Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
همه چيز را در معرض ديد قرار دهيد

همه چيز را در معرض ديد قرار دهيد

همه چيز را در معرض ديد قرار دهيد

جعبه ابزار ويندوز

ابزارك‌‌ها این امكان را فراهم می‌كنند كه بتوانیم برخی اطلاعات و ابزارهای مورد نیازمان را روی دسكتاپ و در معرض دید و دسترس قرار دهیم بدون آن كه در روال جاری كارهایمان مشكلی ایجاد شود. ممكن است از آن دسته آدم‌هایی باشید كه به زمان، اهمیت فوق‌العاده‌ای می‌دهيد و بخواهید همیشه ساعت جلوی چشمتان باشد. ممكن است بخواهید عكس‌های مورد علاقه‌تان را در حین كار با رایانه بارها و بارها مشاهده كنید یا این كه بخواهید اطلاعات سخت‌افزاری سیستم‌تان به صورت زنده در معرض دیدتان باشد یا…. برای تمامی این موارد، ابزارك هایی چه از سوی مایكروسافت در قالب ابزارهای ویندوز ۷ و چه از سوی دیگران ایجاد شده، كافی است به سایت مایكروسافت و دیگر سایت‌های معتبر بروید و برحسب نیاز، ابزارك مورد نظرتان را دانلود و نصب كنید.

در ویندوز ویستا ابزارك‌ ‌ها در Sidebar محصور بودند، اما در ویندوز ۷ می‌توانند در همه‌جای Desktop قرار گیرند. برای جا به جا كردن گجت‌ها در دسكتاپ می‌توانید بسادگی از ماوس استفاده كنید!

روی Desktop كلیك راست كرده و گزینه‌ Gadget را انتخاب كنید تا پنجره Desktop Gadget Gallery باز شود. در این پنجره تمامی ابزارك‌‌های نصب شده را مشاهده می‌كنید؛ چه‌ آنهایی كه به صورت پیشفرض روی ویندوز ۷ وجود دارند و چه آنهایی كه خودتان نصب كرده‌اید. برای مشاهده هر یك از آنها روی Desktop كافی است كه بر آیكون موردنظر Double click كنید. به ازای هر بار كلیك شما، یك Gadget جدید روی دسكتاپ ظاهر خواهد شد!

روی گزینه‌ Show Details در پایین و سمت چپ پنجره‌ Desktop Gadget Gallery كلیك كرده تا بتوانید اطلاعات مربوط به هر ابزارك را مشاهده كنید؛ اطلاعاتی نظیر ورژن، توضیحات مربوط و سازنده آن. با كلیك روی گزینه‌ Get more gadgets online به صفحه‌ Desktop and slideshow gadget سایت مایكروسافت هدایت می‌شوید كه مناسب‌ترین منبع برای دانلود ابزارك‌هاست. در صفحه‌ ابتدایی، 8 گجتی كه بیشترین تعداد دانلود را داشته‌اند و نیز ۸ گجتی كه بالاترین رتبه را در میان تمامی گجت‌ها در اختیار دارند، قابل مشاهده است.

شاید این ابزارك‌ها مورد نیاز شما هم باشند، اما اگر ابزار مورد نیاز خود را در این صفحه نمی‌بینید، گزینه‌ Get more desktop gadget را برگزینید تا به گالری گجت‌ها هدایت شوید. در این گالری بیش از 5 هزار ابزارك در دسته‌بندی‌های مختلف آماده دانلود است كه شاید جذاب‌ترین آنها Tools and Utilities باشد! كافی است روی گزینه‌ دانلود ذیل، گجت مورد نظرتان را كلیك، آن ‌را دانلود و سپس نصب كنید تا روی دسكتاپ‌تان ظاهر شود.

همه چيز را در معرض ديد قرار دهيد

پیشنهاد می‌شود از سایت‌های غیرمعتبر و ناشناس به هیچ عنوان ابزارك دانلود و نصب نكنید!

هر یك از ابزارك‌ها با توجه به نوع استفاده و عملكرد، قابلیت اعمال تنظیمات مختلف را دارند. برای این كار نشانگر ماوس را روی ابزارك مورد نظر نگه دارید تا كنار آن آیكون ضربدر و آچار ظاهر شود! اگر ضربدر را انتخاب كنید، آن ابزارك از روی دسكتاپ حذف خواهد شد. با انتخاب آیكون آچار، صفحه‌ تنظیمات مربوط به آن ابزارك باز می‌شود. این صفحه برای هر ابزارك گزینه‌ها و قسمت‌های متفاوتی دارد و می‌توانید براحتی و بدون نگرانی، با آزمون و خطا، تنظیمات دلخواهتان را روی ابزارك‌ها اعمال كنید!

به عنوان مثال می‌توانید شكل ساعت ویندوز را تغییر دهید، در گجتی كه وضعیت آب و هوا و درجه دما را نشان می‌دهد، شهر خودتان را انتخاب كنید و….

ممكن است بخواهید یك یا چند ابزارك مورد نیازتان در همه حال قابل مشاهده باشد. به عنوان مثال می‌خواهید در حین استفاده از نرم‌افزار Word، گجت ساعت را مشاهده كنید تا زیر صفحه‌ نرم‌افزار قرار نگیرد! برای این منظور روی گجت كلیك راست كرده و گزینه‌ Always on top را انتخاب كنید. در این صورت گجت مورد نظر همیشه در تمام صفحات قرار خواهد گرفت. همچنین می‌توانید گجت مورد نظرتان را كمرنگ كنید. برای این منظور روی گجت، كلیك راست كرده و از منوی كشویی Opacity درصد وضوح موردنظرتان را برای آن گجت انتخاب كنید. به این ترتیب می‌توانید یك ساعت را همیشه روی صفحه‌ نمایشتان مشاهده كنید.

همه چيز را در معرض ديد قرار دهيد

همچنین اگر بخواهید در حین استفاده از نرم‌افزارها، تمامی گجت‌ها را یكباره روی دیگر صفحات قرار دهید، كافی است از كلید تركیبی WinLogo+G استفاده كنید. كلید تركیبی WinLogo+Space نیز تمامی صفحات فعال را به صورت موقت مخفی می‌كند تا Gadget‌ها قابل مشاهده شوند.

همان‌طور كه عنوان شد با كلیك روی آیكون ضربدر در كنار هر كدام از گجت‌ها، می‌توان آن‌ را موقتا از روی دسكتاپ حذف كرد، اما این به معنای حذف آن از سیستم نیست! برای حذف گجت مورد نظر از سیستم ‌باید در صفحه‌ Desktop Gadget Gallery روی آن كلیك راست كرده و گزینه‌ Uninstall را انتخاب كنید. همچنین برای مدیریت بهتر گجت‌ها می‌توانید از پنجره‌ View Gadgets استفاده كنید. در منوی استارت و در Search box عبارت Gadget را بنویسید و گزینه‌ View list of running gadget را انتخاب كنید تا صفحه‌ View Gadgets باز شود. در این صفحه تمامی گجت‌های فعال سیستم‌تان، فهرست شده‌اند كه می‌توانید هركدام را از طریق دكمه‌ Remove از روی دسكتاپ حذف كنید.

همه چيز را در معرض ديد قرار دهيد

۱۰ گجت پركاربرد

ممكن است با توجه به شرایط كاری‌تان به گجت‌های متنوع‌تری نیاز داشته باشید. به عنوان مثال اگر مدیر یك شبكه هستید، گجت‌هایی كه امكان پینگ سرورهای مختلف را به صورت همزمان فراهم می‌كند، می‌تواند كارایی فراوانی برایتان داشته باشد.

برخی گجت‌ها نیز نیاز به ارتباط با اینترنت دارند. به عنوان مثال ابزار جستجوی گوگل یا ابزار ترجمه و… در صورتی قابل استفاده خواهند بود كه سیستم‌تان به اینترنت متصل باشد. به هر حال می‌توانید اطمینان داشته باشید كه برای تمامی كارهای متداول‌تان، یك Gadget وجود دارد!

1ـ Computer Status: در این گجت شما می‌توانید میزان استفاده از CPU و RAM سیستم و همچنین اطلاعات مربوط به درایوهای مختلف هارددیسك‌تان اعم از فضای استفاده شده و فضای خالی را مشاهده كنید. همچنین وضعیت باتری لپ‌تاپ و نیز وضعیت RecycleBin در این گجت قابل مشاهده است.

 

2ـ WeatherBug: در این گجت اطلاعات آب و هوایی شهر یا منطقه‌ مورد نظر شما نمایش داده می‌شود. به طور مثال می‌توانید شهر تهران را در تنظیمات این گجت انتخاب كنید تا وضعیت آب و هوا و بیشترین و كمترین درجه دمای تهران را به صورت زنده مشاهده كنید!

 

3ـ Language Translate: این گجت قابلیت ترجمه كلمات و جملات بیش از ۴۰ زبان را به یكدیگر داراست. برای ترجمه زبان‌ها به فارسی، كافی است در قسمت سمت راست و بالای گجت و از منوی كشویی گزینه‌ Persian را انتخاب كنید!

 

4ـ Clipboard Manager: این گجت تمامی اطلاعاتی را كه به Clipboard منتقل كرده‌اید در خود نگه می‌دارد و می‌توانید بر حسب نیاز، آنها را بازخوانی كنید. گفتن این نكته لازم است كه با زدن كلید تركیبی Ctrl+C اطلاعات به Clipboard منتقل می‌شوند!

 

5‌ ـ Slide Show: مسیر فولدر عكس‌ها و زمان تغییر آنها را در تنظیمات این گجت مشخص كنید تا به صورت پی‌درپی برایتان نمایش داده شوند!

همه چيز را در معرض ديد قرار دهيد

6 ـ MultisearchIt: جستجوی اینترنتی را از طریق موتور جستجوی موردنظرتان براحتی انجام دهید. موتور جستجوی پیشفرض این گجت، گوگل است كه می‌توانید آن را از منوی كشویی موجود، تغییر دهید. می‌توانید برای جستجو در اینترنت گجت All Search را هم مورد استفاده قرار دهید.

 

7ـ Network Monitor: از طریق این گجت می‌توانید تا شصت Device را به صورت همزمان در شبكه یا اینترنت پینگ كنید.

 

۸ ـ Network Meter: برخی اطلاعات اینترفیس‌های شبكه سیستم‌تان را می‌توانید در این گجت مشاهده كنید.

 

۹ـ تقویم هجری شمسی: این گجت را می‌توانید از سایت Gita.ir دانلود و از امكانات آن استفاده كنید.

 

۱۰ـ AppLauncher: می‌توانید Shortcut نرم‌افزارهای مورد نیازتان را در این گجت قرار دهید تا دسكتاپ‌تان شلوغ نشود!

برای مخفی شدن ابزارك‌ها از روی دسكتاپ، روی دسكتاپ كلیك راست كرده و از منوی كشویی View گزینه‌ Show Desktop Gadget را از حالت انتخاب خارج كنید.

همه چيز را در معرض ديد قرار دهيد


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
سئو و بهینه سازی وب سایت

حذف رمزعبورازفایل زیپ بدون دانستن رمزعبور

حذف رمزعبورازفایل زیپ بدون دانستن رمزعبور

در این مطلب به شما می آموزیم که چگونه به یک پوشه ZIP که دارای یک رمز عبور ناشناخته است دسترسی پیدا کنید. تنها راه انجام این کار این است که برنامه ای که می تواند رمز عبور را برای شما از بین ببرد را دانلود کنید. هرچند که روند رمزگشایی می تواند چند روز طول بکشد.

 

قسمت 1 :

آماده سازی برای حذف رمز عبور

از ریسک این کار مطلع باشید: باید یک برنامه را دانلود کنید که بتواند رمز عبور را در پوشه ZIP حدس بزند. قبل از اینکه این کار را انجام دهید، آگاه باشید که این می تواند کامپیوتر شما را به ویروس آلوده کند.قبل از ادامه ی کار یک آنتی ویروس و مرورگر ایمن نصب کنید.

 

اکثر نسخه های آزمایشی رایگان فقط رمزهای عبور کوتاه را پیدا می کنند.اگر برنامه ای که در اینجا ذکر نشده است و فعال بودن نامحدود را به صورت رایگان ارائه می دهد، از دانلود آن جلوگیری کنید، زیرا ممکن است بدافزار باشد.

حذف رمزعبورازفایل زیپ بدون دانستن رمزعبور

انتظار داشته باشید که انجام این کار ممکن است زمان زیادی به طول بیانجامد. برخی از این نرم افزار ها برای رمزگشایی به چندین ساعت و یا چند روز زمان احتیاج دارند. هیچ راهی برای رمزگشایی به طور معمول در چند دقیقه وجود ندارد. هر سرویسی که ادعا میکند این کار را انجام میدهد، احتمالا بدافزار است.

 

همه برنامه ها را ببندید شما به حداکثر سرعت پردازنده کامپیوتر خود نیاز دارید، بنابراین برنامه های سنگین مانند فتوشاپ، بازی های ویدئویی، پخش کننده های صوتی و تصویری و غیره را ببندید.

حتی با حداکثر سرعت پردازشی رایانه ای که برای حدس زدن گذرواژه پوشه ZIP استفاده می شود، این روند هنوز می تواند چند روز طول بکشد.

 

پوشه ZIP خود را روی دسکتاپ قرار دهید. دسکتاپ به راحتی قابل دسترسی است، پوشه ZIP را بر روی دسکتاپ بکشید و همچنین میتوانید پوشه ZIP را با انتخاب پوشه، با فشار دادن Ctrl + C (ویندوز) یا (Command + C (Mac⌘ ، رفتن به دسکتاپ و فشار دادن Ctrl + V یا  Command + V⌘ کپی کنید و پیست کنید.

اگر پوشه ZIP بر روی یک مورد تلفن همراه مانند یک گوشی هوشمند یا یک تبلت باشد، قبل از ادامه این پوشه را بر روی کامپیوتر قرار دهید .

 

برداشتن رمز عبور فایل Zip, هک پسورد فایل های زیپ

حذف پسورد فایل zip

حذف رمزعبورازفایل زیپ بدون دانستن رمزعبور

قسمت 2

با استفاده از John the Ripper

نحوه کار: John the Ripper یک برنامه رایگان مبتنی بر خط فرمان است که می تواند برای رمزگشایی کلمات عبور مورد استفاده قرار گیرد. متاسفانه، در حالی که رایگان است، نصب و استفاده از آن می تواند مشکل باشد.

 

John the Ripper را دانلود کنید: به http://www.openwall.com/john در مرورگر وب خود بروید و سپس در پایین صفحه روی لینک John the Ripper 1.8.0-jumbo-1 (Windows binaries, ZIP, 34 MB) در بخش “community enhanced version”کلیک کنید .

 

John the Ripper را از حالت فشرده خارج کنید: روی پوشه ی ZIP دانلود شده, دوبار کلیک کنید. سپس روی زبانه ی Extractو گزینه ی Extract all, سپس Extract کلیک کنید و صبر کنید تا پنجره باز شود.

 

نصب John The Ripper : John The Ripper را نمی توان مانند برنامه های معمولی نصب کرد، اما شما می توانید با قرار دادن پوشه ی آن و سپس آن را به “john” تغییر نام دهید.

در پنجره ای که برنامه را از حالت فشرده خارج کرده اید، روی پوشه “john180j1w” کلیک کنید.

Ctrl + C را فشار دهید

دسکتاپ خود را باز کنید، سپس Ctrl + V را فشار دهید .

راست کلیک بر روی پوشه، سپس روی Rename کلیک کنید

John را تایپ کنید و  اینتر را بزنید .

حذف رمزعبورازفایل زیپ بدون دانستن رمزعبور

پوشه ZIP خود را در پوشه “run” برنامه ی John the Ripper  قرار دهید. پوشه را با کلیک بر روی آن و با فشار دادن Ctrl + C کپی کنید، سپس پوشه “john” و پوشه «run» را باز کنید، روی فضای خالی کلیک کرده و Ctrl + V را فشار دهید .

 

Command Prompt را باز کنید: دستورالعمل باز کردن برنامه خط فرمان :

روی Start  کلیک کنید

عبارت command prompt را تایپ کنید.

روی Command Prompt در بالای پنجره استارت کلیک کنید.

 

دایرکتوری را به پوشه ی “run” برنامه ی John the Ripper تغییر دهید. عبارت cd desktop/john/run را تایپ کنید سپس دکمه ی ↵ Enter را فشار دهید.

 

دستور “run” را وارد کنید عبارت zip2john.exe name.zip > name.hash را تایپ کنید (مطمئن شوید که به جای “name” نام پوشه ZIP خود را جایگزین کنید) و ↵ Enter را فشار دهید.

مثلا برای یک پوشه ZIP به نام “hello”, دستور zip2john.exe hello.zip > hello.hash را بنویسید .

 

hash پوشه ی ZIP را تعریف کنید: name.hash را وارد کنید (جایی که “name” نام فایل hash است) و ↵ Enter را فشار دهید. در این مرحله، شما آماده هستید که رمز عبور را از بین ببرید.

 

شروع به حذف رمز عبور کنید: عبارت john.exe –pot=name.pot –wordlist=john/run/password.lst name.hash را تایپ کنید و اینتر ↵ را بزنید.

John the Ripper رمز عبور پوشه ی ZIP را با پایگاه داده ی کلمات کلیدی خود مقایسه خواهد کرد.

شما باید “name” را در هر دو “name.pot” و “name.hash” با نام پوشه ZIP خود جایگزین کنید. فایل password.lst حاوی لیستی از کلمات عبور و جایگزینی آنها است.

 

هنگامی که رمز عبور تعیین شود، خواهید دید که “Session complete”  در پایین Command Prompt ظاهر می شود. در این مرحله می توانید نام type.pot را تایپ کنید (مجددا قسمت “name” را جایگزین نام پوشه کنید ) و دکمه اینتر را فشار دهید.

حذف رمزعبورازفایل زیپ بدون دانستن رمزعبور


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
کارت گرافیک به انتخاب شما

کارت گرافیک به انتخاب شما

کارت گرافیک به انتخاب شما

کاربران در سیستم‌های‌عامل مختلف، واحد پردازش گرافیکی GPU (مخفف Graphics Processing Unit) در رایانه را با نام کارت گرافیک می‌شناسند.

این واحد وظیفه پردازش همه امور مرتبط با نمایش تصاویر و کارهای گرافیکی را برعهده دارد و در اجرای بازی‌ها یا نرم‌افزارهای حرفه‌ای طراحی دو بعدی و سه‌بعدی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

 

امروزه بسیاری از رایانه‌ها به یک پردازشگر گرافیکی روی مادربورد مجهز هستند و ممکن است کاربران یک کارت گرافیک قوی‌تر نیز به‌صورت مجزا برای رایانه خود خریداری کنند. در این شرایط هنگام اجرای بازی‌ها یا دیگر نرم‌افزارهای طراحی لازم است کارت گرافیکی را که برای انجام پردازش‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، خودتان انتخاب کنید تا بتوانید گزینه قدرتمندتر را در اختیار بگیرید.

 

انجام این کار در سیستم‌عامل ویندوز توسط نرم‌افزارهایی که شرکت‌های سازنده کارت گرافیک عرضه می‌کردند امکان‌پذیر بود، اما در به‌روزرسانی جدید ویندوز (به‌روزرسانی آوریل 2018) براحتی و بدون نیاز به هیچ نرم‌افزار جانبی می‌توانید کارت گرافیک مورد استفاده برای نرم‌افزارهای مختلف را به سلیقه خود تغییر دهید.

کارت گرافیک به انتخاب شما

درایور کارت گرافیک, انواع کارت گرافیک

درایور کارت گرافیک

 

برای اجرای این ترفند ساده کافی است این مراحل را دنبال کنید:

از منوی استارت روی گزینه Settings و سپس روی آیکون System کلیک کنید.

 

از سمت چپ روی گزینه Display کلیک کرده و در ادامه صفحه سمت راست را به پایین اسکرول و روی لینک Graphics Settings کلیک کنید.

 

از کادر به‌نمایش درآمده یکی از گزینه‌های Classic App یا Universal App را انتخاب کنید.

 

Classic App: با انتخاب این گزینه و کلیک روی Browse می‌توانید هر فایل اجرایی موجود در رایانه را انتخاب کنید.

 

Universal App: با انتخاب این گزینه فهرستی از اپلیکیشن‌های یونیورسال ویندوز در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

 

در ادامه پس از اضافه شدن نرم‌افزار موردنظر به فهرست موجود، روی آن کلیک کرده و گزینه Options را انتخاب کنید.

کارت گرافیک به انتخاب شما

پنجره‌ای شامل سه گزینه برای شما نمایان می‌شود:

System default: پردازشگر گرافیکی پیش‌فرض سیستم‌عامل که تمام نرم‌افزارها از آن استفاده می‌کنند.

 

Power saving: پردازشگر گرافیکی روی رایانه شما با قدرت کمتر. (اغلب پردازشگر روی مادربورد این گزینه را به خود اختصاص می‌دهد و در بسیاری از موارد کارت گرافیک Intel است)

 

High performance: پردازشگر قدرتمندتر شما که به‌صورت مجزا روی رایانه نصب کرده‌اید. (در بسیاری از موارد AMD و NVIDIA است)

 

با کلیک روی گزینه Save تغییرات را ذخیره کرده و با اجرای مجدد نرم‌افزار موردنظر خود، نتیجه اعمال تغییرات را مشاهده کنید.

 

تشخیص پردازشگر گرافیکی در حال اجرا

اگر این سوال برایتان پیش آمده که چطور تشخیص دهیم هر نرم‌افزار از چه پردازشگر گرافیکی استفاده می‌کند کافی است پس از اجرای برنامه موردنظر خود کلیدهای Ctrl+Shift+Esc را فشار دهید تا پنجره مدیریت وظایف باز شود.

 

حالا در تب Processes روی عنوان یکی از ستون‌ها کلیک راست ماوس را فشار داده و مطمئن شوید گزینه GPU Engine فعال است. در ادامه در مقابل نام هر نرم‌افزار با مشاهده شماره موجود در ستون GPU Engine می‌توانید تشخیص دهید کدام پردازشگر گرافیکی در حال استفاده است. (در تب Performance مشخص شده که هر پردازشگر گرافیکی دارای چه شماره پردازشگری است)

کارت گرافیک به انتخاب شما


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
کلیدمیانبرصفحه کلیدبرای اطلاعیه هایGOOGLE

کلیدمیانبرصفحه کلیدبرای اطلاعیه هایGOOGLE

کلیدمیانبرصفحه کلیدبرای اطلاعیه هایGOOGLE

کلیدهای میانبر صفحه‌کلید به شما اجازه می‌دهد که سریع تر به محتوای Google + دسترسی پیدا کنید. این کلیدهای میانبر کار شما را آسان تر می‌کنید و دیگر لازم نیست که با ماوس کارکنید و یا خیلی مچ دست خود را جا به‌جا کنید.

 

بهتر است بیشتر کلید های میانبر را بشناسید.

 

ترفند گوگل پلاس, کلیدهای میانبر, صفحه کلید

۱-بالا و پایین رفتن با کلیدهای جهت‌دار:
به شما اجازه می‌دهد که لیست اطلاعیه‌ها را که به‌صورت منو هستند را ببینید. از طریق یک نوار نازک آبی رنگ در سمت راست از منو شما می‌توانید از اطلاعیه‌های جدید باخبر شوید.

کلیدمیانبرصفحه کلیدبرای اطلاعیه هایGOOGLE

۲-دوباره خواندن اطلاعیه‌های خوانده‌شده:
شما با پایین کشیدن نوار اسکرول و سپس زدن دکمه Enter به‌صورت همزمان می‌توانید دوباره اطلاعیه و پیغام‌هایی که قبل مشاهده کرده‌اید و خوانده‌اید را دوباره مرور کنید.

۳-باز کردن اطلاعیه انتخاب‌شده:

زدن دکمه‌های Enter و O

 

4-کلیدهای جهت‌دار سمت چپ و راست:

به شما اجازه می‌دهد که اطلاعیه‌های قبلی یا بعدی را بازکنید و بخوانید. شما باید یک اطلاعیه را به‌صورت باز داشته باشید که بتوانید از قابلیت استفاده کنید.

۵-استفاده از کلید D:

باعث می‌شود که اطلاعیه‌ای را که خوانده‌اید را به‌عنوان خوانده‌شده علامت بزنید.

 

۶-استفاده از کلید U:

شما را به لیست اطلاعیه‌ها بازمی‌گرداند.

کلیدمیانبرصفحه کلیدبرای اطلاعیه هایGOOGLE

۷-ESC:

بستن تمامی پانل های اطلاع‌رسانی

 

متأسفانه گوگل هنوز کلیدهای میانبر برای سایر امکانات خود نساخته است و شما باید با استفاده از ماوس کارهای خود را انجام دهید.

نحوه نوشتن نظر در GOOGLE

 

 

روش 1 :

قرار دادن نظر با استفاده از رایانه

 

 گذاشتن نظر در گوگل مپ, ارسال عکس و نظر در گوگل‌مپ

 

به حساب Google خود وارد شوید. شما می توانید از هر وب سایت گوگل، از جمله صفحه جستجوی گوگل، وارد شوید. روی دکمه ثبت نام در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید.

اگر در هنگام تلاش برای نوشتن یک نظر وارد نشده اید، از قبل خواسته خواهد شد قبل از نوشتن وارد سیستم شوید.

اگر شما یک حساب Google ندارید، باید آن را ایجاد کنید .

کلیدمیانبرصفحه کلیدبرای اطلاعیه هایGOOGLE

 گذاشتن نظر در گوگل مپ, ارسال عکس و نظر در گوگل‌مپ

 

جستجو برای کسب و کار یا مکان: شما می توانید نظر بگذارید برای رستوران ها، کسب و کارها، جاذبه ها و غیره به سادگی برای ایجاد، از طریق جستجوی گوگل، نقشه های گوگل، Google+ و غیره، جستجو کنید.

برای نوشتن یک نظر با استفاده از یک دستگاه تلفن همراه، باید اطلاعات مکانی را در Google Maps باز کنید و سپس از کادر « Rate and review» استفاده کنید.

 

 گذاشتن نظر در گوگل مپ, ارسال عکس و نظر در گوگل‌مپ

 

به نظرهای موجود نگاه کنید. هنگامی که نظرات را در نتایج جستجو مشاهده می کنید، امتیاز ستاره ای و همچنین تعداد نظراتی که نوشته شده است را می بینید.

 

 گذاشتن نظر در گوگل مپ, ارسال عکس و نظر در گوگل‌مپ

 

روی دکمه “Write a Review” یا لینک کلیک کنید. بسته به نحوه جستجو برای ایجاد، ممکن است چندین گزینه برای نوشتن نظر جدید داشته باشید. برای باز کردن فرم بازبینی روی لینک یا دکمه کلیک کنید.

کلیدمیانبرصفحه کلیدبرای اطلاعیه هایGOOGLE

لینک در رتبه بندی ستاره در نتایج جستجوی شما قرار می گیرد، در حالی که دکمه زیر نام نظر در نوار کناری در جستجوی Google نمایش داده می شود.

 

 گذاشتن نظر در گوگل مپ, ارسال عکس و نظر در گوگل‌مپ

 

رتبه بندی ستاره را به مکان بدهید. بررسی ها به دو بخش تقسیم می شوند: رتبه ستاره و بررسی نوشته شده. اکثر افرادی که نظرات شما را می بینند، ابتدا ستاره ها را نگاه می کنند، بنابراین مطمئن شوید که این احساسات شما را در مورد محل قرار می دهد.

 

 گذاشتن نظر در گوگل مپ, ارسال عکس و نظر در گوگل‌مپ

 

نظرات خود را بنویسید. پس از آن ستاره نظرات خود را بدهید، می توانید بخش نوشته شده را بنویسید. از این فضا برای تجربیات خود با مکان استفاده کنید. برای راهنمایی در مورد نوشتن یک نظر جامع و مفید، به این راهنما مراجعه کنید.

 

بررسی خود را منتشر کنید پس از پایان بررسی نوشتن خود، روی دکمه Publish کلیک کنید تا آن را به وب منتشر کنید. نظر شما نام و یک پیوند به نمایه Google+ شما خواهد داشت.

کلیدمیانبرصفحه کلیدبرای اطلاعیه هایGOOGLE


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
طراحی سایت تخصصی

از کار انداختن هشدار پر شدن هارددیسک

از کار انداختن هشدار پر شدن هارددیسک

همان طور که میدانید پس از پر شدن بیشتر فضای یک درایو، ویندوز پیامی مبنی بر پر شدن هارددیسک میدهد و از شما میخواهد فضایی از درایو را خالی کنید. این مسئله میتواند زمانی که شما مشغول کاری هستید و برای خالی شدن هارد نمیتوانید کاری کنید بسیار عذاب آور باشد. با استفاده از این ترفند میتوانید این پیغام را غیرفعال کنید.

از کار انداختن هشدار پر شدن هارددیسک

بدین منظور:
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
به مسیر زیر بروید:

 

KEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/Explorer

 

در قسمت دیگر پنجره، بر روی فضای خالی راست کلیک کرده و New > DWORD Value را انتخاب نمایید.
نام آن را NoLowDiskSpaceChecks را تنظیم نمایید.
سپس بر روی آن دوبار کلیک کرده و در قسمت Value Data عدد 1 را وارد کنید.
حالا OK کرده و از رجیستری خارج شوید.

برای فعال سازی مجدد این هشدار، کافی است به جای عدد 1، مقدار 0 را وارد کنید

آيا با درايو ديسک خود مشکل داريد؟ آيا کامپيوتر شما از ضبط اطلاعات روي CDها و DVDها امتناع مي کند؟ اين مقاله را به دقت مطالعه کنيد تا پاسخ بسياري از مشکلات خود در زمينه Disc -Burning را بيابيد…

از کار انداختن هشدار پر شدن هارددیسک
1. مقدمات

چند دليل متداول وجود دارد که باعث مي شوند ويژگي Disc-Burning کامپيوتر شما به طور صحيح کار نکند. اجازه بدهيد ابتدا به بررسي موارد ساده بپردازيم. آيا PC شما بيش ازيک درايو CD و DVD دارد؟ در اين صورت مطمئن شويد ديسکي که تصميم داريد عمليات ضبط اطلاعات را بر روي آن انجام دهيد در درايو صحيح قرار گرفته و در عين حال درايو مورد نظر با نوع ديسک مورد استفاده شما سازگار است. همچنين، بررسي کنيد که آيا ديسک مورد استفاده شما داراي هر گونه محدوديت سرعت است يا خير. شايد به نظر شما مضحک به نظر برسد، اما بد نيست مطمئن شويد که ديسک را به صورت وارونه در درايو قرار نداده ايد. در نهايت، بررسي کنيد که ديسک قبلاً مورد استفاده قرار نگرفته باشد. اگر قسمت زيرين ديسک داراي دو رنگ متفاوت است، به احتمال قبلاً اطلاعاتي بر روي آن ذخيره شده اند. يک ديسک قابل بازنويسي مي تواند پاکسازي شده و مجدداً مورد استفاده قرار گيرد، اما يک ديسک يکبار نوشتني (Write-One) از بازنويسي اطلاعات پشتيباني نمي کند.

از کار انداختن هشدار پر شدن هارددیسک


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
فایرفاکس پولی می‌شود

فایرفاکس پولی می‌شود

فایرفاکس پولی می‌شود

تا به حال سابقه نداشته که هیچیک از شرکت‌های سازنده مرورگرهای مشهور اینترنتی نسخه‌هایی پولی از تولیدات خود را در اختیار کاربران قرار دهند، اما موزیلا با سنت شکنی قصد دارد چنین اقدامی انجام دهد.

 

این نسخه پولی در قالب یک سرویس دارای هزینه اشتراک در درون محیط مرورگر فایرفاکس در دسترس قرار می‌گیرد. از جمله امکانات این خدمات می‌توان به سرویس وی پی ان و همین طور قابلیت ذخیره سازی اطلاعات بر روی یک سرویس کلود اشاره کرد.

 

البته هنوز جزئیات بیشتری در مورد خدمات قابل دسترس از این طریق ارائه نشده، اما «کریس بیرد» مدیرعامل موزیلا فعلاً به دو قابلیت فوق الذکر اشاره کرده است. ارائه این خدمات از ماه اکتبر یعنی اوایل پاییز آغاز می‌شود. همچنین هنوز مشخص نیست که دسترسی به خدمات پولی از طریق یک حق اشتراک صورت می‌گیرد یا برای هر یک از آنها باید حق اشتراک جداگانه خریداری شود.

فایرفاکس پولی می‌شود

موزیلا ارائه آزمایشی خدمات وی پی ان را از اکتبر سال گذشته آغاز کرده بود که هنوز تنها در دسترس گروه کوچکی از کاربران قرار دارد. هزینه استفاده از این خدمات ده دلار در ماه بوده است. کارشناسان هدف موزیلا از این اقدام جدید را یافتن منابع درآمدی جدید عنوان کرده اند.

در هنگام مرور صفحات اینترنتی به به تصاویر مختلف متحرک در قالب عکس‌های متحرک، فایل‌های فلش و… برمی‌خوریم که گاهی به دلیل سرعت بالای آن‌ها قادر به مشاهده دقیق محتوای آن‌ها نیستیم. در صورتی که از مرورگر فایرفاکس استفاده می‌کنید با استفاده از این ترفند می‌توانید به سادگی محتویات پنجره‌ی مرورگر را ثابت کرده و به اصطلاح فریز کنید.

 

بدین منظور:

کافی است پس از نمایش صفحات اینترنتی در مرورگر، نشانگر ماوس را به سمت راست بالای پنجره و محلی که سه دکمه‌ی Maximize ،Close و Minimize وجود دارد ببرید.

بر روی یکی از این دکمه‌ها کلیک کرده و کلیک چپ را نگه دارید و رها نکنید.

خواهید دید که با این کار تمام محتویات صفحه ثابت شده است.

اکنون در همین حال که کلیک چپ را نگه داشته‌اید، نشانگر ماوس را پایین بیاورید و رها کنید تا محتویات صفحه به حالت طبیعی برگردد.

فایرفاکس پولی می‌شود


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
چگونه به ICLOUD دسترسی پیدا کنیم

چگونه به ICLOUD دسترسی پیدا کنیم

چگونه به ICLOUD دسترسی پیدا کنیم

کاربران اپل می توانند به این سرویس ابری، بدون مراجعه به سایت icloud و استفاده از مرورگر، به اطلاعات ذخیره شده در icloud خود دسترسی داشته باشند.فضای ابری محیطی است که کاربران می توانند فایل ها و اطلاعات خود را در آن نگهداری کنند و در هر کجای دنیا که به اینترنت متصل شوند به اطلاعات خود دسترسی خواهند داشت.

 

شرکت های زیادی این سرویس را به کاربران ارائه می دهند. شرکت اپل هم این سرویس را با نام iCloud در اختیار مشترکین خود قرار می دهد. کاربران محصولات شرکت اپل می توانند با ثبت نام در این فضای ابری، به 5 گیگا بایت فضای رایگان دسترسی داشته باشند که در صورت نیاز به فضای بیشتر می توانند آن را خریداری کنند.

 

برای دسترسی به فضای ابری شرکت اپل، کاربران باید وارد سایت icloud شوند. اپل این امکان را طوری در اختیار مشترکین خود قرار داده است که بتوانند از رایانه خود به صورت مستقیم به iCloud دسترسی پیدا کنند.

چگونه به ICLOUD دسترسی پیدا کنیم

1- به صفحه کنترل پنل iCloud

 

سرویس iCloud, آموزش کامپیوتر

آموزش استفاده از سرویس icloud

 

مرور گر خود را باز کنید و به آدرس www.icloud.com/icloudcontrolpanel مراجعه کنید که برنامه icloud را دانلود کنید.

 

2- کنترل پنل iCloud را نصب کنید

 

سرویس iCloud, آموزش کامپیوتر

فضای ابری محیطی است که کاربران می توانند اطلاعات خود را در آن نگهداری کنند.

 

بر روی فایل دانلود شده کلیک کنید و مراحل نصب شروع شود. مرحله به مرحله نصب را پیش ببرید و در پایان Shortcut برنامه را در Desktop خود خواهید دید.

 

3-iCloud رافعال کنید

 

سرویس iCloud, فضای ابری

چگونه به ICLOUD دسترسی پیدا کنیم

بر روی آیکون برنامه در Start Menu یا Desktop رایانه خود کلیک کرده و آن را باز کنید. در پنجره نمایان شده، نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد کنید.

 

پس از اینکه در iCloud نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کردید،‌می توانید به اطلاعات ذخیره شده در iCloud خود دسترسی داشته باشید. کافیست برنامه نصب شده را اجرا کنید تا عکس ها، شماره های تماس و دیگر اطلاعات خود را که در سرویس ابر اپل ذخیره کرده اید را ببینید.

ICLOUD دسترسی پیدا کنیم

چگونه به ICLOUD دسترسی پیدا کنیم


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
طراحی سایت تخصصی

ده نكته در مورد امنيت كامپيوتر شما

ده نكته در مورد امنيت كامپيوتر شما

1- هيچ چيز را بدون دليل قبول نکنيد.مدتي را صرف آموختن در مورد امنيت سيستم خود کنيد.

2- از يک آنتي ويروس قابل اعتماد استفاده کنيد.آنتي ويروسي را انتخاب کنيد که کارنامه قابل قبولي داشته باشد.AV-Test.org و TuV معتبرترين آزمايشگاه هاي مستقلي هستند که در زمينه آنتي ويروس ها فعاليت مي کنند.

3- از يک ديواره آتش (Firewall) قابل اطمينان استفاده کنيد.نقدهاي مستقل بهترين راهنمايي براي شماست.برخي سيستم هاي عامل با يک ديواره آتش عرضه مي شوند که فقط ترافيک ورودي اطلاعات را کنترل مي کنند.از ديواره آتشي استفاده کنيد که هر دو سمت انتقال اطلاعات به شبکه اينترنت را کنترل کند.

ده نكته در مورد امنيت كامپيوتر شما

4- ايميل هايي را که از طرف منابع نامشخص يا غيرقابل اعتماد براي شما فرستاده مي شوند را باز نکنيد.بسياري از ويروس ها از طريق پيام هاي ايميل گسترش مي يابند در نتيجه اگر هرگونه شک و بدگماني داريد از فرستنده بخواهيد هويت خودش را مشخص کند.

 

5- پيوست ايميل هاي رسيده با موضوعات مشکوک و يا غيرقابل انتظار را باز نکنيد.در صورتي که مي خواهيد آنها را باز کنيد، ابتدا آنها را بر روي هارد ديسک ذخيره کنيد و سپس با يک برنامه آنتي ويروس بروز شده کنترل کنيد.

 

6- ايميل هاي ناخواسته را بدون اينکه باز کنيد ، پاک کنيد.آنها را براي فرستنده شان بازگشت ندهيد و همچنين به آنها جواب ندهيد.اينگونه از پيام ها را در اصطلاح هرزنامه (Spam) مي نامند ، در غير اينصورت آدرس ايميل شما به عنوان يک آدرس معتبر در فهرست آنها ثبت شده و پس از آن شاهد هجوم ايميل هاي نامطلوب و ناخواسته خواهيد بود.

 

ده نكته در مورد امنيت كامپيوتر شما

7- برخي نرم افزارها بصورت بالقوه خطرناک هستند و در صورتي که نصب آنها ضرورتي ندارد ، بايد از نصب شان خودداري کرد.براي مثال مي توان از نرم افزارهاي کنترل کامپيوتر از راه دور ، برنامه هاي اشتراک فايل نام برد.

 

8- سيستم و نرم افزارهايتان را در اسرع وقت بروزرساني کنيد.برخي سيستم هاي عامل و برنامه ها مي توانند بصورت خودکار بروزرساني شوند.از اين امکان بصورت کامل استفاده کنيد.استفاده نکردن از بسته هاي اصلاحي مي تواند سيستم عامل شما را در برابر خطراتي که اصلاح پذير هستند آسيب پذير نمايد.

 

9- هيچ فايلي رو بر روي کامپيوتر خود کپي نکنيد مگر اينکه از پاک بودن خود فايل و منبع آن مطمئن باشيد.از بي خطر بودن فايلي که قصد کپي کردنش را داريد در همان محل اوليه با کمک يک آنتي ويروس مطمئن شويد.

 

10- از اطلاعات شخصي مهمتان (اسناد،نامه ها ، تصاوير و غيره) نسخه پشتيبان تهيه کنيد.آنها را بر روي حافظه هاي قابل انتقال مانند CD يا DVD ذخيره کنيد و آرشيو فايلهايتان را در بيشتر از يک کامپيوتر نگه داريد.

ده نكته در مورد امنيت كامپيوتر شما


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
ویندوزتون روخودتون فارسی کنید

ویندوزتون روخودتون فارسی کنید

ویندوزتون روخودتون فارسی کنید

در این ترفند قصد دارم روشی بسیار جالب را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن خودتان میتوانید بدون نیاز به اطلاعات پیچیده کامپیوتری و نرم افزار خاصی و تنها از طریق رجیستری ویندوز قسمتهای اساسی ویندوز را فارسی کنید. این ترفند روی تمامی نسخه های ویندوز قابل اجراست.

برای این کار:

از منوی Start وارد Run شوید و در آن عبارت regedit را وارد کنید و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.

اکنون به آدرس زیر بروید:

HKEY_USERSS/S-1-5-21-515967899-1454471165-839522115-SOFTWARE/MICROSOFT /WINDOWS / SHELLNOROM / MUICACHE/ 1003

حالا در قسمت دیگر رجیستری ، شما میتوانید تمامی اطلاعات زبان را مشاهده کنید. کافی است روی هر کدام از آنها دوبار کلیک کنید و در پنجره جدید و قسمت Value Data به جای نام انگلیسی آن ، نام فارسی مورد نظر خودتان را بنویسید. نهایتأ OK را بزنید تا تغییرات اعمال شود.

در اينجا چند توصيه مفيد در اختيارتان قرار مي دهيم تا كارايي يك يا چند قسمت از ويندوز XP خود را افزايش دهيد. اگر از كامپيوتر خود به صورت شخصي استفاده مي كنيد و كامپيوتر شما در داخل شبكه اي نمي باشد، ميتوانيد با انجام تغييرات ذيل Windows XP خود را سريعتر و مطمئن تر كنيد:

ابتدا دستور زير را انجام دهيد:

 

Control Panel > Administrative Tools > Services

سپس با خيالي آسوده گزينه هاي زير را “disable” نماييد:

 

Alerter

Clipbook

Computer Browser

Fast User Switching

Human Interface Access Devices

Indexing Service

Messenger

Net Logon

Netmeeting Remote Desktop Sharing

Remote Desktop Help Session Manager

Remote Procedure Call Locator

Remote Registry

Routing & Remote Access Server

SSDP Discovery Service

TCP/IP NetBIOS Helper

Telnet

Universal Plug and Play Device Host

Upload Manager

Windows Time

Wireless Zero Configuration

Workstation

ویندوزتون روخودتون فارسی کنید

ممکن است شما نیز دوست داشته باشید تصویر خاصی را به هنگام بالا آمدن ویندوز XP نمایش دهید. در این ترفند قصد داریم نحوه قرار دادن یک فایل تصویری قبل از نمایش صفحه Welcome را از طریق رجیستری ویندوز به شما بیاموزیم.

بدین منظور:
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید تا رجیستری ویندوز باز شود.
به مسیر زیر بروید:
HKEY_USERS/.DEFAULT/ControlPanel/Desktop

در قسمت دیگر پنجره، بر روی فضای خالی راست کلیک کرده و New > String Value را انتخاب نمایید.
نام آن را Wallpaper قرار دهید.
سپس بر روی آن دوبار کلیک کنید.
اکنون بایستی آدرس دقیق تصویر خود را با فرمت BMP در قسمت Value data وارد کنید.
دقت کنید، منظور از BMP بودن فایل این است که فایل مذبور با فرمت bmp. ذخیره شده باشد. برای اینکار میتوانید از Paint ویندوز نیز کمک بگیرید.
آدرس دقیق عکس را هم از طریق نوار آدرس My Computer میتوانید به آن پی ببرید.
در پایان OK کرده و از رجیستری خارج شوید.
حال یکبار سیستم را Restart نمایید تا تغییرات را مشاهده کنید.
جهت بازگشت به حالت اولیه، به Wallpaper، مقدار 0 بدهید

ویندوزتون روخودتون فارسی کنید


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/netafzar/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
فعال نمودن حالت مرورخصوصي صفحات وب

فعال نمودن حالت مرورخصوصي صفحات وب

فعال نمودن حالت مرورخصوصي صفحات وب

در نسخه‏هاي جديد مرورگرهاي وب، حالتي به نام Private Browsing يا مرور خصوصي در نظر گرفته شده است که مي‏تواند بسيار کاربردي باشد. فرض کنيد قصد داريد به طور خصوصي مشغول گشت‏و‏گذار در اينترنت شويد. به صورتي که هيچ اطلاعاتي از آنچه شما در مرورگر مشاهده کرده‏ايد مانند آدرس سايت‏هاي مشاهده شده در تاريخچه مرورگر ثبت نشود. پيش از اين ناچار بوديد پس از مشاهده صفحات وب، به صورت دستي History مرورگر و ساير موارد ثبت شده را پاک کنيد. اين کار هم وقت‏گير است و هم باعث حذف ساير موارد ثبت شده در تاريخچه مرورگر مي‏شود. اما با استفاده از اين قابليت جديد و فعال نمودن آن، هيچ اطلاعاتي در حافظه مرورگر در مدت زماني که اين حالت فعال است ثبت نمي‏شود و شما مي‏توانيد يک حالت امن را تجربه کنيد. در اين حالت صفحات مشاهده شده، موارد ثبت شده در فرم‏ها، پسوردها، ليست فايل‏هاي دانلود شده، کوکي‏ها و فايل‏هاي کش در حافظه مرورگر باقي نميماند.

در اين ترفند قصد داريم نحوه فعال نمودن حالت خصوصي را در 4 مرورگر اينترنت اکسپلورر، فايرفاکس، اپرا و گوگل کروم بازگو نماييم.

فعال نمودن حالت مرورخصوصي صفحات وب

Internet Explorer
اين حالت در مرورگر IE نسخه 8 اضافه شده است و InPrivate Browsing نام دارد. براي فعال نمودن آن کافي است از منوي Safety گزينه InPrivate Browsing را انتخاب کنيد. تا زماني که اين حالت فعال است هيچ چيزي در حافظه مرورگر باقي نمي‏ماند.

 

Firefox
در نسخه 3.5 به بعد مرورگر فايرفاکس قابليت Private Browsing اضافه شده است. براي فعال کردن آن کافي است از منوي Tools بر روي Start Private Browsing کليک کنيد. در پنجره ظاهر شده نيز مجدد جهت تأييد بر روي اين دکمه کليک کنيد.

 

Opera
از نسخه 10 به بعد مرورگر اپرا اين قابليت به آن اضافه شده است. براي فعال نمودن آن بر روي دکمه O قرمز رنگ در بالاي صفحه سمت چپ کليک کنيد. سپس از منوي Tabs and Windows براي باز کردن يک پنجره خصوصي گزينه New Private Window و براي باز کردن يک تب خصوصي گزينه New Private Tab را انتخاب کنيد. کار با حالت خصوصي در مرورگر اپرا بسيار انعطاف‏پذيرتر از مرورگرهاي ديگر است.

 

Google Chrome
در نسخه 4 به بعد مرورگر کروم حالت خصوصي به آن اضافه شده است. براي استفاده از آن نيز کافي است بر روي دکمه بالاي صفحه سمت راست که با علامت آچار مشخص شده است کليک کنيد و New incognito window را انتخاب نماييد. همچنين در کروم با راست کليک بر روي هر لينک امکان باز کردن آن را در حالت خصوصي داريد. اين کار با راست کليک بر روي هر لينک و انتخاب گزينه Open link in incognito window ميسر است.

فعال نمودن حالت مرورخصوصي صفحات وب