09129613289پشتیبانی
طراحی سایت | طراحی وب سایت | نت افزار
  • خانه
  • هاست و سرور
    • هاست لینوکس ایران
    • هاست لینوکس خارج
    • سرور مجازی ایران
    • سرور مجازی خارج
    • ثبت دامنه
  • سئو وبهینه سازی
  • بک لینک وریپورتاژ
    • اسکریپت و ماژول
    • تعرفه ها
    • سفارش بک لینک وریپورتاژ
  • فروشگاه کامپیوتر
  • مقالات
    • مقالات طراحی سایت
    • مقالات سئو
    • ویژه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و مقررات
  • ناحیه کاربری
  • جستجو
  • منو منو

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

نگاهی به SEM و تفاوت SEO و SEM

2017-07-29/0 دیدگاه /در ویژه /توسط admin

نگاهی به SEM و تفاوت SEO و SEM

عبارات SEO و SEM در مورد موتورهای جستجو زیاد به کار برده می شوند، بسیاری از افراد معنای دقیق این دو عبارت و تفاوت آنها را نمی دانند. در این مقاله قصد داریم به معرفی این دو عبارت بپردازیم و ویژگی های آنها را با هم بررسی کنیم. در ابتدا به تعریف واژه های فوق می پردازیم.

بهینه سازی سایت SEO= Search Engine Optimization

بهینه سازی سایت یا همان seo به مجموعه اقداماتی گفته می شود که باید بر روی سایت انجام دهید تا باعث بالا رفتن افزایش بازدید سایت از طریق موتورهای جستجو گردد. SEO در واقع اصلاح کدها، استخراج کلمات کلیدی، تولید محتوای سایت، ایجاد لینکها و… را شامل می شود.

نگاهی به SEM

بازاریابی در موتورهای جستجو SEM= Search Engine Marketing

SEM به فارسی معادل عبارت بازاریابی در موتورهای جستجو است و واژه ای کلی تر از بهینه سازی سایت می باشد و باعث بالارفتن فروش در سایت توسط موتورهای جستجوگر می شود. در واقع  بازاریابی به کمک موتورهای جستجو می باشد که خود شامل دو بخش است: بهینه سازی سایت و تبلیغات کلیکی در موتورهای جستجو یا PPC که مخفف عبارت Pay per ClicK است.

از شیوه های دیگر افزایش بازدیدکنندگان سایت PPC می باشد. که با استفاده از طرحی بنر است و براساس کلیک سنجیده می شود و مبلغ پرداختی به سیستم Adwords گوگل بصورت دلار می باشد و با توجه به اینکه هزینه دلار شناور است، هزینه این روش نیز متغیر می باشد. در واقع SEM شامل دو بخش SEO و PPC است.

SEM

مزایای PPC

در مقایسه بین SEO تنها و PPC، سرعت بالای PPC در نتیجه گیری بسیار چشمگیر است. اگر شما میخواهید سریع پیشرفت کنید و نیاز به بازدیدکنندگان زیادی در زمان کوتاهی دارید با پرداخت هزینه آن به هدف خود خواهید رسید ولی در SEO شما نیاز به صبر و زمان بیشتری برای کسب موفقیت دارید.

معایب PPC

شاید بتوان عمده ترین دلیل که باعث بشود از معایب این روش محسوب گردد این است که مشتریان باید آن چیزی را که در گوگل سرچ کرده اند را بیایند و شما در حد چند ثانیه زمان نیاز دارید تا مشتری خود را جذب کنید بنابراین این زمان اندک شما را مجبور می سازد تا کلیه جوانب را برای جذب مشتری در نظر بگیرید. در ضمن این کار نیاز به بازدید روزانه و مستمر دارد و اینکار ممکن در طول رز وقت زیادی را از شما بگیرد. همچنین هزینه ای که پرداخت می کنید به ازا کلیک کاربران است و در کلمات با رقابت بالا هزینه فوق می تواند قابل توجه باشد و بخصوص اگر نرخ تبدیل مناسبی بر روی سایت خود نداشته باشید عملا بودجه زیادی برای دریافت مشتری جدید باید هزینه کنید.

در SEM سایت شما باید از نظر محتوا، زیبایی و نحوه ارائه آماده حضور بازدیدکنندگان باشد در غیر اینصورت به سرعت فراموش شده و یا بعنوان سایتی نامناسب در ذهن آنها باقی خواهید ماند.

تفاوت SEM  با دیگر روش‏های بازاریابی

  1. هزینه این روش نسبت به دیگر روشها پایین ولی کارایی بالایی دارد.
  2. در سریعترین زمانیکه مشتری به دنبال جنس مورد نظر خود می گردد میتواند محصول مورد نظر خود را سریعتر و راحت تر یافت کند.
  3. از دیگر مزایای ان میتوان به بازاریابی همیشه فعال نام برد.
  4. می توان نوعی بازاریابی بین المللی به حساب آورد.

اول SEO بعد SEM

هیچ استراتژی SEM ای بدون SEO مناسب موفق نخواهد بود. با توجه به اینکه SEO به معنی آماده سازی سایت هم برای بازدیدکنندگان و هم موتورهای جستجو است شاید به تنهایی برای یک سایت کافی باشد. با این حال اگر شما توان مالی کافی برای SEM را دارید، ابتدا SEO سایت خود را آماده کنید.

بگذارید موضوع را با یک مثال بررسی کنیم، در کلمات کلیدی پر رقابت هزینه SEM می تواند به ازا هر کلیک بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان باشد، فرض کنیم که شما به ازا هر کلیک کاربر مبلغ ۱۰۰۰ تومان به موتور جستجو پرداخت می کنید، در چنین حالتی برای اینکه ۱۰۰ بازدید روزانه از طریق PPC داشته باشید، روزانه باید ۱۰۰٫۰۰۰ تومان هزینه کنید، اگر بتوانید ۱ درصد از افراد را تبدیل به مشتری کنید، در واقع شما به ازا هر مشتری جدیدی که بدست می آورید مبلغ ۱۰۰ هزارتومان هزینه تبلیغات انجام داده اید. در صورتی که سود شما به ازا فروش به هر مشتری مبلغی بیش از مبلغ تبلیغات باشد، شما توانسته اید سیستم سودآوری را ایجاد نمایید و می توانید آن را گسترش دهید. اما اگر حاشیه سود شما کمتر از این مبلغ باشد، اینگونه تبلیغ برای شما سودآوری ندارد.

برای اینکه تبلیغات PPC بتواند سودآوری مناسب داشته باشد، شما باید نرخ تبدیل خود را بهبود دهید، نرخ تبدیل به این معناست که به ازاء۱۰۰  نفر بازدیدکننده سایت، بتوانید تعداد بیشتری را به مشتری تبدیل کنید. به عنوان مثال، در حالت قبل اگر بتوانید از هر ۱۰۰ نفر ۲ نفر را به مشتری تبدیل کنید، هزینه تبلیغات شما به ازا هر مشتری به ۵۰ هزارتومان کاهش خواهد یافت.

در صورتی که شما بر روی SEO سایت خود تمرکز کنید و در نتایج گوگل نتیجه کسب کنید، هیچ مبلغ مستقیمی را به موتورهای جستجو پرداخت نمی کنید و در واقع هزینه تبلیغات مستقیم شما صفر خواهد بود. از طرف دیگر افرادی که بر روی نتایج گوگل کلیک می کنند از نظر آماری بیشتر از افرادی است که بر روی تبلیغات کلیک می کنند، نسبت PPC و SEO به طور متوسط ۳۰ به ۷۰ است.

در حالت عادی برای اکثر کسب و کارهای اینترنتی پیشنهاد می شود که از هر دو روش به صورت همزمان استفاده کنند، بخصوص اگر نرخ تبدیل سایت خود را بهبود داده باشند.

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2017/07/Whats-SEO-and-Whats-SEM-What-the-difference-Epic-Interactive-Media-Digital-Marketing-Company.png 386 960 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-29 12:51:242017-07-29 13:03:50نگاهی به SEM و تفاوت SEO و SEM

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

۱۲ وب سایت رایگان برای یادگیری برنامه نویسی

2017-07-13/0 دیدگاه /در مقالات طراحی سایت /توسط admin

۱۲ وب سایت رایگان برای یادگیری برنامه نویسی

۱- CodeAcademy :
یکی از محبوب ترین و مشهورترین وب سایت های آموزش برنامه نویسی ، CodeAcademy می‌باشد . در حقیقت ، بیش از ۲۴ میلیون نفر در حاضر برای یادگیری برنامه نویسی از این کمپانی آموزشی استفاده میکنند . در CodeAcademy مباحث HTML & CSS, JavaScript, jQuery, PHP, Python و Ruby آموزش داده می‌شود .

۲- Coursera :
در سال ۲۰۱۲ پیدایش پیدا کرد ، Coursera بر مبنای کمپانی های آموزش تکنولوژی رشد کرد و در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ کورس آموزشی توسط ۱۱۹ موسسه ارائه شده است . در حالی که شما میتوانید برای دریافت مدرک مبلغی را پرداخت کنید ، تعدادی از دوره های برنامه نویسی مقدماتی رایگان  در رشته های مختلف از دانشگاه مانند دانشگاه واشنگتن، استنفورد، دانشگاه تورنتو و واندربیلت وجود دارد .

۳-edx :
edx  یکی دیگر از پلتفرم های یادگیری آنلاین است که به جای for-profit بودن ، این Open Source است . این توسط دانشگاه هاروارد و MIT در سال ۲۰۱۲ پیدایش پیدا کرد . در حال حاضر edx شامل ۶۰ آموزشگاه است .

۴- Udemy :
در سال ۲۰۱۰ پیدایش کرد ، Udemy یک پلتفرم آنلاین یادگیری است که میتواند برای بهبود یا یادگیری یک مهارت مورد استفاده قرار بگیرد . در آن کورس های رایگان بسیاری وجود دارد که بصورت Video در دسترس است .

۵- aGupieWare :
aGupieWare  یک برنامه مستقل برای برنامه نویسان است که با راهنمایی یکسری موسسات در ایالات متحده ، به بررسی برنامه های علوم کامپیوتری میپردازد . همچنین یکسری دوره های آموزشی رایگان بر مبنای پیشنهادات Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Berkeley و Columbia ، ایجاد کردند . برنامه به ۱۵ کورس تقسیم شده است : سه کلاس مقدماتی ، هفت کلاس اصلی و ۵ کلاس اختیاری .

۶- GitHub :
گاهی اوقات ، زمانی که شما در مشکلی گیر کرده اید ، نیاز به مرور بعضی از کتاب های مرجع را دارید . شما میتوانید بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب برنامه نویسی را که در ۸۰ زبان برنامه نویسی مختلف نوشته شده اند را در GitHub پیدا کنید .

۷- MIT Open Courseware :
اگر در حال حاضر در حال آموختن مقدمات هستید و قصد یادگیری چیزهایی به یک مقدار سنگین تر را دارید ، — همانند جستجو در مورد اتفاقاتی که در پشت کدها رخ میدهد — میتوانید از وب سایت
MIT free Courseware استفاده کنید که شامل کلاس هایی همانند

Introduction to Computer Science and Programming , Introduction to Programming in Java و Practical Programming in C .

۸-  ()Hack.pledge
hackpledge ، جامعه ای از برنامه نویسان است ، که توسعه دهندگان سطح بالای همانند BNram Cohen مخترع BitTorrent نیز در آن حضور دارند . در اینجا شما میتوانید مهارت برنامه نویسی خود را با استفاده از راهنمایی های توسعه دهندگانی از سراسر جهان بهبود ببخشید .

۹- Code Avengers :
در نیوزلند پایه گذاری شد ، Code Avengers کورس های سرگرم کننده و interactiveای را برای آموزش چگونگی کدنویسی بازی ها ، برنامه ها و وب سایت ها با استفاده از CSS&HTML و Javascript  ارائه میدهد . هر کورس فقط ۱۲ ساعت طول میکشد تا به اتمام برسد و این کورس ها در چندین زبان در دسترس میباشند .

۱۰- khan Academy :
در سال ۲۰۰۶ توسط استاد سلمان خان ایجاد شد ، khan Academy یکی از موسسات معتبر آموزش آنلاین رایگان است . با ویدئو های مرحله به مرحله شما با Javascript و HTML&CSS بطور کامل آشنا خواهید شد .

۱۱- Free Food Camp :
در اینجا شما در رابطه با HTML5, CSS3, JavaScript, Databases, DevTools, Node.js, Angular.js و Agile بوسیله پیوستن به جامعه هایی از دانش آموزا ن و حرفه ای ها ، مطالبی را خواهید آموخت . شما با همدیگر روی مهارت کدنویسی کار خواهید کرد ، و بصورت رایگان برنامه هایی را ایجاد خواهید کرد .

۱۲- HTML5 Rocks :
این پروژه گوگل در سال ۲۰۱۰ اجرایی شد ، این سایت  پر از دوره های آموزشی ، منابع و آخرین بروزرسانی های HTML5 است . این Open Source است ، به همین دلیل برنامه نویسان میتوانند در آن تغییراتی را ایجاد کنند .

۱۲ وب سایت رایگان برای یادگیری برنامه نویسی

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2017/07/20150708172005-coding-working-workspace-apple-macintosh.jpeg 462 822 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-13 14:57:052017-07-13 15:01:59۱۲ وب سایت رایگان برای یادگیری برنامه نویسی

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

اصول و مراحل طراحی سایت حرفه ای

2017-07-13/0 دیدگاه /در مقالات طراحی سایت /توسط admin
web

مراحل و روش های متعددی در طراحی و ساخت سایت وجود دارد. از جمع آوری اطلاعات اولیه گرفته تا طراحی و راه اندازی آن و در نهایت تعمیر، نگهداری و آپدیت سایت.

روند دقیق و حفظ اصول طراحی سایت در بین طراحان مختلف کمی متفاوت است ولی در کل یکسان است.

حال به بررسی شش مرحله اصلی طراحی سایت می پردازیم:

  1. جمع آوری اطلاعات
  2. برنامه ریزی
  3. طراحی
  4. برنامه نویسی و توسعه
  5. تست و تحویل
  6. نگهداری و بروز رسانی

مرحله اول: جمع آوری اطلاعات

اولین گام در طراحی یک سایت حرفه ای موفق، جمع آوری اطلاعات است. برای نشان دادن هدف سایت و جلب نظر بازدید کننده شما نیاز به جمع آمری اطلاعات درستی از کسب و کار خود دارید و یکی از مهم ترین مراحل طراحی سایت است که به کاربران درک درستی از وب سایت شما و خدماتتان ارئه می دهد.

پس ضروریست که طراح وب سایت شما از کسب و کار شما اطلاعات و درک کافی را داشته باشد.

مهمترین این اطلاعات عبارتند از:

 اهداف:

اهداف وب سایت شما چیست؟ ارائه اطلاعات و انتشار مقاله، ترویج محصولات یا خدمات و یا فروش محصول و …؟

مخاطبان:

آیا گروه خاصی از مردم هستند که برای رسیدن به اهداف خود به جلب آنان نیاز دارید؟ بسیار مهم است که مخاطبان هدف خود را بر اساس جنسیت، سن، محل زندگی، سلیقه و هر خصوصیت دیگری به دقت مشخص نمایید. این اطلاعات می تواند به طراح سایت جهت طراحی، رنگ بندی و … کمک نماید.

محتوا:

مخاطبان شما به دنبال چه اطلاعاتی هستند؟ دنبال اطلاعات خاصی در مورد یک محصول، یک خدمت و یا سفارش آنلاین؟ با تهیه محتوای درست و متناسب با نیاز کاربران خود، می توانید به میزان تبدیل بازدید کنندگان سایت به مشتریان خود بیفزایید.

مرحله دوم: برنامه ریزی

با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده در فاز ۱، حال زمان برنامه ریزی سایت می باشد که توسط طراح سایت شما انجام می گردد و نقشه سایت را ترسیم می نماید.

نقشه سایت فهرستی از مطالب اصلی و فرعی سایت است که به عنوان یک راهنما برای طبقه بندی مطالب سایت شما بکار گرفته می شود. سادگی این طبقه بندی و ارائه یک نقشه راهبری کاربر به سمت هدف، می تواند به میزان قابل توجهی تعداد مشتریان شما را ارتقا دهد.

در طول مرحله برنامه ریزی، طراح سایت شما تصمیم می گیرد که استفاده از چه پلتفرم و فن آوری مناسب سایت شما است.

مرحله سوم: طراحی

حال زمان طراحی سایت شما متناسب با نوع و عملکرد وب سایت شما است. مسلماً مخاطبان هدف نقش بسزایی در طراحی وب سایت شما دارند. وب سایتی که دارای مخاطب نوجوان است مسلماً با یک وب سایت شرکت مالی بسیار متفاوت خواهد بود.

همچنین استفاده از لوگوی شرکت و رنگ سازمانی شرکت در طراحی سایت نیز به تقویت هویت برند شما کمک خواهد نمود. طراح وب سایت شما یک یا چند طرح اولیه از وب سایت شما ارائه می دهد که معمولا بصورت یک عکس می باشد . بعضی از طراحان نیز با ایجاد یک آدرس اینترنتی آزمایشی نسخه ای از سایت را برای شما به نمایش می گذارند.

در هر صورت طراح باید شما را در جریان مراحل طراحی بگذارد تا آنچه طراحی می شود با سلایق شما نیز مطابقت داشته باشد. و ارتباط مناسب بین طراح و شما می تواند به موفقیت پروژه کمک بسیاری نماید.

مرحله چهارم: برنامه نویسی و توسعه

حالا نوبت برنامه نویسی و توسعه وب سایت شماست. در این زمان طراح وب سایت برای تبدیل طرحهای اولیه وب سایت به یک وب سایت واقعی دست بکار می شود. که در ابتدا طراحی صفحه اصلی سایت و سپس تهیه یک پوسته برای صفحات فرعی اجرا می شود. عواملی مانند منوها، اسلایدشوها، گالری محصولات، سبد خرید و … همگی در این مرحله ایجاد می شوند. شما می توانید با ارتباط با طراح سایت خود از روند تکمیل پروژه آگاهی یابید.

مرحله پنجم: تست و تحویل سایت

در این مرحله طراح سایت، نسخه آزمایشی سایت را در آدرسی منتشر می کند. شما با تست سایت و امکانات درخواستی می توانید تمامی قسمتها را مورد آزمایش قرار دهید. پس از تایید نهایی، طراح سایت شما برای آپلود فایلها در مسیر اصلی سایت اقدام می نماید. اگر شما قبلا هاستینگ خریداری نمده اید، باید اطلاعات هاستینگ خود را برای دسترسی به مدیریت فایلها و دیتابیس در اختیار طراح بگذارید.بعضی از فعالان طراحی سایت، خدمات ثبت هاستینگ و دامین نیز ارائه می دهند.

سایر جزئیات نهایی شامل می تواند شامل آموزش پنل مدیریت هاستینگ و مدیریت وب سایت باشد و همچنین بکارگیری خدمات سئو جهت اخذ رتبه در موتورهای جستجو متناسب با کلمات کلیدی شما.

مرحله ششم: نگهداری و بروز رسانی

طراحی و راه اندازی اصولی سایت شما صرفا برای موفقیت سایت شما کافی نیست. شما به آپدیت مداوم مطالب و محصولات خود نیاز دارید. شما با طراحی یک وب سایت داینامیک که دارای پنل مدیریت است، می توانید وب سایت خود را مدیریت نمایید. با انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای مناسب توسط طراح سایت، شما می توانید با دانش فنی پایین نیز به مدیریت وب سایت خود بپردازید.

 

اصول و مراحل طراحی سایت حرفه ای

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png 0 0 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-13 13:26:442017-07-13 13:26:44اصول و مراحل طراحی سایت حرفه ای

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

بهترین cms برای فروشگاه اینترنتی

2017-07-13/0 دیدگاه /در مقالات طراحی سایت /توسط admin

شاید برای خیلی ها این سوال به وجود اومده باشه که بهترین فروشگاه ساز کدوم هستش و حتما سوالاتی در رابطه با فروشگاه ساز های اینترنتی برای کسانی که قصد طراحی فروشگاه دارند پیش اومده که ما در این مقاله برترین CMS ها یا همون فروشگاه ساز ها رو با هم بررسی می کنیم.

برای شروع به کار کردن یک فروشگاه اینترنتی  کوچک بهتر است از فروشگاه سازهای آماده استفاده کنیم که انواع مختلف فروشگاه سازهای اپن سورس موجود می باشد که هر کدام برای استفاده در زمینه های مختلف به کار می رود در این بخش به بررسی فروشگاه سازهای فارسی می پردازیم.

 

 

فروشگاه ساز Magento  بهترین فروشگاه ساز دنیا

 

یکی از کاملترین و حرفه ای ترین فروشگاه سازی که تا به الان وب به خودش دیده است فروشگاه ساز مجنتو می باشد که تمام امکانات یک فروشگاه ساز حرفه ای مانند بامیلو و دیجیکالا با پشتیبانی و نسخه فارسی و راست چین با قالب ها و افزونه های زیاد با امنیت بالا و رایگان را دارد.

بازاریابی، تبلیغات و ابزار تبدیل

بهینه‌سازی موتورهای جستجو

قابلیت مدیریت کل سایت

قابلیت مدیریت حرفه ای کاتالوگ ها

قابلیت مدیریت حرفه ای بخش محصولات

تسویه، پرداخت و ارسال پیشرفته

مدیریت سفارش ها

پنل کاربری با تمام امکانات برای مشتریان

پشتیبانی بین المللی

تجزبه و تحلیل و گزارش ها با آمار های جامع از وضعیت سایت

دارای انجمن فارسی برای پشتیبانی

افزونه و قالب های فراوان و راستچین شده

تعبیه شده برای استفاده موبایل و تبلت

 

 

بررسی فروشگاه ساز PrestaShop

فروشگاه ساز پرستا شاپ مورد پسند طراحان و توسعه دهندگان وب می باشد و پشتیبانی و امکانات خیلی خوبی دارد و از زمان تولید تا به امروز خیلی خوب پیشرفت کرده است و سایت های زیادی وجود دارد که گردش مالی بالایی دارند و با این فروشگاه ساز هیچ مشکلی ندارند  این فروشگاه ساز هم مانند بقیه فروشگاه سازها ماژول ها قالب های فراوانی دارد و تقریبا می توان گفت که شما توسط این فروشگاه ساز می توانید یک فروشگاه کامل با تمام امکاناتی که مد نظرتون هست رو راه اندازی کنید .

 

 

بررسی فروشگاه ساز OpenCart

در سال های گذشته از این فروشگاه ساز خیلی زیاد استفاده می شد و بسیاری از فروشگاه ها با اپن کارت راه اندازی می شدند و پشتیبانی و رفع مشکلش هم خیلی خوب بود اما تنوع قالب و ماژول هایش نسبت به مجنتو بسیار کمتر است و در کل برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی متوسط رو به بالا مناسب می باشد.و دارای نسخه کاملا فارسی نیز می باشد.

 

 

 

بررسی فروشگاه ساز وردپرس ووکامرس

وردپرس برای سایت های فروشگاهی طراحس نشده است بلکه برای سایت های خبری و وبلاگی طراحی شده است به همین علت با نصب کردن یک افزونه شما نمی توانید یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای یا در حد متوسط داشته باشید.

یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا که کد

نویسی در آن و توسعه آن بسیار راحت می باشد وردپرس است امام در کنار این مزیت ها دارای محدودیت هایی نیز می باشد و برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی در وردپرس از افزونه هایی مانند  WooCommerce و WP eCommerce استفاده می کنند که شما می توانید توسط آن  یک سایت فروشگاهی با امکانات خوب برای شروع یک کار بدون سرمایه را راه اندازی کنید البته این دو افزونه خیلی هم بد نیست ولی در کل ووکامرس و ایکامرس ماهیت فروشگاهی ندارند.

قالب های فروشگاهی و افزونه های زیادی برای وردپرس در سایت های فارسی موجود می باشد که بسیاری از آن ها رایگان می باشد وردپرس به دلیل محبوبیتش بین برنامه نویس ها خیلی حمایت می شود که قالب های زیاد و زیبایی نیز برایش طراحی کرده اند ولی در نهایت امکانات آن محدود است و برای کسانی که هیچ هزینه ای برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نمی دهند مناسب می باشد.

 

فروشگاه ساز جوملا

این فروشگاه ساز نیز همانند وردپرس برای فروشگاه ساخته نشده است اما ماژول هایی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی برایش ارئه شده است می توان گفت که حتی جوملا از وردپرس حرفه ای تر نیز می باشد اما به دلیل پشتیبانی بهتر وردپرس و انعطاف پذیر بودنش محبوب تر است.

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی توسط جوملا می توانید از ماژول هایی مانند: VirtueMart , Joom Shopping , HikaShop و j2store استفاده کنید که نسخه فارسی آن نیز در سایت های فارسی موجود می باشد و برای آن ها قالب هایی به زبان فارسی در سایت ها موجود می باشد.

 

فروشگاه ساز Drupal

اگه به هیچ یک از فروشگاه ساز های بالا دسترسی نداشتید و انتخاب دیگری ندارید Drupal یک  ابزار به نام Drupal Commerce دارد که ما آن را توصیه نمی کنیم اما سایت های هستند که از Drupal Commerce استفاده می کنند ولی پشتیبانی این سیتم ضعیف می باشد و افزونه هایی کمی هم دارد و برای پیدا کردن آموزش ها باید در سایت های انگلیسی سرچ کنید به دلیل این که مشکل شما در سایت های فارسی مطرح شده باشد خیلی کم است.

 

 

 

بهترین cms برای فروشگاه اینترنتی

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png 0 0 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-13 12:46:572017-07-13 14:49:45بهترین cms برای فروشگاه اینترنتی

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

دسته بندی سایت ها از نظر کاربرد

2017-07-12/0 دیدگاه /در مقالات طراحی سایت /توسط admin
 دسته بندی سایت ها از نظر کاربرد
امروزه وب سایت های گوناگون با موضوعات و کاربردهای مختلف و متنوعی در عرصه وب به چشم می خورد و کاربران بنا به نیاز خود به انتخاب می کنند. در این مقاله سعی شده تا انواع وب سایت را از نظر موضوع و کاربرد طبقه بندی نماییم.

  • وب سایت های وابسته: یک درگاه وب که علاوه بر CMS خود، اطلاعات سایر ارائه‌ دهندگان خدمات را به ازای دریافت هزینه در اختیار کاربران قرار می‌دهند. معمولاً سه ارتباط اصلی قابل تصور است. موسسات وابسته مانند cj.com، دفترهای تبلیغاتی چون ebay و مصرف‌کنندگان مثل یاهو.
  • وب سایت های بایگانی: در نگه‌داری از اطلاعات با ارزش کاربرد دارند. برای نمونه  Internet Archive که از سال ۱۹۹۶ میلیاردها وب‌صفحهٔ قدیمی و جدید را در خود ذخیره کرده است و Google Groups که تا اوایل سال ۲۰۰۵ بیش از ۸۵۴ میلیون پیام فرستاده به گروه‌های بحث و خبر شبکهٔ کاربران را در خود اندوخته‌است.
  • وب‌نوشت (وبلاگ): در واقع یک دفتر یادداشت مجازی برای ثبت مطالب، رویدادها، علایق، دیدگاه ها و فعالیت های اشخاص می باشد. امروزه وبلاگ به دلیل امکانات متنوع و رایگان بودن خدمات آن بسیار گسترش یافته و مورد توجه می باشد. از معروف ترین سایت های ارائه دهنده خدمات وبلاگ به blogspot.com و wordpress.com می توان اشاره کرد.
  • وب سایت بازرگانی: که در بهبود خدمات یا رونق بازرگانی کاربرد دارند.
  • وب سایت تجاری یا سایت تجارت الکترونیک: که برای خرید کاملاً مورد استفاده قرار می‌گیرد، مانند: amazon.com
  • وب سایت شبکه های اجتماعی: محلی برای آشنایی، تبادل اطلاعات، به اشتراک گذاری نظرات, علایق افراد می باشد. امروزه این دسته از سایت ها در ردیف پر بازدیدکننده ترین سایت ها به شمار می روند. که از آن جمله می توان به سایت معروف facebook اشاره کرد که با بیش از ۵۰۰ میلیون عضو، پر جمعیت ترین سرزمین مجازی به شمار می رود. همچنین سایت twitter نیز بعد از فیس بوک پر بازدیدکننده ترین سایت ارتباطی است.
  • وب سایت های بانک اطلاعاتی: وب سایتی که کاربرد اصلی‌اش در جست‌وجو و نمایش محتویات پایگاه‌های داده خاص مانند IMDB (بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌ها) می باشد.
  • وب سایت نرم‌افزارسازی: سایتی که هدفش ارائهٔ اطلاعات و منابع مربوط به تولید نرم‌افزار، مهندسی نرم‌افزار، طراحی وب و مواردی از این قبیل است.
  • سایت راهنما در زمینه های مختلف: سایتی که حاوی مطالب مختلفی است که به صورت منظم طبقه‌ بندی شده‌است مانند راهنمای یاهو، راهنمای گوگل.
  • وب سایت های دریافت: مشخصاً در دانلودکردن کردن انواع اطلاعات از قبیل نرم افزار، بازی، موزیک و … فعالیت دارند.
  • وب سایت های استخدامی: به کارفرمایان این امکان را می‌دهند که نیازهای کاری خود را با اینترنت در اختیار کاربران قرار دهند. فرد جویای کار هم می‌تواند برگهٔ درخواست همکاری را پر کرده و یا اطلاعات شخصی خود را در اختیار کارفرما بگذارد.
  • وب سایت بازی: وب سایت هایی که امکان انجام بازی به صورت فردی یا گروهی در آنها فراهم می باشد.
  • وب سایت های دامنهٔ جغرافیایی: به نام‌های دامنه‌ای اشاره دارد که مشابه نام‌های مناطق جغرافیایی هستند مانند شهرها و کشورها برای مثال Richmond.com با آدرس اینترنتی www.richmond.com نام دامنهٔ جغرافیایی ریچموند در ایالت ویرجینا است.
  • وب سایت های خنده و سرگرمی: حاوی لطیفه و نغز و مطالب سرگرم‌کننده هستند.
  • وب سایت های اطلاعاتی: نقش خبررسانی را بر عهده دارند و لزوماً با اهداف اقتصادی طراحی نشده‌اند مانند: RateMyProfessors.com و داش‌نامهٔ آزاد ویکی‌پدیا. اغلب موسسات دولتی، آموزشی و غیرانتفاعی یک وب سایت خبررسانی هم دارند.
  • وب سایت های جاوا اپلت: حاوی نرم‌افزار مورد نیاز برای اجرای برنامه خوب روی وب است.
  • وب سایت های آینه ای: نسخه معادل یک وب سایت است.
  • وب سایت های خبری: همانند پایگاه اینترنتی اطلاعاتی است اما تنها اخبار و تفاسیر خبری را ارائه می‌دهد.
  • وب سایت شخصی: سایتی است که به معرفی یک شخص، از قبیل مشخصات فردی و بیوگرافی ، هنرها، خدمات ، فعالیت ها و … می پردازد.
  • وب سایت های برگه یا تقلب: وب سایتی که برای کسب اطلاعات مهم و امنیتی مانند رمزهای گذر و اطلاعات مربوط به کارت‌های اعتباری طراحی شده‌است و می‌تواند با گمراه کردن فرد اطلاعات شخصی وی مانند کد سرپرستی امنیت اجتماعی وی یا اطلاعات کارت‌اعتباری وی را به دست آورد.
  • وب سایت های سیاسی: پایگاهی اینترنتی که افراد بر روی آن دیدگاه‌های سیاسی خود را مطرح می‌کنند.
  • وب سایت های امتیازدهی: سایتی که در آن افراد یک موضوع خاص را ستایش کرده و یا از آن انتقاد می‌کنند. مانند ratemycar.com, ratemygun.com, ratemypet.com, hotornot.com.
  • وب سایت های مرور: تارنمایی که در آن افراد نظرات خود را راجع به انواع محصولات و خدمات با یکدیگر مطرح می‌کنند.
  • وب سایت های جستجوگر: سایت هایی که کاربر از طریق آنها و با استفاده از کلمات کلیدی، به جستجوی مطالب مورد نظر خود در اینترنت می پردازد. مانند سایت های گوگل و یاهو.
  • وب سایت های ترسناک: تارنمایی که حاوی تصاویر یا مطالبی ترسناک است. مانند rotten.com و ratemypoo.com.
  • وب سایت های شکوائیه: سایت هایی که در آن افراد به انتقاد از اشخاص، مکان‌ها، شرکت‌ها، دولت‌ها و سازمان‌ها می‌پردازند.
  • پرتال: وب سایتی که دروازه ای به سوی سایر منابع موجود روی شبکه اینترنت یا اینترانت باز می‌کند. مانند یاهو و msn
  • wed سایت: وب سایتی که در آن جزئیات یک مراسم ازدواج مانند خاطرات، تصاویر، اطلاعات مربوط به آن ارائه می‌شود.
  • وب سایت های ویکی: سایت‌هایی که در آن کاربران با همکاری یکدیگر به ویرایش می‌پردازند (مانند ویکی‌پدیا).
  • سایت های پیش بینی نتایج بازی ها: این دسته از سایت ها به طور اختصاص به پیش بینی نتایج بازی های ورزشی مثلا لیگ فوتبال می پردازد.

توضیحات
برخی از سایت ها می توانند مجموعه ای از خدمات ذکر شده را ارائه دهند. به عنوان مثال یک فروشگاه علاوه بر ارائه محصول، مطالب تخصصی مرتبط را نیز ارائه می دهد. یا یک سایت عکاسی یک سایت تجارت الکترونیک نیز می تواند باشد، چراکه بازدیدکننده، برای عضویت و استفاده از مطالب می باست مبلغی را به عنوان حق عضویت پرداخت نماید.
در بین دسته بندی ارائه شده سایت های جستجو گر، به دلیل داشتن نقش رابط و راهنما برای رسیدن به سایر مطالب و موضوعات در اینترنت از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2017/07/0.jpg 174 290 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-12 19:32:022017-07-13 14:31:06دسته بندی سایت ها از نظر کاربرد

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

پاور بانک چیست و راهنمایی خرید پاور بانک

2017-07-12/0 دیدگاه /در اخبار /توسط admin

پاور

پاوربانک‌ها درواقع باطری های خاصی هستند که در یک مدار خاص با شارژ الکتریکی مشخص ، فشرده شده‌اند.

آن‌ها به شما اجازه می‌دهند که انرژی الکتریکی را ذخیره کنید و درزمان لازم ازانرژی موجودبرای شارژ موبایل یا تبلت استفاده نماید.

امروزه استفاده ازپاوربانک تقریبا به امری معمول تبدیل شده است وبه عنوان امری ضروری برای استفاده کنندگان موبایل وتبلت وپخش کننده‌های پرتال شناخته شده است.

پاوربانکها برای تمام دستگاههایی که دارای پورت یو اس بی(USB) باشندقابل استفاده است،بطورمثال: اسپیکرهای پرتابل،سیستمهای GPS ، پلیرهای MP3 ،تلفن های هوشمندوتبلتها میتوانندبا پاوربانک‌ها شارژ شوند.بطورخلاصه هردستگاهی که به کمک پورت USB شارژ می‌کنید را میتوانید با پاوربانک شارژ نمایید.

فقط نکته مهم اینست که فراموش نکنید پاوربانک را نیز شارژ نمایید.

اجزای پاور بانک چیست؟

بطورمعمول هرپاوربانک باید یک مینی سوکت یو اس بی (Mini USB) ورودی جهت شارژخود داشته باشد تا انرژی الکتریکی جهت ذخیره درخود را دریافت کند، این انرژی از یک پورت یواس بی (USB) که به برق یا کامپیوتر شخصی متصل است تامین می‌شود.این ارتباطات از طریق یک کابل که برای تمام پاوربانک‌ها تعبیه شده است انجام می‌پذیرد.درواقع هرپاور بانک دارای یک مینی پورت یو اس بی و یک پورت یو اس بی می‌باشند،البته ممکن است بعضی مدل‌های دیگرپورت‌های اضافی دیگری هم داشته باشند اما اولا وجود این دو پورت درهر پاوربانکی ضروری است.

ظرفیت‌های پاوربانک

ظرفیت پاوربانک درواقع به میزان توانایی پاوربانک در ذخیره انرژی الکتریکی درمقیاس میلی آمپر را گویند.بنابرظرفیت پاوربانک‌ها میتوان دستگهای متفاوتی را با آن‌ها شارژ کرد، طور مثال یک پاوربانک ۱۵۰۰ میلی آمپر جهت شارژ یک موبایل هوشمند با صفحه ای متوسط مناسب هستند ولی اگر برای شارژ دستگاههایی با مصرف الکتریکی بالاتر مانند تبلتها و گوشی های هوشمند بزرگ مورد استفاده قرار گیرند،نیاز به شارژ چندباره دارند.

جهت شارژ دستگاه‌های که نیاز به میلی آمپر بیشتری جهت شارژ کامل دارند بایستی از ظرفیتهای بالاتر پاوربانک نظیر ۸۰۰۰ ،۱۰۰۰۰ یا ۱۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت یا بیشتر استفاده کرد.

چه مدت یک پاوربانک قابل استفاده است؟

 

این سوالی است ذهن بسیاری از کاربران پاوربانک را همواره به خود مشغول کرده است،جهت پاسخ دادن به این سوال توجه و پاسخ به دوسوال مهم حائزاهمیت است:

۱-   تعداد دفعات شارژ و تخلیه شارژدریک پاوربانک که این امربر روی مدت زمان قابل استفاده بودن یاLifetime آن تاثیرگذاراست.

۲- مدت زمان نگه داری شارژ توسط پاوربانک درزمان عدم استفاده ازآن.

 

البته مدل پاوربانک نیز در پاسخ سوالات بالا نیز تاثیرگذاراست.

یک پاوربانک خوب بایستی شارژ موجود در خودرا حدود ۳ تا ۶ ماه بدون کم شدن نگه دارد اما برای پاوربانک‌های بی کیفیت این زمان به کمتراز۴ تا ۶ هفته کاهش پیدا می‌کند.انتخاب باشماست که بسته به نیازی که دارید خرید کنید اگر نیاز شما این است که شارژ پاوربانک شما بایستی زمان بسیار طولانی تخلیه نشود بایستی هزینه بالاتری پرداخت کنید وازظرفیت و مدل‌های بالاتری استفاده نمایید ولی اگر امکان شارژ در فواصل کوتاه را دارید واین مقوله برایتان ضرورتی ندارد می‌توانید از همان نمونه های با ظرفیت پایین‌تراستفاده کنید.

نکته مهم : دراینجا یک نکته مهم درباره حفظ شارژ پاوربانک‌ها ، شرایط و درجه حرارت محیط نگهداری آنها می‌باشد.این مقوله برروی کیفیت پاوربانک‌ها تاثثیرمستقیم دارد، بطورمثال اگرشما زمان زیادی پاوربانک را درون ماشین ودردرجه حرارت بالا قراردهید مطمئنا بر روی پاوربانک تاثیر منفی خواهد داشت و باعث تخلیه شارژ درون آن و صدمه به آن میشود.

انواع پاوربانک

به طور کلی می‌توان پاور بانک‌ها را به سه دسته مهم تقسیم کرد.
۱٫ پاور بانک‌های معمول که در سایزها و ظرفیت‌های مختلف قابل استفاده برای اکثر دستگاه‌های دیجیتال بوده و از تنوع بالایی نیز برخوردارند.
۲٫ پاور بانک خورشیدی نوعی دیگری است که دارای پنل‌های فتوولتائیک بوده و می‌تواند باتری داخلی خود را زمانی که در نور آفتاب قرار می‌گیرد، شارژ کند. پاور بانک‌های خورشیدی سریع نیستند و دیر شارژ می‌شوند.
۳٫ مدل دیگری از پاور بانک به شکل محافظ و قاب موبایل است. این مدل معمولا برای گروه خاصی از گوشی‌ها عرضه شده و تنوع بسیار کمی نیز دارد و به خاطر طراحی باریک ظرفیت پایینی نیز دارد.

چه پاوربانکی بخریم؟

حفاظت در مقابل اتصال کوتاه

می‌دانیم که آتش اغلب توسط یک اتصال کوتاه ایجاد می‌شود. شارژر همراهی را انتخاب کنید که سیستم حفاظتی در مقابل اتصال کوتاه را داشته باشد.

حفاظت در مقابل شار بیش از حد – Overcharge

ما به پاور بانکی نیاز داریم که جریان الکتریسیته را، زمانی که شارژ باطری کامل شد، قطع کند. برای اینکه شارژ بیش از حد حتما عمر باطری پاور بانک و باطری دستگاه در حال شارژ را کوتاه می‌کند.

حفاظت در مقابل دمای بالا

بهتر است شارژر همراه دارای طیف دمای کارکرد بالایی باشد.

خاموش شدن خودکار – Auto Off

این ویژگی را در واقع می‌توان هم ردیف قابلیت حفاظتی Overcharging دانست که با اتمام شارژ دستگاه جریان قطع شود تا دستگاه آسیب ندیده و دمای داخلی آن افزوده نشود.

توجه به کیفیت ساخت و سلول‌های پاور بانک

مطمئن شوید که باطری‌های پاور بانک اصلی باشند. پاور بانک‌های با کیفیت بالا دارای کانکتورهای خوب و چراغ هشدار دهنده باطری هستند.
https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png 0 0 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-12 19:11:242017-07-12 19:14:43پاور بانک چیست و راهنمایی خرید پاور بانک

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

اهمیت سئو فروشگاه اینترنتی

2017-07-11/0 دیدگاه /در مقالات سئو /توسط admin

 

یکی از دغده های مدیران فروشگاههای اینترنتی این است که با بررسی سایت هایی از جمله سایت های خبری ، سرگرمی و… متوجه میشوند که سایت های آن ها بازدیدکنندگان کمتری نسبت به فروشگاههای اینترنتی دارد،چه بسا که سایت های خبری و سرگرمی و … شاید هیچ جنبه ی مالی از سایت مد نظرشان نباشد اما فروشگاههای اینترنتی بدون شک به جنبه ی مالی و مدیریت آسان تر و فروش بیشتر برای کاربران طراحی شده است،بنابراین این جاست که اهمیت سئو فروشگاه اینترنتی بیش از پیش آشکار میشود.

اما با پیشرفت تکنولوژی، فروشگاه ها نیز به فکر استفاده از سایت های فروشگاه اینترنتی افتاده اند تا از این طریق مشتریان بیشتری را به سمت خود جذب کنند.

در ادامه مطلب فوق به نکات مهم برای بهینه سازی فروشگاه اینترنتی میپردازیم.

بهینه سازی آدرس صفحات وب:

آدرس صفحات وب (URL) یک عامل مهم در سئو است، پس باید آنها را به درستی انتخاب کنید. به طوری که کلمات کلیدی را در بر بگیرد، به شرطی که آدرس خیلی طولانی نشود. از خط تیره کوتاه برای جداسازی واژگان کلیدی استفاده کنید، و از زیر خط ها و نمادها اجتناب نمایید.

انتخاب عنوان مناسب :

به دلیل وجود رقبای اینترنتی، باید توضیحات یا عناوین فروشگاه شما منحصر به فرد باشد. یعنی از کپی برداری عکس و سایر متون فروشگاه های دیگر اجتناب کنید و از زبان خودتان محتوا بنویسید. و هر چه که توضیحات بیشتری از محصولاتتان ارائه دهید، مشتریان بیشتری نیز به سمت خود جذب خواهید کرد.

بهینه سازی کلمات کلیدی :

یک عامل مهم در بهینه سازی موتور جستجو انتخاب کلمات کلیدی مناسب است. هر یک از صفحات سایت را با یک عنوان و توضیح یکتا برچسب گذاری کنید. موتورهای جستجو به عناوین متفاوت و گوناگون علاقه زیادی دارند.

لینک های داخلی :

لینک های داخلی برای بهینه سازی موتور جستجو (SEO) مهم هستند. لینک داخلی یعنی لینک دادن صفحه وب به صفحات دیگر خود وب سایت؛ البته هر یک در جای مناسب و مرتبط به خود؛ و حدود ۲ الی ۳ لینک باشد کافیست. در انتخاب صفحات وب و پیوند دادن به هر واژه کلیدی که با آن روبرو می شوید، نهایت دقت را صرف کنید.

لینک های خارجی(Back Link) :

سعی کنید از سایت های معتبر و مرتبط بک لینک دریافت کنید. بک لینک یعنی وقتی یک وب سایت شما را لینک می کند و از وب سایت یا وبلاگ خود لینکی به وب سایت شما می دهد این یک بک لینک است. هر اندازه تعداد بک لینک ها بیشتر باشد وب سایت شما رتبه بهتری را نیز دریافت خواهد کرد. توجه کنیم اگر به سایت های غیر مرتبط و یا سایت هایی که محتوایی ندارند بک لینک دهید، نتایج منفی را خواهد داشت.البته مواظب باشید که به بک لینک های و سئو سیاه دچار نشوید.

سرعت لود و بارگزاری سایت :

هر محصولی که داشته باشید، کاربران همیشه از بازدید سایت هایی که سریع بارگذاری میشوند لذت میبرند. یا فرضاً اگر مشتری عجله داشته باشد، با مواجه شدن به سایتی که دیر بارگزاری شود، صفحه را می بندد. و از این طریق مشتری خود را از دست می دهید. پس برای بهینه سازی عکس ها باید توازن بین کیفیت و حجم آن ها را در نظر بگیرید. علاوه بر توجه بر حجم صفحات، از کیفیت و سرعت سرور سایت خود نیز مطمئن شوید.

طراحی واکنش گر(Responsive):

با روی کار آمدن گوشی های همراه و تبلیت ها، اکثر کاربران اینترنتی از این وسیله برای جستجو و گردش در فضای مجازی استفاده می کنند. و از آنجایی که کاربران به موبایل یا همان تلفن همراه بیشتر دسترسی دارند، می توان با طراحی واکنش گرا و بارگزاری بهتر صفحات سایت در گوشی ها، باعث رضایت و جذب مشتریان بیشتری بشوید.

شبکه های اجتماعی:

با توجه به اهمیت روز افزون شبکه های اجتماعی و حضور فعال اکثر کاربران در این شبکه ها، استفاده از این شبکه ها در افزایش فروش و تبلیغات تاثیر زیادی خواهد داشت. و شما نیز باید آن ها را در دنبال کردن این شبکه ها ترغیب کنید.

نقد و نظر مشتریان:

امکان نظرسنجی کاربران را در سایت خود قرار دهید. و از آن ها بخواهید که نظرات خود را در مورد محصول ثبت کنند تا مشتری ها بتوانند با توجه به نظرات دیگران و با اعتماد بیشتری از سایت شما خریداری کنند. این کار هم باعث افزایش فروش و هم افزایش رتبه نتایج فروشگاه اینترنتی شما در موتورهای جستجو می شود.

پشتیبانی آنلاین :

روش های مختلفی برای برقراری ارتباط با کاربران وجود دارد. یکی از این روش ها امکان چت آنلاین است. این گفت و گوی آنلاین و سریع می تواند ارتباط موثرتری و صمیمی تری را با مشتری ها برقرار سازد و اعتماد آن ها را به شما و فروشگاه تان جلب کند.

آدرس و مسیر :

آدرس را بصورت کامل و صحیح در سایت وارد کنید. همچنین از گوگل مپ استفاده کنید. و هر گونه اطلاعاتی که مشتری برای حضور در محل شما احتیاج دارد را در دسترس کاربران قرار دهید.

نتیجه گیری نهایی : شما همانند سایرین نباشید و سعی کنید برای محصولات و برندتان تمایز قایل شوید و حرفه ای فعالیت کنید،بهتر است که شما سئو فروشگاه خودتان را به دست افراد متخصص و دلسوز بسپارید تا با تلاش های شما و سئو کاران فروشگاه اینترنتی شما سئو شود،آن موقع میبیند که چگونه به افزایش درآمد خود و بازدیدکنندگان از سایت خود میرسید.

 

گروه طراحی نت افزار همیشه در کنار شما تا رسیدن به قله اهداف

سئو

 

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png 0 0 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-11 08:17:032017-07-11 08:32:25اهمیت سئو فروشگاه اینترنتی

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

تبدیل وب سایت به برنامه موبایل iPhone و Android

2017-07-08/0 دیدگاه /در ویژه /توسط admin

 تبدیل وب سایت به برنامه موبایل iPhone و Android

برای تبدیل وب سایت به برنامه موبایل مخصوص iPhone و Android ابتدا می بایست نسخه موبایلی وب سایت خود را تهیه نمایید که برای پیاده سازی نسخه موبایلی سایت به شما پیشنهاد می نمایم سایت خود را ریسپانسیو نمایید. پس از تهیه نسخه موبایلی وب سایت به سایت www.appypie.com/convert-website-to-mobile-apps مراجعه نموده و آدرس سایت موبایلی و یا ریسپانسیو خود را درج نمایید. در صورتی که سایت شما نسخه موبایلی نداشته باشد این سایت به صورت خودکار نسخه موبایلی سایت شما را تهیه می نماید که البته کیفیت مناسبی ندارد، پس بهتر است با مراجعه به متخصص طراحی نسخه موبایل سایت سازگار با موبایل طراحی شود.

website-

به صفحه دیگری هدایت می شوید که در این بخش می بایست اطلاعات لازم در مورد برنامه و وب سایت خود را تکمیل نمایید و همچنین فایل لوگو و پس زمینه برای برنامه خود انتخاب نمایید. همچنین می توانید از تصاویر موجود در کتابخانه همین سایت استفاده نمایید.

Android

پس از تکمیل مشخصات برنامه در مرحله اول می بایست اطلاعات مربوط به برنامه را ایجاد نمایید. در این مرحله در بخش های بالا ۵ منو به صورت پیش فرض برای شما ایجاد شده اند که با کلیک بر روی هر یک می توانید بخش مورد نظر را ویرایش نمایید. بر روی هر کدام از کلیدهای بالا About , Contact , Call Us , Quote و website کلیک نموده و اطلاعات مربوط به بخش مورد نظر را تکمیل نمایید. در صورتی که قصد حذف منوی خاصی را داشته باشید می توانید بر روی علامت x بالای صفحه مورد نظر کلیک نمایید و همچنین در صورتی که قصد اضافه کردن صفحه به صفحات موجود را داشته باشید می توانید نوع بخشی که قصد ایجاد آن را دارید از بخش Choose from following pages to add to your Mobile App انتخاب نموده و سپس صفحه مورد نظر خود را تکمیل نمایید. سمت راست نیز پیش نمایش برنامه به شما نمایش داده می شود که می توانید ظاهر برنامه خود را در موبایل مشاهده نمایید.

<a href=Android" width="300" height="234" srcset="https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2017/07/sit3-300x234.jpg 300w, https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2017/07/sit3-450x350.jpg 450w, https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2017/07/sit3.jpg 700w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

* دقت نمایید حداقل تعداد صفحات برنامه شما می بایست بیشتر از ۴ صفحه باشد.

پس از تکمیل این مرحله می بایست در مرحبه بعدی آدرس ایمیل خود را درج نمایید تا اطلاعات مربوط به برنامه برای شما ارسال گردد.

تبدیل وب سایت به برنامه موبایل iPhone و Android

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png 0 0 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-08 13:05:372017-07-08 14:51:11تبدیل وب سایت به برنامه موبایل iPhone و Android

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

۲۱ ابزار بهینه سازی سایت ابزار در سئو داخلی

2017-07-07/0 دیدگاه /در مقالات سئو /توسط admin

۲۱ ابزار بهینه سازی سایت ابزار در سئو داخلی

seo

ابزار بهینه سازی سایت چیست؟ تاثیر ابزار بهینه سازی سایت در ورودی موتورهای جستجو چه میزان است؟ هرچند سال یک بار ما شاهد تغییراتی در الگوریتم های گوگل و تکنیک های سئو داخلی هستیم و تمامی صاحبان وب سایت ها موظف هستند که تکنیک های جدید سئو را مطابق با الگوریتم های گوگل در سایت خود به کار ببرند. مسلما اگر کسی این تکنیک ها را به کار نبرد، مورد جریمه گوگل قرار خواهد گرفت.

بهبود سئو داخلی برای صاحب سایت لازم و حیاتی می باشد. تاکید الگوریتم های جدید گوگل بیشتر بر بهبود سئو داخلی و تولید محتوا ناب می باشد و اگر کسی این توصیه جدی نگیرد، عواقب بدی در چشم انتظار سایت او خواهد بود.

البته خیلی جای نگرانی نیست و برای هرکاری ابزاری وجود دارد. برای بهینه سازی سئو داخلی، ابزارهایی وجود دارند که به ابزار بهینه سازی سایت معروف هستند. در این مقاله آموزشی سئو ما قصد داریم که ۲۱ ابزار بهینه سازی سایت که در بهینه سازی داخلی سایت خیلی موثر هستند را معرفی کنیم.

۲۱ ابزار بهینه سازی سایت داخلی

این ابزار به چند دسته تقسیم می شوند که در هر بخش، ابزارهای مرتبط با آن را معرفی می کنیم.

۲۱ ابزار بهینه سازی سایت ابزار در سئو داخلی-بررسی کلمات کلیدی

ایجاد لیست کلمات کلیدی همیشه جز اصلی تکنیک سئو بوده است. زیرا انتخاب کلمات کلیدی می تواند تاثیر عمیقی برای عملکرد سایت و سئو داخلی داشته باشد، برای همین توصیه می شود که از یک ابزار بهینه سازی سایت برای انتخاب و بررسی کلمات کلیدی استفاده نکنید.

۱٫ Wordstream

یک ابزار رایگان سئو برای کلمات کلیدی است که از پایگاه داده جستجوهای خود، بهترین ایده کلمات کلیدی را موثر در  سئو داخلی را نشان می دهد.

۲٫ Keyword Eye Basic

یک ابزار بهینه سازی سایت برای پیشنهاد کلمات کلیدی تصویری است .

۳٫ Youtube Keyword Tool

جولیا جویسی اخیرا به جزیی توضیح داده است که این ابزار بهینه سازی سایت برای بررسی کلمات کلیدی در تمامی نوع محتوا مفید و کاربردی می باشد.

۴٫ Ubersuggest

این ابزار سئو، داده های پیشنهادی در گوگل و دیگر موتورهای جستجو را نشان می دهد. یک ابزار عالی برای توسعه سایت در دراز مدت می باشد.

ابزارهای بررسی محتوا

در الگوریتم جدید گوگل، تاکید بیشتر برروی محتوا می باشد. در این الگوریتم محتواهای با کیفیت پایین یا محتوای کپی شده مورد جریمه قرار می گیرند. این ابزارهای سئو برای توسعه و تولید محتوای باکیفیت از نظر گوگل می باشد، استفاده می شوند.

۵٫ Anchor Text Over Optimization Tools

یک ابزار بهینه سازی سایت است که خروجی آن چگالی و تنوع انکرتکست ها می باشد. کلمات و عبارت که بهینه سازی شده است را کاملا مشخص می کند.

۶٫ Convert Word Document  to Clean HTML

یک ابزار تبدیل رایگان برای سندها است که در نرم افزارهای مایکروسافت مانند ورد استفاده می شود.

۷٫ Copyscape

یک جستجوکننده سرقت های ادبی رایگان است. این ابزار به شما که با وارد کردن آدرس صفحه خود، علاوه بر شناسایی محتوای کپی شده بتوانید محتوای اصلی و اورجینال را ثبت کنید.

ابزارهای تکنیکی

به طور خلاصه اگر بخواهیم بیان کنیم، ابزارهای تکنیکی که در سئو داخلی استفاده می شوند.

۸٫ Xneu’s Link Sleuth

یک نرم افزار خزنده مبتنی بر PC است که لینک های شکسته سایت ها را بررسی می کند. این نرم افزار همچنین اعتبار لینک های متنی، فریم ها، عکس را بررسی می کند.

۹٫ Robot.txt Generator

یک نرم افزار رایگان برای ایجاد فایل ربات سایت می باشد. همانطور که می دانید ربات تاثیر مهمی در بهینه سازی سایت و سئو دارد.

۱۰٫ Robot.txt checker

یک اعتبار سنج که syntax های فایل ربات را بررسی میکند تا فرمت آن را از نظر صحیح بودن، اعتبار بخشد.

۱۱٫ URL Valet

از این ابزار بهینه سازی سایت برای مشاهده تعداد کل اشیا، زمان دانلود، جزئیات اشیا، لینک های داخلی سندها و لینک های خارجی را با تصدیق هدر سرور برای هرکدام استفاده می شود.

۱۲٫ Title and Description Optimization Tool

این ابزار بهینه سازی سایت بالاترین سایت ها را از نظر رتبه در کلمه کلیدی و متا تگ توضیحات نشان می دهد. بهترین ابزار بهینه سازی سایت برای بررسی رقبا می باشد.

۱۳٫ Image Seo Tool

با این ابزار بهینه سازی سایت می توانید آدرس صفحه خود را وارد کنید و ویژگی های عکس ها مانند alt را بررسی کنید. اگر هم مشکلی وجود داشته باشد، با یک اخطار اعلام می کند.

۱۴٫ Schema Creator

یک ابزار بهینه سازی سایت برای ایجاد کدهای HTML با schema.org می باشد.

۱۵٫ Google Snippet Preview

مواردی که در نتایج گوگل نشان داده می شود، از متاتگ ها خوانده می شود. این ابزار بهینه سازی سایت به شما می کند تا نمایش کامل سایت را در نتایج جستجو مشاهده کنید و آن را اصلاح کنید.

۱۶٫ Structured Data Testing Tool

این ابزار بهینه سازی سایت schema.org و داده ساختار یافته را تصدیق می کند.

۱۷٫ XML Sitemap Generator

این ابزارسئو برای تولید نقشه سایت XML و فایل لیست های URL می باشد.

۱۸٫ XML Sitemap Inspector

این ابزارسئو برای اعتبارسنجی نقشه سایت، اصلاح اخطارات وبه همه موتورهای جستجو پینگ می کند.

۱۹٫ Pingdom Website Speed Tool

برای زمان بارگذاری هر صفحه استفاده که تاثیر زیادی در سئو دارد، استفاده می شود.

۲۰٫ Fiddler

یک ابزار اشکال زدایی وب است که ترافیک HTTPS بین کامپیوتر و اینترنت را ثبت می کند.

۲۱٫ Microsoft Free SEO Toolkit

یک ابزاری کامل که مجموعه شامل تمامی ابزارهای سئو می باشد.

۲۱ ابزار بهینه سازی سایت داخلی

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png 0 0 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-07 17:40:582017-07-08 14:53:40۲۱ ابزار بهینه سازی سایت ابزار در سئو داخلی

Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

معرفی نرم افزارهای سئو سایت

2017-07-07/0 دیدگاه /در مقالات سئو /توسط admin

معرفی نرم افزارهای سئو سایت

SEO سایت به بخش های فنی، امنیتی و تولید محتوا ختم می شود. در بخش محتوا می توان بدون نرم افزار، محتواها را مطابق با الگوریتم های گوگل بهینه سازی کرد. در حالی که دیگر قسمت های سایت به نرم افزارهای خاصی نیاز دارند. در زیر به معرفی چندین نرم افزار سئو سایت می پردازیم.

seo

نرم افزار WEB CEO

برای افزایش تعداد بازدیدکننده ها در سایت، می توان از نرم افزار web ceo استفاده کرد که موجب بالا رفتن رنک سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو می شود. همچنین از طریق این نرم افزار می توان تمامی صفحات وب سایت را آنالیز و موقعیت و رتبه آن را در موتورهای جستجو بررسی کرد. در حال حاضر web ceo، به عنوان یکی از نرم افزارهای بهینه سازی وبلاگ ها به شمار می رود. از دیگر قابلیت های این نرم افزار می توان به محبوبیت در سایت الکسا، کسب کلمات کلیدی بسیار مهم، قابلیت نصب بر روی انواع ویندوز و … اشاره کرد.

نرم افزار iBusiness Promoter

نرم افزار Internet Business Promoter، با نام مخفف، IBP به عنوان یکی از نرم افزارهای قدرتمند برای سئوی سایت به شمار می رود که از طریق آن می توان وب سایت را به همه موتورهای جستجو معرفی کرد. به این صورت که با ثبت سایت و ایندکس شدن صفحات آن در موتورهای جستجو می توان رتبه بالاتری را کسب کرد و از این طریق تعداد بازدیدکننده های سایت را افزایش داد. از طریق این نرم افزار می توان به راحتی سایت را بررسی و آنالیز کرد و در صورتی که مشکلی در آن ایجاد شده باشد، از قبیل وجود تگ های HTML اشتباه، ورود لینک های اشتباه به سایت، لینک های شکسته و … می توان به راحتی آن ها را برطرف کرد. استفاده و کار با نرم افزار IBP به راحتی انجام می شود و حتی وبمسترهای مبتدی نیز می توانند از آن استفاده کنند. از دیگر ویژگی های مهم این نرم افزار، سازگاری با تمامی ویندوزها می باشد.

نرم افزار سئو سایت

 

معرفی نرم افزارهای سئو سایت: نرم افزار SEO Suite

نرم افزار SEO Suite یا SEO PowerSuite، جهت بهینه سازی و سئو وب سایت استفاده می شود. در این نرم افزار یک بخش مهم با نام Rank Tracker وجود دارد که از طریق آن می توان کلمات کلیدی مهم را بررسی کرد و در صورتی که سایت با مشکلی مواجه شود، وبمستر از طریق نرم افزار SEO Suite  از آن مطلع می شود. همچنین صفحاتی که رتبه بالاتری می گیرند نیز از طریق این نرم افزار قابل شناسایی هستند. از دیگر امکانات نرم افزار SEO Suite می توان به امکان بررسی وضعیت محتوا، بررسی کلمات کلیدی، مدیریت لینک های ورودی خروجی، لینک سازی، پشتیبانی از موتور جستجوگر API، پشتیبانی از تعداد نامحدود وب سایت و تعداد نامحدود کلمه کلیدی، انعطاف پذیری و امکان شخصی سازی بالا، امکان ذخیره سازی پروژه، ارائه گزارشات به وب، امکان گزارش گیری، ارائه گزارشات زمانبندی شده، امکان پرینت گزارشات و … اشاره کرد.

معرفی نرم افزارهای سئو سایت: نرم افزار Website Auditor

نرم افزار Website Auditor به منظور تجزیه و تحلیل سایت استفاده می شود که قابلیت تحلیل صفحات سایت را دارد. این کار می تواند به محض شروع به کار انجام شود. در صورتی که در قسمتی از سایت مشکلاتی از قبیل خطای ۴۰۴، لینک های شکسته، Html error و … وجود داشته باشد، همه را می توان از طریق نرم افزار  Website Auditor شناسایی کرد. بنابراین این نرم افزار به تمامی قسمت های سایت سر می کشد و می تواند مشکلات آن را برای وبمستر مشخص کند. 

معرفی نرم افزارهای سئو سایت :نرم افزار SEO SpyGlass

نرم افزار SEO SpyGlass به منظور پیدا کردن رتبه سایت در موتورهای جستجو استفاده می شود. این نرم افزار به صورت محرمانه عمل می کند و حتی می تواند مرحله سئو و بهینه سازی وب سایت را نیز مشخص کرده و به وبمستر نشان دهد. بنابراین از طریق آن می توان گام های بعدی را برای سئو و بهینه سازی سایت مشخص کرد.

معرفی نرم افزارهای سئو سایت: نرم افزار LinkAssistant

نرم افزار به طور اختصاصی به قسمت لینک ها می پردازد. از طریق آن می توان تمامی لینک هایی که از سایت خارج و یا از سوی سایت های دیگر وارد صفحات شده را شناسایی کرد. همچنین می توان میزان ترافیکی که از طریق لینک ها وارد سایت می شود را اندازه گیری کرد.

https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png 0 0 admin https://netafzar-pc.ir/wp-content/uploads/2018/12/logo-300x66.png admin2017-07-07 15:05:182017-07-08 14:57:05معرفی نرم افزارهای سئو سایت
صفحه 1 از 212

آخرین نمونه کارها

  • طراحی اپلیکیشن برای سایت نشان کالا2021-05-22 - 22 می, 2021
  • طراحی و سئوی سایت هیدرولیک ثامن2021-05-22 - 22 می, 2021
  • طراحی و سئو سایت نشان کالا2021-05-22 - 22 می, 2021
  • Goldintakطراحی و سئو سایت تخفیف گروهی گلدین تک2017-07-30 - 30 جولای, 2017

دسته‌ها

  • اخبار
  • اسکریپت و ماژول
  • مقالات سئو
  • مقالات طراحی سایت
  • ویژه

درباره ما

نت افزار با سابقه ای 17 ساله در زمینه ی طراحی سایت ، کامپیوتر و لپ تاپ و 100% مشتریان راضی آماده ی ارائه خدمات به شما عزیزان میباشد

آدرس و تماس

مدیریت: پاک گهر

استان مرکزی ، خیابان هپکو پلاک 336

09129613289

08634028419
info@netafzar-pc.ir

آخرین مقالات

  • بک لینک چیست و چه تأثیری بر سئوی وبسایت دارد
  • طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای
  • برای طراحی سایت با سئو (SEO سایت) چه کار هایی باید انجام دهیم

آخرین نمونه کارها

  • طراحی اپلیکیشن برای سایت نشان کالا2021-05-22 - 22 می, 2021
  • طراحی و سئوی سایت هیدرولیک ثامن2021-05-22 - 22 می, 2021
  • طراحی و سئو سایت نشان کالا2021-05-22 - 22 می, 2021
© کپی رایت - نت افزار

طراحی و سئو: توسط نت افزار

  • خانه
  • هاست و سرور
  • سئو وبهینه سازی
  • بک لینک وریپورتاژ
  • فروشگاه کامپیوتر
  • مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و مقررات
  • ناحیه کاربری
رفتن به بالا