دقت کنید:
– دیزاین صفحه فرود و بنر باید بهم نزدیک باشند. به عنوان مثال رنگ بندی نزدیک به هم داشته باشند. نمی توان بنر را با تم قرمز ساخت ولی وقتی وارد صفحه فرود می شویم هیچ اثری از رنگ قرمز نبینیم.
– میان محتوای بنر و محتوای صفحه فرود باید هماهنگی محسوسی وجود داشته باشد. به عنوان مثال اگر در بنر خود می نویسید ” آموزش رایگان عکاسی” ، وقتی کاربر با کلیک روی این بنر وارد صفحه فرود می شود باید در آنجا این عنوان را بدون تغییر یا با تغییرات کمی مشاهده کند.
– به هرچه که در بنر تبلیغاتی گفته اید، عمل کنید. اگر در بنر خود وعده دانلود رایگان یک آموزش یا یک کد تخفیف را داده اید، حتما باید در صفحه فرود به قول خود عمل کنید. در غیر این صورت کاربر احساس می کند که فریب خورده است و این برای اعتبار شما بسیار مضر است.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم

نتیجه گیری :
کاربران به محض ورود به صفحه فرود، در همان چند ثانیه اول تصمیم می گیرند که در آن صفحه بمانند یا صفحه را ترک کنند. پس اگر اصول طراحی صفحه فرود را ندانید، به احتمال خیلی زیاد کاربرانی که وارد صفحه می شوند را از دست می دهید و هزینه هایی که برای هدایت آنها به این صفحه کرده بودید را هدر می دهید. برای طراحی این صفحه وقت بیشتری بگذارید و سولاتی زیادی را از خود بپرسید.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟بخش دوم


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

 

 

لندینگ پیج یا صفحه فرود، در واقع صفحاتی مجزا از سایت شما هستند که با هدف بازاریابی آنلاین باعث جذب مخاطب برای وب سایت شما میشوند. کاربران با دیدن بنرهای تبلیغاتی شما از طریق لندینگ پیج به سایت شما وارد شده و یا با اصطلاح به سایت شما فرود می آید . در ادامه بیشتر با کاربرد لندینگ پیج و نکات مهم برای طراحی آن آشنا میشوید، با ما همراه باشید.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

صفحه فرود یا لندینگ پیج چیست؟
از نظر لغوی، به صفحه ای که کاربر به واسطه آن وارد وبسایت شما می شود، لندینگ پیج یا صفحه فرود گفته می شود. اگر در قسمت behavior گوگل آنالیتیکس دقت کرده باشید،بخشی به نام لندینگ پیج وجود دارد که منظور همان صفحاتی هستند که کاربران به واسطه آن صفحات وارد وب سایت شما شده اند. مثلا اگر صفحه دسته بندی محصولات در سایتتان، ورودی مستقیم از گوگل دریافت می کند، این صفحه یک لندینگ پیج محسوب می شود.

ما این تعریف لغوی صفحه فرود بود، یک صفحه فرود واقعی صفحه ای از وب است که شما آن را طراحی کرده اید، با هدف خاصی آن را طراحی کرده اید و برنامه مشخصی برای جذب کاربر به این صفحه دارید. به عنوان مثال در یک کمپین تبلیغاتی، صفحه فرود به صورت اختصاصی ویژه این کمپین طراحی می شود، و کاربران در این کمپین قرار است به این صفحه هدایت شوند. پس هر صفحه ای از سایت که کاربران از طریق آن وارد سایت شما شده اند، لزوما یک صفحه فرود نیست.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

صفحه فرود با چه اهدافی طراحی می شود؟
صفحه فرود با اهداف متفاوتی طراحی می شود و هر کسب وکار می تواند هدف متفاوتی از طراحی لندینگ پیج داشته باشد، اما در حالت معمول لندینگ پیج ها یکی از اهداف زیر را دنبال می کنند.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

۱- دریافت راه ارتباطی مخاطبان
عمده کسب وکارها با هدف دریافت اطلاعات کاربران لندینگ پیج طراحی می کنند، صفحه ای طراحی می کنند و در آن صفحه ارزشی برای کاربر ایجاد می کنند که کاربر حاضر می شود راه ارتباطی خود مانند ایمیل یا شماره تماس را وارد کند. که معمول ترین حالت دریافت ایمیل است، اما برخی از کسب وکارها بسته به نوع مخاطبانشان به دنبال دریافت شماره تماس نیز هستند.

۲- فروش مستقیم محصول یا خدمت
در برخی مواقع هدف صفحه فرود، فروش مستقیم یک محصول یا خدمت است، به عنوان مثال برخی از صفحات فرود دیجی کالا برای فروش یک محصول یا یک گروه محصول مشخص طراحی شده اند.

یک صفحه فرود استاندارد چیست؟ و از چه المان هایی تشکیل می شود؟
یک صفحه فرود استاندارد، جاییست که لازم است تمام تلاش ها و هزینه های شما نتیجه خود را نشان دهند. صفحه ای که کاربران متقاعد می شوند که خرید کنند، ثبت نام کنند، کلیک کنند و . . . تا در نهایت در راستای برنامه بازاریابی شما عمل کرده و موجب افزایش سودآوری شما شوند.پس با ساخت یک صفحه غیر استاندارد، تلاش ها و هزینه های خود را هدر ندهید. ساخت یک صفحه فرود استاندارد کار سختی نیست، قرار نیست موشک به هوا بفرستید، کافی است که به المان های یک صفحه فرود استاندارد توجه کنید و آن ها را در صفحه خود اعمال کنید. در ادامه به المان های ضروری یک صفحه فرود استاندارد اشاره شد است، شاید تمامی لندینگ پیج های موفق از همه این المان ها استفاده نکرده باشند، اما این المان ها در میان خیلی از لندینگ پیج های موفق مشترک هستند.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

۱٫ عنوان جذاب و گیرا (headline)
لندینگ پیج با یک عنوان جذاب و گیرا آغاز می گردد، جایی که توجه کاربر برای اولین بار به صفحه فرود جلب می شود. عنوان صفحه فرود می تواند کاری کند که کاربر صفحه را ترک کند یا برای ماندن و ادامه دادن در این صفحه علاقه مند شود. یک عنوان قوی، از المان های ضروری برای ساخت یک صفحه فرود موفق است.

کار هایی که یک عنوان قوی برای صفحه فرود شما انجام می دهد:
– عنوان قوی توجه کاربر را به خوبی به صفحه شما جلب می کند.
– با عنوان قوی، کاربر خیلی سریع متوجه می شود که این صفحه در مورد چه محصول یا خدمتی است.
– یک عنوان قوی به هیچ وجه طولانی نیست و در عین حال شما را تا جای ممکن از توضیحات بیشتر بی نیاز می کند.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

۲٫ زیرعنوان متقاعد کننده(sub headline)
دومین المان مهمی که در یک صفحه فرود استاندارد وجود دارد، زیر عنوان است. اگر عنوان جذاب توجه کاربر را جلب می کند، زیر عنوان کاری می کند که کاربر به ماندن در صفحه تشویق شود، این دو در کنار هم نیمی از قدرت یک لندینگ پیج هستند.

برای نوشتن یک زیر عنوان درست، موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
– زیرعنوان دقیقا زیر عنوان اصلی و با فاصله مناسب از آن قرار می گیرد.
– زیر عنوان نقش یک متقاعد کننده را دارد، یعنی به نوعی در حال توجیه عنوان است.

تصور کنید که فردی یک عنوان جذاب را در خیابان فریاد می زند، وقتی شما به سمت اون نگاه می کنید، او باید کمی مفصل تر توضیحاتی را ارایه کند تا شما به سمت او نزدیک شود و کمی بیشتر با او بمانید، یعنی باید زیر عنوان خوبی برای عنوانش داشته باشد. پس زیر عنوان باید تا حدی عنوان را شرح دهد و کاربر را به ادامه دادن در صفحه تشویق کند. زیر عنوان، همانطور که متوجه شدید می تواند کمی مفصل تر و عمیق تر باشد، البته نباید بیش از حد طولانی شود و خود را از گروه عنوان ها خارج کند و تبدیل به یک پاراگراف شود.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

۳٫ تصویر
محتوای بصری، از دیگر المان های ضروری در یک صفحه فرود است. حتما می دانید که مغز انسان تصاویر را ۶۰،۰۰۰ بار سریع تر از متن پردازش می کند، و این یعنی کاربران خیلی سریع تحت تاثیر تصاویر موجود در صفحه فرود شما قرار می گیرد.

در استفاده از محتوای بصری، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
– تصویر باید به اندازه کافی بزرگ باشد، البته بیش از اندازه بزرگ نباشد.
– تصویر باید به محصول یا خدمت شما مرتبط باشد. اگر صفحه فرود شما در مورد یک محصول است، بسیار مهم است که یک تصویر از محصول مورد نظر نمایش دهید.
– اگر صفحه فرود شما در مورد یک خدمت است، تصویر شما باید به اندازه کافی توجه کاربر را جلب کند و به نوعی به شناخت بهتر خدمت مورد نظر کمک کند.
– تصاویر شما حتما باید کیفیت بالایی داشته باشند.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

۴٫ توضیحات
صفحه فرود باید محصول یا خدمتی را که ارایه می دهید به شکل کاملا شفاف توضیح دهد. اگر کاربر به طور دقیق متوجه محصول یا خدمتی که ارایه می دهید نشود، به احتمال زیاد صفحه را ترک خواهد کرد. پس لازم است که علاوه بر مواردی که تا اینجا گفته شد، یک توضیح کاملا شفاف در مورد محصول و خدمت خود داشته باشید که احتمال ابهام در محصول یا خدمت را تا جای ممکن کاهش دهد.

در نوشتن توضیحات موارد زیر را در نظر داشته باشید:
– توضیحات شما می تواند با عنوان شما مرتبط یا غیر مرتبط باشد.
– توضیحات باید بگونه ای باشد که کاربر متوجه شود که در صورت استفاده از محصول یا خدمت شما چه نفعی نصیبش خواهد شد. پس لازم است که به نفعی که به کاربر می رسد توجه ویژه داشته باشید.
– دقت داشته باشید که منظور از توضیحات صفحه این نیست که حتما یک بخش برای توضیحات متنی در نظر بگیرد، توضیحات صفحه یک هدف است که صفحه شما باید این هدف را پوشش دهد.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

پس بهتر است به توضیحات صفحه به این دید نگاه کنید که: صفحه فرود باید به گونه ای باشد که کاربر کاملا متوجه خدمت و محصول شما بشود، حال اگر لازم است که در بخشی جداگانه کمی توضیح بنویسید، موردی ندارد.

۵٫ ارزش پیشنهادی
ارزش پیشنهادی همان چیزی است که محصول یا خدمت ارایه شده را برای کاربر جذاب و خواستنی می کند. در واقع کاربر از خود می پرسد که در این محصول یا خدمت چه چیزی برای من وجود دارد؟ چه چیزی قرار است نصیب من شود؟ برای پاسخ به این سوال، لازم است که ارزش پیشنهادی را در صفحه فرود خود برجسته کنید تا کاربر خیلی سریع متوجه نفعی که خدمت یا محصول شما برایش خواهد داشت، بشود. ارزش پیشنهادی الزاما نباید یک المان جدا در صفحه فرود باشد، ارزش پیشنهادی می تواند در سراسر صفحه فرود شما وجود داشته باشد. به عنوان مثال وقتی کاربر عنوان صفحه، توضیحات، عکس ها و المان های دیگر را در کنار هم می بیند متوجه ارزش پیشنهادی شما می شود. اما در صورت لزوم می توانید در یک بخش جداگانه نیز به توضیح ارزش پیشنهادی خود بپردازید.

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

در استفاده از ارزش پیشنهادی، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
– یکی از روش های مرسوم برای ارایه ارزش پیشنهادی، توضیح آن به صورت یک لیست است. یعنی ارزش های پیشنهادی را به صورت موردی برای کاربر بیان کنید.
– در نوشتن ارزش پیشنهادی تمرکزتان روی کاربر باشد. به این توجه کنید که کاربر چه چیزی نصیبش می شود، نه اینکه شما و محصولاتان چه قابلیت ها و افتخاراتی دارید.

شاید بپرسید منظور از تمرکز روی کاربر در توضیحات چیست؟ به مثال زیر توجه کنید.
فرض کنید که شما یک شرکت هاستینگ هستید و یکی از ویژگی های شما این است که uptime بالایی دارید.(یعنی احتمال اینکه سایت از دسترس خارج شود بسیار پایین است). برای توضیح این ارزش پیشنهادی خیلی ها می نویسند که ما uptime ۹۹٫۹۸% داریم. اما این عبارت تماما روی مجموعه شما متمرکز است و نه روی کاربر، اما می توان آن را به این شکل تصحیح کرد که”سایت شما در ۹۹٫۹۸% مواقع در دسترس خواهد بود”. تفاوت را حس کردید؟

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

۶٫ ترتیب و چینش درست
وقتی صفحه فرود خود را طراحی می کنید، باید اطمینان حاصل کنید که المان های مختلف صفحه که پیشتر به تعدادی از آنها اشاره شد، با ترتیب و چنیش درستی در صفحه قرار گرفته اند. ترتیب قرارگرفتن المان های مختلف صفحه فرود، به اندازه خود المان ها و محتوای صفحه اهمیت دارد. کاربری که واقعا به محتوای صفحه علاقه مند باشد، با المان های مختلف صفحه ارتباط برقرار می کند و به اندازه کافی با صفحه شما تعامل خواهد داشت. اما اگر می خواهیم که این تعامل مسیر مشخصی داشته باشد و کاربر با ترتیبی منطقی در صفحه حرکت کند و در نهایت عمل مورد نظر ما را انجام دهد، لازم است که به چنیش و ترتیب المان ها دقت کنیم.

اما المان ها را با چه ترتیبی قرار دهیم؟
– ابتدا صفحه را با بخش توضیحات شروع کنید.
– در ادامه از مزایای محصول یا خدمت خود بگویید، نشان دهید که کاربر چه نفعی از محصول یا خدمت شما می برد.
– نشان دهید که دیگران از محصول یا خدمت شما راضی هستند. مثلا کسب وکارها یا افرادی که از محصول یا خدمت شما استفاده کردند را نشان دهید.
– در ادامه از آن ها دعوت کنید که عمل مورد نظر شما را انجام دهند. یعنی دکمه اقدام به عمل یا همان CTA را قرار دهید.

 

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول

این یک ساختار کلی و استاندارد برای صفحه فرود است، دقت کنید که هر مرحله می تواند شامل عکس، فیلم یا متن باشد. مثلا بخش توضیحات شامل عنوان صفحه، زیر عنوان و . . . نیز می شود. البته بسته به نوع صفحه فرودی که دارید، ممکن است جریان صفحه شما کمی متفاوت باشد، خیلی خوب است اگر بتوانید تشخیص دهید که از چه المان هایی و در چه ترتیبی استفاده کنید،. تنها به یاد داشته باشید که در تمامی المان های خود تفکر قانع کنندگی را اعمال کنید، قرار نیست یک بخش مجزا برای قانع کردن مشتری وجود داشته باشد، این ویژگی باید در کلیت صفحه فرود شما احساس شود.

 

لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟ بخش اول


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

 

 

 

در ادامه مقاله قبل با رازهای کشف شده متخصصین حرفه ایی در زمینه الگوریتم های سئو آشنا میشوید

همه کسایی که سایت یا فروشگاه اینترنتی دارند هدفشان رسیدن به رتبه اول نتایج گوگل است،که اصلا کار ساده ایی نیست. چون گوگل به هیچ عنوان طرح و برنامه های رتبه بندی خود را به صورت واضح مشخص نمی کند. اما اصلا نگران نباشد چون افراد حرفه ایی در این زمینه هستند که با روش ها و تکنیک های منحصر به فردشان از اسرار سئو گوگل پرده برداری میکنند. برای درک بهتر این مطلب در ادامه با ما همراه باشید.

آزمایش ششم: اگر بک لینکهای باکیفیت خود را دیزآوو کنید کارتان تمام است!
یکی از مشکلاتی که بسیاری از مدیران سایتها درگیر آن هستند این است که بعد از چند سال فعالیت تعداد زیادی بک لینک بی ارزش و اسپم رای سایتشان ساخته می شود که ممکن است این لینکها را خبرخوانها و سایتهای کپی کار ساخته باشند و یا توسط سایتهای رقبا برای ایجاد لینکهای اسپم و آسیب به سئو سایت رقیب ایجاد شده باشند.
برای اینکه تاثیر لینکهای ضعیف و اسپم که باعث افت رتبه سایت می شوند را از بین ببریم از ابزاری به نام Disavow در وبمستر تولز گوگلاستفاده می کنیم و با این روش لینکهای ضعیف را به گوگل گزارش می کنیم تا آنها را در نظر نگیرد. گرچه برخی از سایت های معتبر و سئوکارها بارها اعلام کردند که دیگر نیازی به استفاده از این ابزار نیست و گوگل لینکهای اسپم را تشخیص داده و ارزش آنها را نادیده می گیرد.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

اما یک سوال اینجا پیش می آید:
اگه لینکهای مفید و خوب سایت رو دیزآوو کنیم چه اتفاقی رخ می دهد؟
آیا این اشتباه قابل جبران است و لینکهای دیزآوو شده قابل بازگشت هستند؟

برای پیدا کردن جواب این سوالها یکی از اساتید سئو به نام Cyrus Shepard از MOZ یک آزمایش فوق العاده و خطرناک روی سایت شخصی خود انجام داد. او تمامی ۳۵۰۰۰ بک لینکی را که برای سایت خودش وجود داشت و در پنل Webmaster tools قرار گرفته بود دیزآوو کرد. بسیاری از این لینکها رنک دار و قدرتمند بودند و سایت ایشان به واسطه این بک لینکها رتبه های خوبی روی کلمات مختلف داشت.
بعد از دیزآوو، بازدید سایت او به کمتر از نصف کاهش پیدا کرد و رتبه های زیادی را از دست داد تا جایی که مجبور شد فایل دیزآوو رو حذف کند. اما تاثیر این کار چه بود؟
حتی بعد از حذف کردن فایل دیزآوو باز هم تاثیری در رتبه های سایتش مشاهده نکرد و ترافیک ورودیش تغییری نکرد.

نتیجه آزمایش: Disavow کردن لینکها بسیار خطرناک است و اگر لینکهای خوب سایت تان را اشتباهاً دیزآوو کنید تاثیر آنها را به طور کلی از بین می برید و احتمالا هرگز دیگه نمی توانید مجدداً از قدرت آنها استفاده کنید.

آزمایش هفتم: هواپیما ربایی عجیب در سئو
بسیاری از افراد خبره و شناخته شده در حوزه های کاری و تخصصی مختلف، وبسایت شخصی با نام خود دارند. ولی آیا می شود سایت خود را روی اسم افراد معروف دیگری در گوگل بالا بیاوریم!؟
اگه این کار شدنی باشد سوء استفاده های زیادی از نام افراد یا شرکت ها صورت خواهد گرفت
در هر صورت باید بدونید که این کار امکان پذیر است و اتفاقا برای یکی از معروف ترین غول های سئو جهان نیز اتفاق افتاد. به این کار Hijacking گفته می شوند که برای هواپیمارباها به کار برده می شود و مفهوم کلی آن این است که کنترل چیزی را در دست خود بگیریم.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

خوب ببینیم داستان بزرگترین هواپیما ربایی تاریخ سئو چی بوده :
آقای پتروویچ-که آزمایش شماره ۲ را هم ایشان انجام دادند- در یک اقدام جنجالی سعی کرد روی اسم Rand Fishkin رتبه یک گوگل را کسب کند و در کمال تعجب موفق به این کار شد! Rand Fishkin موسس یکی از بزرگترین شرکت های سئو جهان با نام MOZ هستند که مقالات و مطالب آموزشی بسیار مفیدی در مورد سئو منتشر کردند و همچنین بعد از اینکه گوگل دیگه از پیج رنک حمایت نکرد او از اتوریتی Authority به عنوان یک معیار جایگزین برای سنجش میزان اعتبار سایتها رونمایی کرد.

اما آقای پتروویچ سعی کرد روی سرچ اسم این فرد رتبه یک را بگیرد (این کار فوق العاده سخت و شاید نشدنی به نظر آید چون ایشان فوق العاده شناخته شده است و نمیشه به راحتی اسمش را hijack کرد).

آزمایش سئو: آقای پتروویچ با کمک روش های زیر توانست جای آقای فیشکین را بگیرد:
– مطالب سایت ایشون را بصورت کامل در سایت خودش کپی کرد و لینکهای قوی برایشان ساخت.
– مطالب سایت را در شبکه های اجتماعی توسط اینفلوئنسرها منتشر کرد.
– در سایت اصلی تگ کنونیکال وجود نداشت و ایشون از این نقص برای رتبه گرفتن سایت خودش استفاده کرد.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

توضیح: آقای پتروویچ ساکن استرالیا هستند و با این روشها توانستند در سرچ هایی که از داخل استرالیا انجام می شد روی اسم Rand Fishkin رتبه اول گوگل را کسب کند.

نتیجه کلی: حملات Hijacking می توانند باعث سوء استفاده خطرناکی از اسم و برند شما شده و باید همیشه مراقب این اتفاق باشید.

آزمایش هشتم: لایک و share فیسبوک اهمیتی در سئو ندارد.
بسیاری از سئوکارها اعتقاد دارند که social signal یا همون لایک و به اشتراک گذاشته شدن مطالب در شبکه های اجتماعی در سئو تاثیر دارد و باعث کسب نتایج بهتر خواهد شد. برای پیدا کردن جواب این سوال آقای Eric Enge آزمایشی ترتیب داد تا بتواند بررسی کند لایک و share فیسبوک چقدر روی میزان ایندکس شدن و رتبه سایتها تاثیر گذار است. او برای این آزمایش ۶ صفحه مختلف در ۳ سایت منتشر کرد بدون اینکه هیچ لینکی به این صفحات از بیرون وجود داشته باشد. یعنی فقط افرادی که لینک مستقیم مطالب را داشتند می توانستند واردش شده و هیچ لینک داخلی و بک لینکی از هیچ جا برای آن مطالب ایجاد نشد پس خزنده های گوگل هم راهی برای دسترسی به این صفحات نداشتند.

در مرحله اول: برای هر کدام از این صفحات نزدیک به ۸۰۰ لایک از طریق فیسبوک ایجاد شد و افراد تک تک این صفحات را لایک کردند که در نتیجه این صفحات حتی در گوگل ایندکس هم نشدن.
در مرحله دوم: همان صفحات این بار ۸۰۰ بار توسط افراد مختلف در فیسبوک Share شدند و این بار هم بعد از یک هفته هیچ کدام از این صفحات در گوگل ایندکس نشده بودند.

نتیجه کلی: لایک و share فیسبوک به تنهایی هیچ تاثیری در ایندکس شدن و رتبه گرفتن سایتها ندارد.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

آزمایش نهم: آیا گوگل به حروف بزرگ و کوچک حساس است؟
شاید این سوال برای خیلی از ما پیش بیاید که آیا حروف بزرگ و کوچک و حتی قرار دادن نیم فاصله از نظر گوگل فرق دارد یا خیر؟ در جواب باید بدانید که بله؛ این موارد از نظر گوگل با هم فرق دارند و برای هر کدام نتایج متفاوتی نمایش داده می شود. برای درستی این ادعا آقای Jason Noel آزمایشی انجام داد و نام یک پارک را با حروف بزرگ و کوچک در گوگل سرچ کرد و برای سرچ با حروف بزرگ ۴۱٫۴۰۰ نتیجه و برای سرچ با حروف کوچک ۱۵٫۳۰۰ نتیجه در گوگل مشاهده کرد.

نتیجه آزمایش: در بسیاری از مواقع گوگل بین حروف بزرگ و کوچک و فاصله و نیم فاصله بین حروف فرق گذاشته و بهتر است در هنگام استفاده از کلمات به این نکته توجه کنید.

آزمایش دهم: سئو داخلی سایت چقدر می تواند موثر باشد؟
می دانیم که سئو هر سایت از دو بخش کلی تشکیل شده است:
– سئو داخلی سایت OnPage SEO
– سئو خارجی سایت OffPage SEO

که هر کدوم از این بخشها برای خود چندین زیر مجموعه دارند که پروسه بهینه سازی سایت روی مجموعه این موارد انجام می شود تا سایت را به نتایج مطلوب در گوگل برساند. بعضی از سئوکارها اعتقاد دارند که سئو داخلی سایت زیاد اهمیت نداشته و فقط با ساخت بک لینک می توان هر سایتی را در گوگل رتبه داد.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

نیل پتل Niel Patel یکی از افرادی بود که برای اثبات این ادعا آزمایشی را انجام داد. نیل پروژه ای برای افزایش ترافیک سایت TechCrunch که یکی از معروف ترین سایت های فناوری اطلاعات است در نظر گرفت و هدفش افزایش ترافیک ورودی این سایت بود که چالش بزرگی برای او ایجاد کرد. برای رسیدن به موفقیت در این پروژه قبل از اینکه نیل به سراغ ساخت بک لینک و استفاده از شبکه های اجتماعی برود سعی کرد ایرادات زیر را در ساختار سایت رفع کند:
– مطالب تکراری Duplicate Content سایت را ویراش و ایرادات را رفع کرد.
– یک سایت مپ اصولی و دقیق ایجاد و در وبمستر تولز ثبت کرد.
– بین صفحات سایت لینک داخلی ایجاد کرد و بخش مقالات مشابه را به انتهای مقالات فعلی سایت اضافه کرد.
– تراکم کلمات کلیدی را در صفحات بهبود داد.
– برای تصاویر مطالب از متن جایگزین یا alt استفاده کرد و کلمات کلیدی را در آنها به کار برد.
– نام برند سایت را در مقالات به صفحه اصلی سایت لینک کرد.

با انجام دادن این کارها ترافیک ورودی سایت از گوگل دو برابر رشد داشت و ترافیک کلی سایت هم ۳۰% رشد کرد.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

نتیجه آزمایش: هرگز اهمیت سئو داخلی سایت را نادیده نگیرید و اول از همه سعی کنید ایرادات داخلی سایت را رفع نمایید.

جمع بندی
آزمایشاتی که در این مقاله مطالعه کردید توسط بزرگترین افراد صاحب نظر در سئو و بهینه سازی سایت در سطح جهان انجام شده بود که هر کدوم یک نکته آموزشی بسیار مفید برای مدیران سایتها داشت تا دریابند چه نکاتی برای سایتشان اهمیت دارد و باعث کسب رتبه های بالای گوگل می شود.

اگه شما هم بعد از مطالعه این مقاله سوالی در ذهنتان نقش بست یا می خواهید تجربه خودتان را با کاربران ما در میان بگذارید می توانید از فرم ارسال نظر استفاده کنید. مطمئن باشید نظرات شما و تبادل تجربه برای ما و تمامی دوستان مفید و کاربردی خواهد بود.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش دوم

 


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
10آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول

 

 

آزمایش اول : تکنیک آسمان خراش و تاثیر گذاری اون در سئو
برایان دین Brian Dean از سایت معروف Backlinko تکنیکی به نام آسمان خراش Skyscraper ابداع کرد که با استفاده از این تکنیک میشه خیلی خوب نتیجه گرفت به خصوص در کلمات پر سرچ و دارای رقابت زیاد.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول

تکنیک آسمان خراش Skyscraper چیه ؟
این تکنیک میگه اگر میخواهید روی کلمه پر رقابتی گوگل شما رو در صفحه اول نمایش بده, اول باید ببینید در حال حاضر چه سایتهایی در صفحه اول هستند.بعد مطالب اونها رو بررسی کنید و مطلبی در سایت خودتون بنویسید که از تمام رقبا طولانی تر و جامع تر باشه و تمامی جوانب کلمه کلیدی مورد نظر شما رو پوشش بده.(یعنی اگه میخواهید دیده بشید باید برجی بسازید که از باقی برج ها بلندتر و شیک تر باشه)
استفاده از این تکنیک باعث میشه سایت های زیادی به عنوان مرجع به شما لینک بدن و گوگل هم محتوای شما رو به عنوان مرجع تشخیص میده و شما رو در نتایج میاره بالا.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول

تذکر : متاسفانه مدیران سایتهای ایرانی علاقه چندانی ندارند به سایتهای فارسی به عنوان مرجع لینک بدین و تموم لینک های مقالات میره به ویکیپدیا و همین باعث شده سایت Wikipedia روی تمامی کلمات بالا باشه و رتبه خوبی داشته باشه

نتیجه این آزمایش : استفاده از تکنیک آسمان خراش باعث موفقیت ۱۱ درصدی در وضعیت کلی سئو سایت و افزایش ۱۱۰% ترافیک ورودی سایت روی کلمه کلیدی مورد نظر شده.

آزمایش دوم : گرفتن بک لینک از صفحاتی که لینک خروجی زیادی دارند تاثیری نداره
یکی از سئو کارهای معروف استرالیا به نام دن پتروویچ Dan Petrovic که دلنوشته های خودش رو در سایت Dejan SEO منتشر میکنه آزمایش جالبی روی بک لینک انجام داده.

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول

یک باور بین سئو کارهای وجود داره که اگر سایتی زیاد لینک خروجی به جاهای مختلف داشته باشه تاثیر لینکها کم میشه.
برای انجام این آزمایش آقای پتروویچ ۲ سایت مختلف ایجاد کرد و یک ماه فرصت داد که این سایتها روی کلمات مختلف رتبه بگیرن و در نتایج دیده بشن.
سپس به یکی از سایتها از یک سایت با اتوریتی ۷۰ بک لینک داد (تعداد بسیار زیادی لینک خروجی در این سایت وجود داشت) و بعد از چند روز سایت از رتبه ۷۰ به رتبه ۳ رسید ولی سایتی که لینک نداشت هیچ تغییر رتبه ای نداشت.

نتیجه این آزمایش : گرفتن بک لینک از سایتهایی که اتوریتی بالایی دارند در هر صورت تاثیر خوبی داره حتی اگه تعداد لینک های خروجی سایت لینک دهنده زیاد باشه

حتماً بخوانید : استفاده از Back link در افزایش ترافیک سایت

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول

آزمایش سوم : تجربه صفحه اول گوگل بدون ساخت لینک
معمولا سئو کارهای بلک هت blackhat یا اون دسته از سئو کارها که سعی میکنن با روش هایی خلاف قوانین گوگل, سایتها رو به نتیجه برسونن همیشه گمنام و ناشناخته هستند اما آقای متیو وودوارد Matthew Woodward یکی از بلک هت کارهای درجه یک دنیاست که تجربیات بسیار جالبی روی سایتهای مختلف داره.
ایشون وقتی در سال ۲۰۱۲ اولین بلاگش رو راه اندازی میکرد تصمیم گرفت هیچ بک لینکی ایجاد نکنه !
اما چرا ؟ مگه سایت بدون بک لینک رتبه میگیره ؟

در جواب این سوال هدف آقای وودوارد این بود که ببینه آیا مطالب مفید و کاربردی میتونن خودشون رتبه بگیرن بدون اینکه تلاش کنیم با ساختن لینک بیاریمشون بالا.
برای این کار ایشون تعداد زیادی ویدئو و مقالات آموزشی جامع و کاربردی منتشر کرد و صبر کرد تا نتیجه رو ببینه.
و نتیجه چی شد ؟ سایت ایشون بعد از چند ماه بیش از ۹٫۶۰۰ بک لینک بصورت طبیعی از ۶۵۵ دامنه مختلف بدست آورد و به کمک همینها تونست روی خیلی سرچ ها در صفحه اول گوگل قرار بگیره و همه این موفقیت ها رو مدیون مطالب مفیدش بود بدون ساختن حتی یک بک لینک

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول

آزمایش چهارم : تاثیر لینک های داخلی رو هرگز نادیده نگیرید
یکی از سئوکارها به نام Bill Sebald مدتی رو درگیر میزان تاثیر و قدرت لینک های داخلی در سایتش بود و آزمایشی رو برای این کار انجام داد.در زمان انجام این آزمایش سایتش روی کلمه Philadelphia SEO company رتبه ۱۱ گوگل رو داشت (جهت آشنایی دوستان مبتدی توضیح بدم که رتبه ۱۱ یعنی رتبه اول از صفحه دوم نتایج گوگل چون هر صفحه ۱۰ نتیجه رو نشون میده)

در مرحله اول : از یک صفحه مهم سایت که رتبه خوبی داشت با کلمه کلیدی به صفحه اصلی سایت لینک داد.
نتیجه : سایت از رتبه ۱۱ به ۱۰ رسید (آخرین نتیجه صفحه اول).
در مرحله دوم : در تمامی صفحات سایتش با کلمه کلیدی به صفحه اصلی سایتش لینک داد.
نتیجه : سایت از رتبه ۱۰ به ۱۲ سقوط کرد.
در مرحله سوم : در تمامی صفحات سایتش با کلمه کلیدی به صفحات مهم سایتش لینک داد.
نتیجه : سایت از رتبه ۱۲ به ۹ رسید.

نتیجه کلی : ایجاد لینک داخلی بین صفحات مهم سایت باعث بهبود رتبه کلی سایت میشه

۱۰آزمایش اصولی برای سئو حرفه ایی بخش اول


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
معیارهای ساخت لینک

معیارهای ساخت لینک

معیارهای ساخت لینک

معیارهای بسیاری برای ساخت لینک وجود دارد که باید در موردشان آگاه باشید. این معیارها به شما کمک می کنند ارزش لینک های احتمالی را بسنجید و مشخص کنید که آیا این لینک ها ارزش پیگیری را دارند یا خیر. همچنین، با این کار می توانید بفهمید آیا منابع کافی برای ساخت چنین لینکی را در اختیار دارید.

هنگام تجزیه و تحلیل لینک های یک سایت داشتن چنین اطلاعاتی بسیار مفید خواهد بود. این تجزیه و تحلیل می تواند شامل گزارش کامل از تعداد و انواع لینک ها در سایت خودتان یا حتی وبسایت های رقبایتان باشد.

معیارهای ساخت لینک

قدرت دامنه

قدرت دامنه یک ارزش تجمعی از کل دامنه است. در واقع، به جای آن که ارزش صفحات را در نظر بگیریم، ما کل دامنه را در نظر می گیریم تا بتوانیم قدرت آن را درک کنیم. این گزینه معمولاً با عنوان اعتبار دامنه(Domain Authority) یا اعتبار صفحه (Page Authority) نمایش داده می شود.

پیج رنک یا رتبه صفحه بر اساس تعداد و کیفیت لینک های موجود در سایت، توسط گوگل محاسبه می شود. این معیار در مقیاس ۰ الی ۱۰ سنجیده می شود و اگر سایتی پیج رنک ۱۰ داشته باشد از نظر گوگل بهتر است.

ما می توانیم از پیج رنک صفحه اصلی یک سایت برای به دست آوردن قدرت آن استفاده کنیم. اگرچه از لحاظ فنی این موضوع تنها نشان دهنده پیج رنک یک صفحه است اما هنوز هم شاخص و نشان دهنده قدرت یک دامنه است زیرا اکثر لینک ها به صفحه اصلی سایت اشاره خواهند داشت و پیج رنک از آنجا به سمت صفحات داخلی سایت جریان دارد.

معیارهای ساخت لینک

باید به این نکته توجه داشته باشید که تفاوت زیادی بین پیج رنک Toolbar و پیج رنک واقعی که توسط گوگل مورد استفاده قرار می گیرد وجود دارد. پیج رنک تولبار معمولاً زمانی نشان داده می شود که گوگل تولبار را بر روی مرورگر خود نصب کنید یا از افزونه هایی استفاده نمایید که داده ها و اطلاعات را از منابع یکسانی به دست می آورند.

پیج رنک تولبار هر ۳ الی ۴ ماه یکبار توسط گوگل بروزرسانی می شود (البته قابل ذکر است که گوگل دیگر این تولبار را بروزرسانی نخواهد کرد) و از پیج رنک واقعی متفاوت است. پیج رنک واقعی معمولاً به طور مداوم توسط گوگل به روزرسانی می شود تا الگوریتم رتبه بندی را تغذیه نماید.

به همین خاطر، پیج رنکی که شما در تولبار خود مشاهده می کنید می تواند مربوط به ماه ها قبل باشد (یعنی به تازگی به روزرسانی نشده باشد). به همین خاطر نیز سایت های جدید پیج رنک صفر دارند. آنها باید منتظر به روزرسانی تولبار گوگل بمانند.

معیارهای ساخت لینک

اعتبار دامنه توسط MOZ محاسبه می شود و بر روی مقیاس ۰ الی ۱۰۰ سنجیده خواهد شد که ۱۰۰ بهترین نمره برای یک دامنه محسوب می شود. Domain Authority از سیگنال هایی که از خزنده های سایت MOZ به دست می آید، استفاده می کند و سعی می کند نشان دهد که یک سایت در نتایج جستجو چگونه عمل می کند. اعتبار دامنه (DA) در کنار رتبه صفحه (PR) به عنوان یک شاخص دیگر برای سنجش قدرت یک دامنه بسیار مفید است.

در مورد ساخت لینک، قدرت سایت معیار بسیار خوبی است زیرا شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا از وب سایت های قدرتمند لینک بگیرید. اگر لینک هایی که به دست می آورید از دامنه های قدرتمند باشند، این قدرت به سایت شما نیز منتقل می شود و همین امر به گوگل نشان می دهد که شما وب سایت خوبی دارید و باید در رتبه های بالای گوگل قرار بگیرید.

به عنوان مثال سایت CNN دارای پیج رنک ۸ و اعتبار دامنه ۹۹ است. بیشتر سایت ها به CNN لینک می دهند زیرا یک سایت معتبر است که محتوایی با کیفیت تولید می کند. به همین خاطر CNN نیز به سایت های کم کیفیت لینک نمی دهد. اگر از این سایت لینکی دریافت کردید، مطمئن باشید که وبسایتی با محتوای غنی دارید.

ابزارهایی برای سنجش قدرت دامنه

  • افزونه پیج رنک برای مرورگر کروم
  • MozBar برای اندازه گیری اعتبار دامنه
  • تولبار گوگل برای دریافت پیج رنک (همانطور که گفته شد این ابزار دیگر بروزرسانی نمی شود)

معیارهای ساخت لینک

قدرت صفحات سایت

موقعیت هایی وجود دارد که در آن شما می توانید در برخی از صفحات یک سایت اقدام به ساخت لینک کنید. این صفحات برای یک آیتم خاص ایجاده نشده اند و مانند پُست های وبلاگ یا اخبار موجود در آن جدید نیستند. نمونه ای از این صفحات می تواند لیستی از انواع مختلف محصولات باشد. مثلاً ممکن است لینک وب سایت کافی شاپ شما در صفحه ای با عنوان بهترین کافی شاپ های تهران اضافه شود.

در اینگونه موارد، باید قدرت صفحه مورد نظر را بسنجید تا مطمئن شوید که این لینک ارزش به دست آوردن را دارد. دو معیار اصلی در این شرایط وجود دارد که باید مد نظر قرار گیرند. این معیارها شامل پیج رنک و اعتبار صفحه است.

در ابتدای این مقاله در مورد پیج رنک صحبت کردیم. اعتبار صفحه نیز معیار دیگری از سایت MOZ است که بسیار شبیه اعتبار دامنه می باشد. اعتبار صفحه به جای اینکه بر روی کل دامنه اعمال شود، تنها بر روی یک صفحه اعمال می شود.

هر چقدر پیج رنک/اعتبار صفحه بیشتر باشد، لینکی که از آن صفحه به دست می آید، با ارزش تر خواهد بود و به سئو سایت شما کمک زیادی خواهد کرد.

ابزارهایی برای اندازه گیری قدرت صفحه

  • افزونه پیج رنک برای کروم
  • تولبار گوگل برای پیج رنک (مخصوص مرورگر اینترنت اکسپلورر)
  • MozBar برای اندازه گیری اعتبار صفحه

معیارهای ساخت لینک

انکر تکست (Anchor Text)

پیش تر در فصل اول آموزش لینک بیلدینگ انکر تکست یا همان متن یک لینک را برایتان توضیح داده بودیم. حال اجازه دهید این گزینه را به عنوان معیاری برای سئو مورد بررسی قرار دهیم. انکر تکست می تواند موضوع صفحه ای که به آن لینک داده شده است را به گوگل معرفی کند.

معیارهای ساخت لینک

بنابراین اگر شما به صفحه ای لینک دهید که از عبارت تبلیغات در گوگل استفاده می کند به احتمال زیاد آن صفحه حاوی اطلاعاتی در مورد تبلیغ در گوگل و نحوۀ کارکرد آن است است. گوگل می تواند از این اطلاعات به عنوان بخشی از الگوریتم رتبه بندی خود استفاده کند. در این مورد خاص، ممکن است گوگل تصمیم بگیرد این صفحه را برای عبارت “تبلیغات گوگل” یا عبارت های هم معنی در رتبه بندی بالا قرار دهد.

برای سال های متمادی، ساخت لینک های فراوانی که با کلمات کلیدی به صفحه ای از وب سایت تان متصل می شد، روش خوبی برای بهبود رتبه بندی وب سایت به شمار می آمد. اگرچه این موضوع هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد اما واضح است که انکر تکست مانند گذشته بر روی سئو تاثیر ندارد و روز به روز این تاثیر در حال کاهش است. این اتفاق به دلیل بهینه سازی بیش از حد لینک ها توسط سئو کاران اتفاق افتاد. به همین دلیل گوگل تصمیم گرفت وب سایت هایی که بیش از حد از این روش استفاده می کنند را تنبیه کند.

به خاطر ماهیت در حال تغییر انکر تکست و نحوه استفاده از آن، بهتر است در هنگام ساخت لینک کاملاً هوشیار باشید. سعی کنید لینک های زیادی با انکر تکست یکسان نسازید به خصوص اگر لینک ها دارای کیفیت بالایی نیستند (مثلا لینک هایی که از دامنه های کم کیفیت به دست می آید).

شما باید سعی کنید لینک هایی که می سازید تا حد ممکن طبیعی به نظر برسند. این موضوع اغلب به معنی ساخت لینک هایی است که از برند یا نام شرکت شما به عنوان انکر تکست استفاده می کنند.

ابزارهایی برای اندازه گیری انکر تکست

  • استفاده از سایت Open Site Explorer (بر روی تب Anchor Text کلیک کنید).
  • استفاده از سایت Majestic SEO
  • استفاده از سایت Ahrefs

معیارهای ساخت لینک

تعداد لینک ها

در هنگام ساخت لینک؛ باید تعداد لینک هایی که ایجاد کرده اید را پیگیری نمایید. همچنین باید سایت خود را با سایت رقبایتان مقایسه کنید تا متوجه شوید چقدر از آنها عقب هستید یا چقدر از ایشان پیشی گرفته اید.

تعداد خام لینک هایی که به سایت شما اشاره دارند یک سیگنال قوی برای رتبه بندی است. با اینحال، باید به خاطر داشته باشید که کیفیت، بسیار مهم تر از تعداد لینک هایی است که به دست می آورید. تعداد لینک ها به عنوان یک معیار، در دو روش اصلی می تواند برای شما مفید باشد:

  • اندازه گیریِ پیشرفت/ موفقیت کمپین لینک بیلدینگ
  • مقایسه کردن وبسایت خود با وبسایت های رقیب

هر دوی این موارد باید به همراه کیفیت لینک ها در نظر گرفته شود تا مفید واقع گردند. زمانی که تعداد لینک های سایت خود را با سایت رقیب می سنجیم، ممکن است نشان دهنده یک خلاء باشد که تفاوت های رتبه بندی را به خوبی توضیح می دهد.

به عنوان مثال اگر سعی دارید برای کلمه کلیدی “میز چوبی” رتبه خوبی به دست آورید و سایت هایی که در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل قرار دارند بیشتر از ۱۰۰۰ بک لینک دارند، باید بدانید که رقابت در این کلمه کلیدی بسیار بالاست و شما باید برای همان تعداد (یا حتی بیشتر) اقدام به ساخت لینک با کیفیت کنید.

ابزارهایی برای اندازه گیری لینک ها

  • Open Site Explorer
  • Majestic SEO
  • ahrefs

معیارهای ساخت لینک

ساخت لینک در دامنه اصلی (Root Domains)

لینک گرفتن از دامنه اصلی را با تعداد خام لینک ها اشتباه نگیرید! لینک گرفتن از روت دامین (دامنه اصلی) سیگنالی بسیار قوی تری برای گوگل به حساب می آید. زمانی که صحبت از لینک گرفتن از روت دامین به میان می آید، منظورمان تعداد دامنه های متمایزی است که به سایت ما لینک داده اند.

برای مثال اگر CNN از طریق ۵ پُست متفاوت به شما لینک دهد برای شما ۵ لینک حساب می شود، اما هر ۵ لینک از یک روت دامین داده شده اند چرا که همه آنها از وب سایت CNN گرفته شده اند. اگر سایت BBC از طریق یک داستان جدید به شما لینک دهد، یک لینک و یک لینک روت دامین خواهید داشت.

تعداد لینک هایی که از دامنه اصلی (روت دامین) بدست می آیند، سیگنال قدرتمندی نسبت به تعداد لینک های خام به شمار می آیند زیرا تعدد لینک از دامنه های متفاوت شاخص بهتری از محبوبیت سایت است. از دیدگاه گوگل هر سایت یک رای محسوب می شود. به همین خاطر فرقی نمی کند که شما چند لینک از یک سایت دریافت کرده اید.

لینک های متعدد از یک دامنه یکسان می تواند نتیجه موارد مختلفی باشد. لینک گرفتن از محتواهای متعدد در یک سایت روشی برای انجام این کار است اما شاید رایج ترین روش برای ساخت لینک های متعدد از یک سایت، استفاده از لینک های Sitewide باشد.

معیارهای ساخت لینک